קלוץ!

Little Chiwawa

New member
מדהים../images/Emo99.gif

החצאית כזאת מדהימה! והשיער! ונראה לי חסרה הצללה בחולצה...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo6.gif

את המיניטיוטהמעפן הזה העליתי בתגובה לבקשה שלך בשעווה לא מזמן XD אני אחפש לך לינק לשעוה ההיא. אהבתי כל כך את החולצה
הלבן של האולסטאר - ובכן - אפור D:
כדאי להבהיר את שני הגוונים הכהים ביותר בשיער :]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifיתוקן, תודה לכולן.../images/Emo140.gif

אח שלי מסכים לי להיות במחשב, רק אם אני אשחק בפוקימון.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif.

-תחזקי את ההצללה בחולצה ותעשי כפלים. -הקטע הלבן באולסטאר אפור נורא ><

א ל א ו ר

New member
יאא מאד יפה! הערה חשובה-

בחולצה ההצללה לא טובה! תוסיפי עוד שתיים משו' כזה צבעים לפלטה ועל תעשי את הצבעים בהפרד גדול מדיי כמו שעשית! איזה מדהים!

האגוש

New member
אנייייייייייייייייייייי!!!

[זו הייתה כותרת צומי למי שפיספס..חח] הנעליים וואנאבי כוסע [לא זה לא אולסטאר..] חוץ מהנעליים אני די מרוצה.. בייס מפינקלנד תגובה למגיבה כי בא לי.. דאטס איט!

א ל א ו ר

New member
תגובה בונה!

אוקיי אז ככה! בשיער- את צריכה להוסיף עוד ברק! בעיגול האדום הגדלתי את הצבע האחרון בפלטה שלך ולא עשיתי די נקודות כמו שאת! בנוסף גם הוספתי עוד צבע לפלטה! תעשי כך בכל השיער לא רק בנקודת דוגמא שלי! גם הפלטה של השיער לא משו' הצבעים בהבדלים קצת יותר גדולים מדי אחד מהשני! חולצה- בעיגול הכחול מסומן כל החלק שבו את צריכה שוב לא לעשות נקודות קטנות בהצללה אלה קצת יותר להתמרח על כל החולצה! וגם להוסיף עוד צבע לפלטה! הדברים שמחזיקים את החולצה- (כרגיל שחכתי איך קוראים לחוטים האלה) אמ.... בצבע האחרון בפלטה עשית רק נקודות קטנות! אני שוב שינית את זה וקצת יותר הגדלתי את הנקודות! גינס- אוקיי גינס מאד יפה! לא מצאתי טעיות! תצלילי גם את החוטים שמסומנים בעיגול הירוק! נעליים- אמ..... אין בהם ברק! שנינית את הצבעים אבל לכל צבע לעשות הצללה! במיוחד שהצבע הכמעט לבן באמצא צריך לבלוט ובגלל זה יהיה לו קו שמש! (ברק) ובקיצור דולי ממש יפה! אין הרבה טעיות לפי דעתי! מקווה שתתקני!

א ל א ו ר

New member
אהה ולפי דעתי את יכולה להוסיף גם

כמה דברים כמו: צמיד כזה על היד הבולטת בצד שמאל שלה ניראה לי.... וסיכה בשיער בפוני שלה! זה יהיה ממש מוסיף!

האגוש

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo9.gif

אלאור..אני חושבת שהגיבו לך את כל מה שרציתי לכתוב כבר אז זה מיותר חח.. ואנג'י-לא מצאתי דולי שלך!

פורטרייט?! אני?!

בייס מ - stardom-velocity. עבדתי עליה מעט ואני מרוצה (מפתיע
) אבל אני באמת צריכה לשנות קצת סגנון שיער
בכל מקרה, היא לא גמורה, אני חושבת. אני רוצה להוסיף לה שרשרת או משהו בסגנון, נראה אם יהיה לי רעיון יפה. אני אגיב לכן בצורה טובה יותר עוד כמה ימים, כרגע אני עסוקה לאללה.

l ANGIE l

New member
מדהייייים!

אבל הייתי מוסיפה איזו שרשרת או משו למטה. והכי אהבתי את המשקפיים באמצע

DaRk ShinES

New member
../images/Emo99.gif

כל הצבעים יפים
מציעה להפוך את האודם שלה לאדום בוהק כזה..

שרשרת ואודם ../images/Emo13.gif

נסיתי את הרעיו של סיוון, אודם וגם הוספתי שרשרת (אל תשאלו מה עשיתי בה, אין לי מושג. מאיפה הגיעה לכאן הנוצה הזו?
אגב, הצללתי בעצמי, בלי מדריכים או משהו כזה.). שימו לב שלמטה יש גם את השרשרת בלי הנוצה. שוב, אני לא יודעת לבחור. איזו גרסה הכי מתאימה, לדעתכן?

למעלה