קי-טו-רים!

yaeli87

New member
נהיה חרא כזה.

מצב מגעיל כזה. פתאום נורא רע לי והאינטואיציה שלי אומרת לי שמשהו רע עומד לקרות. וסתם בבסיס מגעיל כזה ואני מתה מתה מתה להשתחרר כבר לעזעזל. נמאס לי מהצבא הזה. ונמאס לי מהכל. אוף. אני מרגישה כ"כ מגעיל.

מה התפקיד שלך? ומתי את משתחררת?

ואצלי, עם כמה שקשה לי בתפקיד הזה(השבוע החזירו אותי להסתובב ברחבי הארץ ופתאום קלטתי עד כמה זה מתיש) אני תמיד שואבת כח מהחברים בבסיס... כל יום ראשון, עם כמה שהשביזות אדירה ועם כמה שהזמן לא זז, אני חושבת על תכלס כמה טוב לי כשאני איתם וזה איכשהו משכך הכל

Liraz 6q

New member
למה כן?

* הודעה פלצנית ביותר הולכת להכתב מתחת למשפט זה* אני אישית חושבת שכן צריך להתגייס.. עזבי את זה שאם אחוזי ההשתמטות ימשיכו לעלות בקצב הזה לא תהייה מדינה כי לא יהיה מי שילחם וישמור עליה. כמה שהצבא זאת חרא של מערכת וחוסר ההגיון בה מטורף עדיין זאת מערכת שתבגר אותך תעצב לך את האישיות ותעשה אותך בנאדם טוב יותר. זאת תקופה חוויתית שלא תהייה לך את ההזדמנות לחזור עליה בשום שלב בחיים שלך. ללמוד, להכיר אנשים חדשים וכן.. גם לתרום למדינה הזאת. למה שילדים בגיל שלך בידיוק צריכים להילחם בשטחים ולסכן את החיים שלהם בשביל שאת והמשפחה שלך תוכלו לישון בשקט? ואת מצידך תגידי חבל לי לבזבז שנתיים שאני יכולה ללמוד ולעבוד.. יהיו לך עוד הרבה שנים ללמוד לעבוד ולבנות את החיים שלך.. אני מאמינה ששנתיים את כן יכולה לתת למדינה שלך. תחשבי על אלה שעוזבים את המשפחות שלהם ומתגייסים בתור חיילים בודדים.. למרות שהם ממש לא חייבים.. למה הם יכולים ואת לא? שחס וחלילה לא תקראי את ההודעה הזאת כסוגשל הטפה.. אני מאמינה שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו.. מקווה שיהיה לך טוב בכל דרך שתבחרי :]

תודה...

אני ממש מצדיקה את כל מה שכתבת, אני לא חושבת על קטע של "וואיי למה לי לבזבז שנתיים בזמן שאני יכולה לעשות כסף/ללמוד?" כי אם אני לא אתגייס אז במילא אעשה ש"ל. זה יותר הקטע של הבעיות שלי שיושפעו מהצבא (ואולי לא). יא נראה לי שאני אתגייס O: אימלה!

Liraz 6q

New member
../images/Emo24.gif

אני מתגייסת עוד שבועיים (15 יום לייתר דיוק) וגם אני חטפתי כאפת שוק קלה.. מתי את מיועדת להתגייס? מקווה שבאמת תעשי את הצעד הזה! בהצלחה!:]

ThE uVa

New member
אוקי.../images/Emo60.gif

אני אגיד לפחות מה הכיוון שלי בתוך כל בלאגן האי-גיוס הזה. צה"ל הוא צבא לא מוסרי, הוא פוגע בחיי אדם על בסיס יומיומי, ומתעלם מהזכויות הבסיסיות של כל אדם באשר הוא. ולא מדובר במקרים של "אין ברירה". אני מרגישה שלהמשיך ולדבר על זה נשמע מאוד טחון, אז אם את מעוניינת לשמוע עוד בנושא, רק תגידי ואני אשמח להרחיב. ואני בטוחה שתוכלי לעשות את התרומה שלך [וסביר להניח שזו תהיה תרומה יותר גדולה מאשר בצבא, ששם כנראה לא נלהבים לגייס אותך] בשירות לאומי.

coolit

New member
יש לי שאלה..

את חושבת שכולם צריכים לא להתגייס? אני חושבת שלהיות בצבא, בכל צבא, ולהיות שותף ללהרוג אנשים למשל- זה פוגע בנפש של הבנאדם. ולכן אני חושבת שבאופן כללי, בנות לא כל כך צריכות להתגייס. אבל את רואה אידיאל בזה ש-אף אחד- לא יתגייס?

למעלה