קלטו תמונה...

גם אני עשיתי פסים בלונדינים

אבל זה הרס לי ת'שיער..... אז הורדתי את זה והעלו אותי הקבצה....חחחחחחח באנגלית אני הקבצה א וגם חשבון הקבצה א חחחחחח

שיער חום שולת!!

כולם יודעים ששיער חום זה הכי שולט, והכי יפה!! וככה גם עיניים חומות!! די ל"בלונדינית עם עיניים כחולות זה יפה!"
ורק כדי להוכיח לכם
(הרי את מי אתם אוהבות...
)

love angle

New member
חח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

היה לנו כבר את הדיון הזה.. שולת זה כמו שכותבים טוף במקום טוב וכאלה.. זה תיבולי שפה(סלנג) שוב אני מושפעת מהמורה לספרות..

יש לי את אותו דבר...

יש לי גם עיניים חומות וגם שער חום אבל כהה כזה, אהה, ופעם אחת אחרי חופש חנוכה אני הסתפרתי קצר, וזה היה בתקופה שלאורלנדו היה שער ארוך כמו בשודדי הקריביים והוא גם הסתפר קצר אבל לא כמו שלי כאילו יותר מסולסל בסוף, ואני לא מזמן גם עשיתי גשר אז איזה שתי ילדות היו "מודל החיקוי שלי" הם גם עשו איזה חודשיים אחרי שאני עשיתי... הנה התמונה שלו עם השער ה"מסופר" ככה אני בערך... רק שאני לא בן...

love angle

New member
אני חושבת../images/Emo95.gif

שבלונדיני זה ממש יפה, וזה דפוק שאומרים שבלונדיניות מטומטמות, יש ויש, אבל אתן רוצות להגיד לי שאין ברונטיות מפגרות? יש ויש(אני- לדוגמא
) וכמו שכבר הזכרתי- אחותי בלונדינית מכל הבחינות לפי הסטיגמה- היא מפגרת אבל אין שום קשר לצבע של השיער שלה..

מיטץ

New member
דבר ראשון

מי משתמש במילה הזאת בכלל?! יופי שהיא לא מכיתה ד'
דבר שני- דיי לקורא לאנשים סתומים היא תגיד איך שבא לה ... סורי שאני מתפרצת אבל זה מעצבן אותי !!!!

גם אני צמחונית...

יוק התחלתי להיות צמחונית אני איזה חודש בלי בשר וכיף וגם אורלנדו בלום צמחוני אין הקשר בנוגע לזה שהוא צמחוני לבין זה שאני צמחונית

מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif

אני צמחונית כבר קצת יותר מחצי שנה.. עדיין טריה..
אבל זה מרגיש טוב לא לאכול בשר! ועד כמה שאנשים שואלים "איך אפשר?!" זה פשוט ממש ממש קל

love angle

New member
אני מתה../images/Emo95.gif

להיות צמחונית.. אני לא כל כך מרחמת על החיות כי יש לנו ניבים וזה אומר שנועדנו לאכול בשר, אבל ממש מגעיל אותי לחשוב שמה שאני אוכלת פעם הלך על שתי רגליים, אכל, הקיא, חרבן, ואפילו***** עם בני מינו..(טוב, ואני קצת מרחמת על החיות המסכנות..
) אבל אני לא יכולה כי היה(יש?) לי מחסור בסידן ובברזל או משהו כזה אז אני ממש חייבת לאכול בשר.. אבל לפני כמה זמן הלכתי לבדיקות ואני צריכה לקבל תוצאות עוד כמה ימים- וזה יכריע האם אני כבר יכולה להפסיק לאכול בשר
אני מחזיקה אצבעות

רק בשני דברים טעית כאן.. ../images/Emo4.gif

החיות שאת אוכלת לא הלכו פעם על שתי רגליים, כי אפילו את זה לא נותנים להם לעשות (בשר עגל במיוחד.. כי הם חייבים כמה שפחות לבזבז אנרגיה אז לא נותנים להם אפילו מספיק מקום להסתובב וגם בשביל שהבשר יהיה חיוור עושים שיהיה להם חוסר דם בכוונה), ובזמן האחרון אפילו להזדווג לא נותנים להם אלא פשוט עושים הפרייה מלאכותית...

למעלה