קי-טו-רים!

לפחות את תראי אותו בחמישי,

אני כנראה לא אראה אותו עד ה9.12
אולי הוא יבוא לאפטרון קטן בשבוע הבא, אבל גם זה לא בטוח.. גם כן פסיכומטרי מזדיין. וואי אני נשמעת מתבכיינת בטח.

EVE Lights

New member
ולמה

את לא רואה אותו עד המבחן? כי צריך ללמוד? תעשי לי טובה כולם יודעים שבשבוע האחרון לא באמת לומדים יותר מדי כי החומר כבר יוצא מכל החורים תעשי הפסקה קטנה, לא יזיק לך

N o o s h y

New member
זה היה קצר מידי,

והוא הלך. ואנ'לא אראה אותו עד חמישי הבא!!@$@#%#$% אפילו במסיבת גיוס שלי הוא לא יהיה. רציתי להשוויץ בפני כולם :[

אין לי כח לעבוד כבררררר

ומה הסטוק דיי הזה נפל לי על הראש!!!! אבל לפחות יצאתי עם ארנק חדש ומהמם, גוזייה יפה מגריפ וקניתי לעמרי מקסטרו מן סריג חמוד שלמזלי הוא אהב (וזה לא כל כך נפוץ) קיצר מי עובדת במקומי ומביאה לי את המשכורת שלה? נשבר לי הזין מלומר "שלום, אפשר להציע לכם שירות?" או "תודה שקנית TNT!" סעמק.

Liraz 6q

New member
למה בכל הארץ

יש סטוק דיי ורק באילת לא שמעו על זה!?!?!?!?!?

Jiglly

New member
ממ

עבדתי היום מ9 עד 16:00 ומ20:00 עד הבוקר (5 בערך) של יום רביעי אני עובדת שוב ואז שעתיים אחרי מ7 בבוקר עד 14:00 אני עובדת שוב ומ20:00 עד הבוקר שוב ואז בחמישי מ12 עד 19:00-שוב כיף מתי אני ישנה בדיוק?

כל המשמרות האלה, ../images/Emo42.gif

זאת עבודה אחת או כמה? כי זה לא אנושי בכלל :| אני לא הייתי שורדת כזה שבוע בלי להיות אח"כ שבוע במיטה. לא עדיף לך לפזר את המשמרות האלה לאורך שבועיים במקום לדחוס הכל בשבוע אחד (ושבשני לא תוכלי לעבוד בגלל שלא תוכלי לקום על הרגליים)?

למעלה