קלוץ!

ame noire

New member
../images/Emo54.gifאאאאאאאאא

מדהייייים. וואו, השמלה השחורה!
והשיער!

אנבלייי

New member
D:

את פשוט מעולה בשמלות
בששיער ההצללה קצת גושית
אמ.. בלע, אוף, אני יודעת שאסור לי להגיד רק אתזה במיוחד אחרי כל הקטע של התגובות בונות אבל אני כלכך מגוכאת ואין לי כוח להגיב
תסלחי לי הפעם? אני אתן לך תגובה טובה על השיער אחרכך
השמלות מדהימות כלכך

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifתודה רבה

אני חולת שמלות..*_*.. אממ ואממ תסבירי מה עם השיער ואני אתקן..^^

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifזה ממש מקסים ../images/Emo99.gif.

אני ממליצה לעשות את הברק בשיער הורוד לא בזיגזג
. צירפתי לך פלטה צהובה לא כזו בהוקת
.בעצם שתיים
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אמרו הכל../images/Emo99.gif

אבל שתי דוליז מה ששמת פה, בעיקרון
|כלבתא| ^"^ D: סולחימכיאתמוכשרת. *מדלגת*

הו, אני אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo60.gif

+
הדוליז ממש יפות וגם דומות לתמונה
הפלטה הצהובה צריכה להיות חיוורת יותר לדעתי, זה קצת זוהר מדי. הדוליז מדהימות, בעיקר השיער והשמלה של השמאלית

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהיא ממש מקסימה ../images/Emo99.gif.

-בחולצה,שאת יוצרת את הכפלים בקווי המתאר,יהיה יותר בולט להוריד פיקסל מאשר להוסיף.בטח לא הבנת אותו,אז סימנתי לך בוורוד למה אני מתכוונת. -תעשי את הקבוצות לכיוון הגומייה. -תצלילי את השוונצים שיוצאים מהג'ינס. -הסרט הכחול על היד לא מצליל על
. -לדעתי צריך הבדלי גוונים יותר גדולים בסרט על היד ובנחש. -הקטע הלבן באולסטאר נראה אפור מידי.

little beetle1

New member
תודה רבה על התגובה

הנה תיקון:
הקוקיותת לקוקו
ג'ינס מוצלל
וכל השאר אין לי כוח לפרט הוספתי ברגל ימין רשת!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

רק - הקפלים בחולצה מגומגמים כאלו [
]. תעשי אותם נמשכים כאלו, לא פיקסל בצבע הזה ופיקסל בצבע הזה.
היא ממש יפה.

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif

הכפלים בחולצה נורא ישרים... האולסטאר קצת מוזרות...

my presious

New member
../images/Emo42.gifהו, הנני בין האחרונות

זה לא קרה כבר המון זמן
אין סיכוי שמישהי תראה את ההדועה הזאת;( הו, כמה חבל, השקעתי מאמצים רבים בדולי זו. רובה היא על פי תיאור של אחת מבנות הפורום עם שינויים שלי. אינני זוכרת מי כי היא נתנה לי את התיאור מזמן. אם מישהי מזהה שזה התיאור שלה שתכתוב
הבייס מן האתר dollicious (התמכרתי לבייס המדהים הזה
)

Loony Moony

New member
הו, זה כה מדהים../images/Emo99.gif

בחצאית, החלק האחורי צריך להיות יותר כהה מהקדמי, כי כל הגוף מצל עליו... לדעתי כדאי להצליל את קווי המתאר בפוני(?) בשיער, זה יוסיף... תצבעי את השוונצים שיוצאים מהגולגולים גם בגוונים יותר כהים.. הג'ינס סגיד!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יופי של תגובה ^^"

החצאיתתת DDDDD:
כדי להדגיש הבדלי גוונים בהדפס על החולצה, ולחזק את הקו של הציצ :p להצליל קווי מתאר בשיער ^^ וזהו O: השתפרת ממש :]

היא חמודה ../images/Emo13.gif

שיער - אני חושבת שהקבוצות ברורות מידי ושיש יותר מידי מהן. אולי זו רק אני, אבל אני אוהבת קבוצות דקות, בעובי של פיקסל. השיער גם מכסה יותר מידי מהפנים והפוני בכלל. להבא, כדאי להשאיר קצת מצח פנוי ולצייר את קווי המתאר העליונים של השיער גבוהים יותר מקצה הראש (למרות שזה תלוי בבייס. בבייסים של קוואי חנה אין צורך לעשות את זה, למשל.). יש גם בעיה קטנה בסיום של השביל - הוא מסתיים בקו מתאר כהה, בעוד שהוא צריך להסתיים בצבע הקרקפת. בעיה נוספת - איך יכול להיות שביל, במיוחד כזה, כאשר הקבוצות משוכות לאחור ולא מהשביל? אפשר למשוך אותן מהשביל לקוקיות. חולצה - הפלטה האפורה די חיוורת, אני חושבת שכדאי להגדיל את ההבדלים בין הגוונים. ההצללה בשרוולים הכתומים היא בלי קפלים, שמת לב? חצאית - נהדרת
מכנסיים - קודם כל, הם די "ישרים", אין בליטות בקווי המתאר, למרות שיש המון קפלים. דבר שני, כמו בחולצה האפורה, הבדלי הגוונים בפלטה קטנים מידי. נסי לשנות פלטה, זה יבליט את ההצללה. בנוסף, בתחתית הג'ינס יש כמה קפלים לא מתאימים. הם מתחילים ונגמרים באותו עובי. קפלים נראים וב יותר כשהם מתחילים עבים ומידקקים ככל שהם מתקרבים לסוף. בצד ימין יש שני קפלים קרובים, אני חושבת שכדאי לחבר אותם ב"בסיס". הקרעים - נראה שקודם ציירת את הג'ינס ואח"כ קרעת אותו. תצלילי את הגוף שמבצבץ מהקרעים XD. בשביל קרעים צריך יותר גוונים ורצוי גוונים בולטים על רקע הבד. כאן קצת קשה להבליט את הקרעים הבהירים, כי הג'ינס בהיר. אני חושבת שכדאי להכהות את הג'ינס מעט ואז להשתמש בפלטה כחולה - ג'ינסית בהירה במיוחד, להבלטת הקרעים. אהבתי את הדוגמה הצבעונית. סטאף - נחמד
די עמוס, אבל לזה התכוונת? רק לא אהבתי את הסיגריה, אבל זו כמובן העדפה אישית
בסופו של דבר, הדולי מאוד חמודה. התגובה שלי נועדה רק לעזור, לא להעליב או משהו בסגנון. אני מאוד מקווה שעזרתי

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה תגובה! תודה רבה
אני אתקן בהזדמנות הקרובה:]

אנבלייי

New member
בעבעבע בייס רייני קראפ די בוקס

או משהו. >> בכלל לא גמור, ואני לא מרוצה:-S

למעלה