קלטו תמונה...

ThisIsJustME

New member
פאאאק איפה אתן רואות באפי?!

אני מתההההההה על התוכנית אבל איפה ביס אפשר לראות אותה?!

המ..

עכשיו בביפ יש את העונה השישית, ותהיה את העונה השביעית (והאחרונה) בסביבות מאי בסטאר וורלד (עכשיו יש את הערוץ הזה גם ביס). ופרקים אחרים, אפשר להוריד ממקומות נסתרים שהשם שלהם מתחיל בק' או אולי גם א', תלוי במה את משתמשת.. אהה, מחפשת...
למרות שבסוף חודש מרץ יהיה גם את העונה הראשונה של אנג'ל בערוץ שלוש(!!!!!). אז יש למה לחכות...

love angle

New member
....../images/Emo9.gif...../images/Emo95.gif

נכון התמונה באמת יפה.. חי חי
חזרתי הרגע מהתרמות לאיל"ן

גם את התרמת?! ../images/Emo12.gif

היום כזה באו אנשים לשאול אותי אם אנחנו יכולים לתרום (ללא זוכרת מה..) ואז אחרי כמה זמן הלכתי לחברה שלי וגם שם שאלו אותה!
חיחי אני רודפת אחריהם!
..למרות שזה לא היה אותם ילדים..

love angle

New member
כן../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

היום זה יום ההתרמה הארצי לאיל"ן(ילדים שהם נפגעי שיתוק מוחין), אז רוב כתות ז' בארץ מתרימות היום

love angle

New member
מי יודע?../images/Emo95.gif

למשל, הכתה שלי זה כתת ספורט, ויש לנו ציקלופים בכתה(הכי גבוה זה 1.90!!! ברצינות, זה ממש מפחיד) גם אני די גבוהה אבל אל תחשבו שאני טובה בספורט או משו.. ממש לא
סתם תקעו את כל הגבוהים בכתה אחת, אנחנו נראים יותר כמו יחידת תירונות מאשר כתה ז'.. ולעומת זאת.. יש לנו ילדים ממש אבל ממש גמדים שזה נראה כמו כתה ד'..
אז אי אפשר לדעת אף פעם..

חיחי ../images/Emo12.gif

מאגניב!
ותמיד יש את הגבוהים וגמדים בכיתות..
אויש.. זה מזכיר לי שאיזה שיעור אחד המורה שלי לספרות כזה העירה לילד אחד מהכיתה שלי שהוא ממש ממש גבוה, והיא כזה להגיד "את ילד ענק!! ואתה צריך להתנהג ככה!" וכאלה, כאילו היא רצתה להגיד שהוא מבוגר ושלא יתנהג כמו -ילד-בגן-כשהוא-מפריע-בכיתה-..
וכולם כזה התפקעו מצחוק כשהיא אמרה את זה!!!

למעלה