קי-טו-רים!

כי אני שונאת את הצבא ומתחרטת על היום

שנכנעתי והתגייסתי. :] אבל כל אחד ואיך שהוא רואה את המערכת (המסריחה.) הזו.. יכול להיות שאת תהני. אז לא יודעת

RainbowL

New member
תלוי מה התפקיד שלך..

לפי מה שאני יודעת את אולי יכולה להגיש בקשה לעבור יש אנשים שמאוד טוב להם בצבא והם אפילו היו אנשים פחות טובים אם הם לא היו מתגייסים.

הגשתי בקשה, הגשתי הת"ש, ביקשתי מכל העולם

ואחותו לעשות יומיות ושלחו אותי 6 וחצי שעות נסיעה מהבית :]. לא טוב לי בצבא, שונאת את הצבא, שונאת כלי נשק, שונאת מלחמות, שונאת הרג, שונאת צבא. שנתיים שירות לאומי זה כבר משהו
. חבל שזה לא שלי.

תמיד חשבתי שאת מטומטמת,

אבל בכל פעם שאת משתעשעת מצרות של אחרים, אני מבינה שזה גרוע יותר ממה שחשבתי.

EVE Lights

New member
את טועה ../images/Emo13.gif

לא צרות של אחרים - צרות של אנשים שרצו להשתמט אז כן מגיע לך שהצבא דפק אותך מגיע לך מאוד

בואי אבהיר לך משהו;

אנשים שרצו להשתמט (או במילים של אנשים עם מוח- לעשות שנתיים שירות לאומי במקום שנתיים צבא. ובפעם האחרונה שבדקתי, וזה היה לפני שבוע, כיבדו בנות כאלו בדיוק כמו את אלו שהיו פקידות בקרייה במשך שנתיים.) = אנשים אחרים. ואולי מבחינת שירות צבאי המצב שלי מסריח לחודש הקרוב, אבל לפחות אני לא חיה בסרטים כמו המ, אנשים אחרים.

NoWords

New member
נו באמת

די להשתמטות.
זה נהיה טרנד מגניב עכשיו? מה הקטע? ברור שלהתגייס. זו חובה במדינה הזאת, למה מבינה למה לא לעשות אם אין לך בעיות רפואיות או נפשיות כלשהן. לכולם מתישהו קצת חרא בצבא אבל תנסי להגיע לתפקיד שתאהבי ותתרמי בו הרבה- ויהיה לך טוב. זו חוויה, מלמדת, מבגרת, ישראלית נורא, שאין כמוה, ושווה לעשות אותה. תהיי חלק ממשהו, תתרמי. אין סיבה שלא.

:/

זה לא כאילו אני מתלבטת אם להמציא להם משהו או לא, פשוט הם ישר זימנו אותי לקב"ן ואיך שנכנסתי הוא אמר "אני לא חושב שתוכלי להתגייס..." וזה בגלל בעיות שהיו לי (וחלקן עדיין יש) ועכשיו פתאום עלה הרעיון שאולי בכ"ז אני אתגייס, אז אני מתלבטת, אם זה באמת מתאים לי או לא. גם התרגלתי לרעיון שאני אעשה ש"ל... זה פתאום קצת קשה לחשוב על זה שאני אתגייס, הייתי בטוחה שאני וצבא זה בחיים לא יקרה, אבל אני דיי בכיוון של כן להתגייס... שורה תחתונה- אף פעם לא עלה בדעתי להשתמט, מאז ומתמיד חשבתי שזה משהו שחשוב וצריך לעשות.

NoWords

New member
אחלה

פשוט כשמישהו מציג שאלה כזאת, שפתאום זה עניין של כן או לא (כאילו זו איזו בחירה אישית), ברור שהתשובה אמורה להיות אוטומטית כן. כי זה הצבא שלנו. אבל אם את אומרת שזה מקרה מורכב והצבא מעדיף שלא- מי אני שאגיד לך מה לעשות... להתנדב זה גם אחלה. העיקר לעשות משהו. שיהיה לך בהצלחה..

האמת?

כל אחת תכתוב מהניסיון שלה הרי, לא? אז אם אכתוב מהניסיון שלי אני אגיד שבטח שכדאי לך להתגייס, שאת יכולה להגיע למקומות מדהימים בצבא וכל כך ליהנות... אבל לא יודעת, אני מכירה אותך(וירטואלית) כבר כמה שנים, ואמנם אני מכירה אותך רק מכאן, אבל נראה לי שיהיה לך קשה נורא במסגרת הזו יכול להיות שאני טועה ואני לא באמת מכירה, אבל...

Lost Lullaby

New member
כן

כי בוקר טוב, זו לא בחירה. זו המדינה שלך ואת חיה בה 18 שנה ואני לא מאמינה שאנחנו מגיעים למצב שאנשים תוהים אם לצאת או לא. זו לא רק החובה הכי גדולה שלך, זו הזכות הכי גדולה שלך. לשרת למן המדינה שלך. ואני, במקום כל אלו שלא התגייסו או יצאו על סעיף מעורער כזה או אחר- הייתי מתביישת בעצמי. לאן הגענו.

GoOni

New member
אני מרגישה כאילו הכל מסביבי זז,

ואני תקועה במקום. כבר יותר מחודש. זה כאילו שאין משמעות לכלום, והכל מנוון, והכל נראה כמו מן גלגל כזה של טלוויזיה-מחשב-טלוויזיה-לצאת-להוציא כסף-לעבוד-טלוויזיה-מחשב-לישון.

יש רגעים

שממש מעריכים את השגרה הזאת אם היא כיפית אז תגרמי לעצמך לאהוב אות,[היא בסך הכל נשמעת סבבה לגמרי..] ולהנות מכל הפעולות האלה שחוזרות על עצמן אבל עדיין P: אני עקומה אבל ניסיתי^>

למעלה