קלטו תמונה...

love angle

New member
נכון..../images/Emo95.gif

זה ממש לא מוסרי מה שהם עושים! לפני כמה זמן חתמתי על עצומה של הדבר הזה עם הביצי חופש!

ביצי חופש זה

באמת יותר טוב ממה שעושים עכשיו.. אבל עדיין זה לא משנה את הרעיון שאחרי כמה חודשים פשוט שולחים אותם לשחיטה שהיא מאוד אכזרית. וגם את כל האפרוחים הזכרים זורקים לפח חיים (והם נחנקים למוות בגלל האפרוחים שמעליהם) ולוקחים רק את הנקבות..

love angle

New member
פניני חכמה מאת נוגה../images/Emo95.gif

הוא צמחוני בנפשו! דברי חכמים- או שלו...

OB4ever

New member
חחחחח

עוד מקרה של ניצול כוסונים נכנס לסטיסטיקה

love angle

New member
אה../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

לא כל כך קשור- אבל אני מנסה להחזיר לעצמי את הגמישות.. היא הלכה לי לאיבוד, מי שמוצא שיתקשר אלי.. זה ממש מעצבן כי פעם הייתי נורא גמיש, וידעתי לעשות שפגת מלא, לרים את הרגל למעלה עד הסוף.... ועשות עמידת ידיים לרדת וגשר ואז שוב לעמידת ידיים
ואז לא התאמנתי שנתיים ומשום מה אני לא יכולה לעשות את כל הדברים האל עכשיו..
אבל אני יתאמן הרבה ואני יצליח להשיב את הדבר שנלקח ממני! אני ילדה עם הפרעה קלה.. אבל לא נורא נכון?

היי..לכווולם..אני חדשה..

ממצב?, טוב...קוראים לי מיכל..ואני אשמח להתכתב איתכם על אורלי (אורנלדו).. הממי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lettuce Girl

New member
תלמדי לסמן ספוילרים../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אוף איתך! את כל פעם עושה את זה! אם את שמה תמונות מסרטים שלא עבר חודש מאז שהם יצאו בארץ את חייבת לשים את הסימן
זה ממש מעצבן! אני לא רוצה לדעת כלום על הסרט!

פעם הבאה,

פשוט תמחקי את ההודעות עם הספוילרים
את פשוט יותר מדי רחמנית, בפורומים של סדרות למשל אם יש ספוילרים מוחקים את ההודעה! ככה ילמדו לסמן ספוילרים, אפילו אם זה בדרך הקשה..

love angle

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

נכנסה בך רוח של מורה יסמין?
חחח מזכיר לי שהמורה המחליפה שלי למתמטיקה תמיד אומרת למי שמפריע "נכנסה בך רוח של סוס!"

חההההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מורה מחיקה!
והמ.. קורה לי ככה מדי כמה זמן..
חחח אבל זה פשוט מעצבן גם אותי כשלא מסמנים ספויילרים, למרות שבסרטים, כאילו פה בסרטים זה לא מפריע לי אם/כשמספיילרים לי בבאפי/אנג'ל או כל סדרה אחרת זה פשוט מעלה לי את הפיוזים!

Lettuce Girl

New member
ספרי לי על זה... ../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

התחלתי לראות באפי רק לא מזמן ואני רק בעונה 2, ותאמיני לי שאני יודעת כמעט הכל כבר! לא מפסיקים להרוס לי!! אני יודעת על ווילו וטארה אפילו שבעונה שאני רואה טארה בכלל לא הגיעה, אני יודעת פשוט הכל. אני לא רוצה להרוס לך אז אני אשתוק

מגניב../images/Emo70.gif

גם את רואה באפי?! אני יכולה להגיד לך, שלמרות שאת יודעת כבר כל מיני ספוילרים, שהעונות רק משתבחות!
ולי נשארו רק 3 פרקים לסיים את הסידרה וזה מ'זה מלחיץ אותי..

Lettuce Girl

New member
כשתראי את 7x22.. תגידי לי../images/Emo15.gif

צלצלי אלי או משהו (מספר את יכולה לקבל במסרים אם תבקשי ממש יפה) אני רוצה רוצה לדעת איך תגיבי... כשידידים וחברות שלי סיימו את באפי זה היה טרגדיה גדולה של כמה ימים של צפיה חוזרת ב7x22 ו1x01 בלי אוכל... אז.. מקווה שיהיה לך יותר קל...

מקווה שלי

זה יהיה פחות טרגדיה... אני בטוחה שזה יהיה לי עצוב, ושאני יהיה קצת בדיכי, אבל לפחות יש אנג'ל (שעכשיו מסיימים גם כן...
)

למעלה