קי-טו-רים!

ג'רי בארץ

וטוב שלא שמעתי על זה כשעליתי לאוטובוס בתוכנית של פאקצות מפגרות ברדיו שלא מבינות אפילו מי הוא ולמה הוא גאון!! אוף כאילו הוא חצי שעה ממני ולא הייתה לי הזדמנות להגיד לו שהוא המנטור שלי בחיים. או אפילו לזרוק לו בנונשלנטיות ציטוט מסיינפלד ולראות אם הוא זוכר את ההמשך. )): [ואני אפילו מבוגרת מדי בשביל לארוב לו מתחת למלון בפנאטיות, סעמק] אה ונראה לי ששלום מתפטר ): הרוסי הכי חמוד שקיים

Mardy Bum

New member
א

אוטובוסים זה הדבר הכי דפוק שיש. כאילו, מה יותר צפוי מזה שדווקא כשאני צריכה לנסוע פעם ב500 שנה לעזריאלי (שונאת את הקניון הזה) הם יחליטו לשנות את קו 69!! כוסאמאשלהם. פלוס אני אוכלת כמו בהמה אני צריכה לשירותים כל 10 דקות בגלל הדלקת המסריחה הזאת ובנוסף להכל התמכרתי לפייסבוק המטופש הזה ];

Liraz 6q

New member
אעע אני חייבת להפסיק

לאכול! מה עובר עלי?!?! השיעמום יעלה לי ב10 קילו!!!

EVE Lights

New member
אני מתגעגעת...

ואני שונאת שהוא רחוק

EVE Lights

New member
ולא דיברנו אתמול בכלל

ואני מקווה שבכלל יש לו שם קליטה ואוווווווף
אני צריכה לפחות סמס שיגיד שהכל בסדר ולא קר לו שם יותר מדי..

EVE Lights

New member
תסתמי את הפה כלבה!

בכל מקרה הוא התקשר ודיברנו אמנם 2 דק' אבל בכ"ז ולא כ"כ קר שם והוא עושה מטווחים כמעט כל היום ואין לו קליטה וזו הסיבה שהוא לא דיבר איתי אתמול

EVE Lights

New member
אומרת לו שיהיה בסדר

נו מה אני כבר יכולה לעשות כשאני פה?! אני הצעתי לבוא בתוך השק"ש, הוא לא הסכים
חח סתם.

OverSharing

New member
אני לא רואה את עמרי הרבה../images/Emo103.gif

ויש לי תקופות שכשאנחנו לא מתראים הרגש עושה לי הצגות ואני שונאת את זה יותר מהכל אני פשוט צריכה לראות אותו אוף]:

OverSharing

New member
אוקיי, חרא.../images/Emo103.gif

לא התקבלתי לכנות אשכרה בכיתי מה נהיה. באמת שהכייייי רציתי בעולם, וזה קצת טיפשי כי זה לא שראיתי מקומות אחרים וזה אבל עדיין [ואני לא יודעת לשמוע 'נכשלת'. זה באמת שוק לפרצוף, אני רגילה לקבל מה שאני רוצה:||] ונהגתי לנסציונה וחזרה ואני שונאאאאאאאאאת נהגים שצופרים!!! כאילו, הרמזור כתום, לא בא לי לעבור, מה אתה צופר?!?!!??!! תעבור רמזור הבא!!!@#@!$

למעלה