קלטו תמונה...

NimaZ

New member
עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

הרגע נתת לנו מבט מעמיק ופרטי למחשב שלך!!! אני יודעת שאת גולשת בפורומים של דוליז!!!!!!!!!!! חהחהQ עזבו........... אני פשוט ממש עיפה כי לא ישנתי כמה ימים!

OByael

New member
אגב תמונות.. מנצלש"ת../images/Emo42.gif

יש למישהי את התמונה של לגולאס ופיטר ג'קסון שלגולאס צוחק כזה?? הם מאחורי הקלעים של הסרט השני.. אם כן תביאו לי הכי הכי מהר!!

love angle

New member
אה?../images/Emo95.gif

זה בכלל טולקין.. ולמה שזה לא יהיה הברית החדשה? הוא נוצרי לא?

אבל...

ראיתי בטלוויזיה איזה מישהו מחזיק ספר מזה דומה חבל"ז..... טוב לפחות זה לא הספר... אה... לקחתי ת'ספר מהסיפריה למי שלא קראה ת'ספר רשום שמה שאבא שלו לשח אותו למועצה של ארלונד (איך שקוראים לו) ואבא שלו הוא מלך בני לילית אז הוא חתיך וגם נסיך זה פשוט חלום.... וגם בסרט טרויה הוא מלך (אבל בסוף הוא מת....)חבל

little bry

New member
האבא שגידל אותו עד גיל 3

בערך, היה יהודי ואז הוא נפטר, ואורלנדו כל הזמן חשב שזה היה האבא האמיתי שלו אבל זה היה האבא החורג שלו... והאבא האמיתי הוא נוצרי...

love angle

New member
אהמ../images/Emo95.gif

עם כל הכבוד - וממש ממש ממש אין כבוד להלנה ה**** הזאת, אין לה זכות להתנהג ככה! אולי אני נראית רגועה, אבל בפנים אני שוצפת וגואשת! זה פשוט א-ו-נ-ס-!-!-! עוד מקרה של ניצול כוסונים נכנס לסטטיסטיקה

אתם בלונדיניות או מה?!

מזכיר לי מה שקרה בכיתה שלנו אז ככה.... יש לנו ילדה בכיתה שהיא סתומה אבל ממש סתומה (טוב היא בלונדינית) טוב אז בשיעור חשבון היא ישבה במקום של עדי ונופר (ללידר ולנופר יש אותו תיק רק בצבע שונה ללידר יש בצבע צהוב ולנופר יש בצבע אדום) אז היא רצתה לשבת לידי והיא לקחה ת'תיק של נופר וכל הכיתה צועקת לה והיא לא שמה לב רק אחרי איזה 2 דקות היא שמה לב שזה לא התיק שלה.... חחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע!!!! אה... והנה עוד תמונה שהיא א-ו-נ-ס-ת אותו!!!! אבל פה נראה שהוא רוצה....

love angle

New member
?../images/Emo95.gif

א. מה הקשר בלונדיניות? ב. בלונדיניות לא מפגרות!אחותי בלונדינית!(אבל היא מפגרת במקרה, בלי שומקשר לצבע שערה)! ג. הלוואי עלי להיות בלונדינית... ד. לא נראה לי שאנחנו כאלה שרוטות ה. נראה לך ששלי(חלי) יחימוביץ בלונדינית? לי לא?!

TaKe Me DuDi

New member
חחח פוסטמה .....

אבל לא כל
היא פוסטמה ... אבל במקרה הזה היא ממש פוסטמה ...חחחח

אומרים פסטרמה לא פוסטמה!!!

עזבו נדבקתי מהבנות שבכיתה שלי כי יש לנו איזה 15 בנות מ"אוהל פרה(שרה)" ו-6 מ"רמב"ם" ו3 מ"צורים" אני מצורים ועוד 2 בנות שתבינו אוהל שרה זה רק בנות טוב עכשיו בביה"ס הזה אנחנו רק בנות וזה מזה משעמם.... שנה שעברה הינו עם בנים היה מזה כייף טו בעכשיו יש ערב אדיר אני הולכת לראות

למעלה