קי-טו-רים!

לא הייתי צריכה לראות את התמונות האלה שלו,

לדעת איפה הוא עכשיו. מבחינתי, הוא עבר, ולא עליי, גם לא מעליי, ובכל זאת משהו זז עכשיו, כשאני יודעת. Can't believe I used to care so much for that bitch.

אין לי רגליים

הסטוק דיי הזה הרג אותי, בנוסף למחזור הרצחני הזה. ואני שונאאאת תמנהלת חנות כ"כ! בהמה. בקיצור ולעניין- אני לא מרגישה טוב ומחר אני צריכה להתייצב בקניון ב-8.

In Dreams

New member
אפפם לא מרשים לי להישאר מאוחר../images/Emo29.gif

כאילו, אני כבר מחוץ לבית, מה כואב להרשות לי ללכת למקום אחר? פוף. ואני אוכלת מלא. זה כיף וטעים והכל אבל צריך להפסיק מתישהו. ויש לי ממש ברגעים אלה התכווצויות.

Moreiro

New member
איזה יום מיותר, אלוהים.

כל כך הרבה דברים יכלו להיות טובים, אבל לא. לא רק שלא קרו בכלל, אלא נהיה אפילו יותר רע. נו, באמת. אמרתי לעצמי שאני לא אתן לזה לקרות לי שוב.

Liraz 6q

New member
שטויות!

חשבתי כבר איזה 3 עם כל הביכיונים שלך!!! יש כבר תוצאות?

N o o s h y

New member
../images/Emo24.gif

אוי. טסטים זה הכי זין בארץ! זה הרבה פעמים עניין של מזל... אל תדאגי, כולם עוברים בסוף :] חוצמזה, טסט שני זה הכי, אחותי!

little shorty

New member
בנות תודה! אבל קבלו ביטול!!! ../images/Emo41.gif

עברתי טסט ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Tin Doll

New member
ידעתי שזה מה שיקרה בסוף.

איןןןןן פשוט ידעתי. מזל טוב בובה

adiss90

New member
אומאגאד! עקץ אותי יתוש ממש קרוב למפשעה!

זה כ---כ---ה מגרד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאהאאעאהאע

Ms Kuolema

New member
חבר טוב מאושפז.

ואני לא מצליחה לתאם את הזמנים של האוטובוסים ובקצב הזה בחיים לא נצליח לראות אותו. אוף אוף. ורבתי עם החבר כי "אין לך מה לעשות, היא ידידה טובה שלי" "היא הייתה חברה שלי הרבה לפני. ומה היא נדחפת לכל מקום?" זה אולי ישמע ממש ילדותי, אבל הוא נפגש איתה מדבר איתה הכל היא היא היא ואני כזה, בצד. ולא בא לי על זה. "נו אל תקנאי לי עכשיו, תחזירי את הציפורניים למקום" אוהו, עוד לא ראי א הציפרניים שלי שלופות בכלל. ולא רוצה לדרוש את הצומי שלי מהחבר, הוא אמור לספק לבד. "כרגע אני לא בשום צד" "זאת בדיוק הבעיה, אתה אמור להיות בצד שלי" "אני ממש לא" וואלה.

למעלה