קי-טו-רים!

MaddyD

New member
הפתעה ממש

עד שחשבתי שמצאתי אמת אמיתית הזונה שמה לי רגל

RainbowL

New member
ואולי אין לי זכות להתלונן

כי יש לי הכל. וההשוואה מפגרת, אבל בדיוק חרשתי על המורדים בויאודי, וזה מרגיש לי כמו מיה (הדמויות כאלה עמוקות
) - יש לה הכל אבל אין לה כלום. אין לי זכות להגיד כלום- חוויתי אהבה, יש לי משפחה מדהימה, אני נראית יחסית טוב, יש לי אוכל בבית, מיטה וגג מעליי. יש לי את כל מה שאנשים אחרים היו רוצים, חברים מקסימים ואופי חזק... אבל אולי זה מפינוק, אני פשוט לא מצליחה להסתפק בזה (או להוציא אותו מהראש)... אני צריכה מישהו חדש שירים לי את הבטחון ומהר.

RainbowL

New member
אני יודעת מה קורה

אני בדאון כי אני מרגישה שאני לא הכי מוצלחת אני יודעת שכן, אבל אף אחד לא מעריך את זה. במיוחד לא אמא שלי... [וכן, ניסיתי לדבר איתה, היא לא קולטת, אפילו שלחתי לה מייל] אז מישהו חמוד וחתיך תמיד עושה חיוך ומרים את הבטחון :)

Small talk

New member
מאיפה הגיעו כל הכאבי בטן האלה?!

אני אוכלת משהו כואבת לי הבטן. אני קמה בבוקר כואבת לי הבטן. אני שותה נסטי כואבת לי הבטן.

Small talk

New member
סמעק

הייתי אמורה ללמוד היום, ודווקא התחשק לי. קמתי התארגנתי (ועוד אבא רצה שאני אנהג לבית ספר) ובשנייה האחרונה ידיד מתקשר אלי שהוא קרא עכשיו באתר בית ספר שאנחנו לא לומדים היום. ואני יודעת שאני אמורה לשמוח שלא נסענו סתם לבית ספר, אבל עד שהתחשק לי (ואף פעם לא מתחשק לי) וקמתי במיוחד בבוקר... ועכשיו אני כבר לא אצליח לחזור לישון.

adiss90

New member
אני כבר צריכה להוציא רישיון, זה לא הולך ככה.

וגם רחוק משפחה שלי נפטר.

Olly New York

New member
../images/Emo119.gifאררררררררררררג.(ושרשרתי לאחד שלא קופץ)

אני פשוט מרגישה כאילו אני צריכה לעשות משהו מועיללל עם הזמן. לנצל אותו לפני שהוא נגמר וחוזרים ללימודים. אבל אין לי כוח לזוז. אני תקועה על הכסא כבר שלוש שעות בערך , עושה רשימה של דברים שצריך לעשות אבל לא זזה בגרוש. ארררררררררררררררג. והיה לי חלום כ"כ מוזר , אין לי מושג איך להתחיל לפרש אותו בכלל. לא נראה לי שיש פירוש לדבר כזה , היו בו יותר מדיי דברים מוזרים ולא קשורים אחד לשני. אני לא מבינה אףאחד.

בחמישישבת

אבא שלי נוסע מטעם העבודה לים המלח, ובמקום להזמין חברות בערב/ שהקטןשלי יבוא, אני צריכה ללמוד. באסה קצת.

כי העיתויים מעצבנים :|

הייתי יכולה להנות מבית חצי ריק, וזה קורה פעם בשנה ככה.. לא נורא.

Tin Doll

New member
מרגישה חרא

קמתי בבוקר עם כאב גרון עצום וכאב ראש וכל הגוף התפרק לי הלכתי לשירות בכל זאת, כי היו הורגים אותי אם הייתי מודיעה שעה לפני ולא באה ועכשיו אני מרגישה כל כך רע, כמו שאני עומדת למות מקווה שעד מחר זה יעבור כי אני אהיה חייבת ללכת תמיד חושבים שאני עושה את עצמי, זה משהו בא לי לעוף משם כבר

נגמרו לי הסיגריות

אבא שלי עולה לי על העצבים אודליה לא עונה לי ל-SMSים ויש עלי רק 100 שקל עד לא יודעת מתי. יאללה, חיבוק

למעלה