התחברות אני מבקשת! התחברות! משתגעת מהמילה התנתקות.. באע חח:) תודה
B binbin2 New member 19/8/05 #70 התחברות../images/Emo9.gif אני מבקשת! התחברות! משתגעת מהמילה התנתקות.. באע חח תודה
M Mr Cookie Monster New member 19/8/05 #72 ../images/Emo7.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=59605600
B binbin2 New member 19/8/05 #86 הינה הסבר נגיד אם את רוצה להגיב למה שאני רושמת לך עכשיו אז בסוף ההודעה שלי, שפתחת עכשיו כתוב הוספת הודעה שם את מוסיפה הבנת??.... כשאת מגיבה להודעה של מישהיא את מגיבה דרך ההודעה שלה, כשאת רוצה להוסיף דוליז את שמה תגובה דרך ההודעה הראשית אוקיי?.......
הינה הסבר נגיד אם את רוצה להגיב למה שאני רושמת לך עכשיו אז בסוף ההודעה שלי, שפתחת עכשיו כתוב הוספת הודעה שם את מוסיפה הבנת??.... כשאת מגיבה להודעה של מישהיא את מגיבה דרך ההודעה שלה, כשאת רוצה להוסיף דוליז את שמה תגובה דרך ההודעה הראשית אוקיי?.......
M mirymoo New member 20/8/05 #294 ינקיפנק זה בסדר גמור פנקה זה לזכר הפנדה המדומה שעל בית חולים נהריה....שאת עדיין רואה
י ינקיפנק New member 19/8/05 #78 כדאי לי לשנות את הכינוי? כי ינקיפנק זה חיה מהארי פוטר... ויש לי גם את הכינויים פאנקה ולנקי..
ש ש ר ו נ ע New member 19/8/05 #95 אאאאאאאאאאווווווווווווווווווףףףףףףף אם זו הייתה הקפצה,אז סבבה. אבל אם שאלת את זה ברצינות,למה יש אוף? אוף טופיק,מסומן באייקון- תדבר שם על מה שבא לך,לא בשדח"ם.
אאאאאאאאאאווווווווווווווווווףףףףףףף אם זו הייתה הקפצה,אז סבבה. אבל אם שאלת את זה ברצינות,למה יש אוף? אוף טופיק,מסומן באייקון- תדבר שם על מה שבא לך,לא בשדח"ם.
B Bleeding Roses New member 19/8/05 #88 ../images/Emo90.gifטובנו..נגיד ש.. Long time no see פיית השיניים שלי ^^ בייס מדולז ביי סטייסי...