קינן שפי- איך היה לי

• פותח הנושא Ziv17
  • פורסם בתאריך
אז באופן כללי -

הם מחפשים את הטיפוס הקונפורמיסט והרגיל, או שמא את הלוחמני וה-וכחן? איזו התנהגות כדאי לי לזייף? אני שונא כאלה דברים. זה כל כך לא אמיתי. ד"א - היה שם דוחק המוני?

TangoTango

New member
האם אי פעם נדע

אם עברנו את מבדקי קצונה או לא? או שזה משהו שנגלה עם כניסתנו לצבא (הליכה או אי הליכה לקורס קצינים)

Ziv17

New member
מה הם מחפשים

לדעתי הם לא מחפשים את הטיפוס הנגרר שאומר כן לכל דבר וגם לא את הטיפוס המעצבן שיש לו מה להגיד על כל דבר ואיך הוא היה רוצה לעשות את זה. הם מחפשים משהו באמצע- אחד שיודע להתפשר קצת אבל גם יוזם ומביע את דעתו.

eitan007

New member
תראה...

אני חושב שהדברים פחות מורכבים ממה שאתה אומר. הם לא מחפשים טויפוסים מסויימים, אלא הכל תלוי ברושם שהשארת אחריך, אלא אם כן הוא רע, אתה תעבור את המבדקים. כל סוג של התנהגות, ולא משנה בכלל אם היא מזוייפת או אמיתית, יכולה להשאיר רושם רע, אם אתה לא נזהר מספיק. אם אתה לא משתתף בשום דבר, ולא משתף פעולה עם חבריך במבדקים, אתה עלול להשאיר רושם רע, וגם אם אתה משתתף, כמו שאתה אמור לעשות ועושה כל מה שאתה אמור לעשות, אתה עלול להשאיר רושם רע, גם אם לא תשים לב לכך. דוגמא : אתה בא לשם, הכל הולך מצויין, הראיון לבבי, אתה מסתדר טוב, ואז שמים אותך בקבוצ של 3 אנשים עם ארחד שמשום מה לא מוצא חן בעינך. ואז נניח, אתה מציע רעיון ואותו בן אדם אומר שהרעיון שלך מטומטם לגמרי, ואז לא מסוגל להישאר שליו (ובאותו רגע, בצורה מעוותת משהו, תחשוב שאתם לאט תגיב, הבוחנים מקינן יחשבו שאתה pussy), ואז אתה פולט: "יא חתיכת פלוץ קטן, תסתום את הפה, ועל תגיד שהרעיון שלי מטומטם, כי מה שאתה מציע כל כך דפוק, שרק ברוב טימטומך אתה לא קולט את זה" , אתה מרוצה מעצמך כי "הכנסת לו", והולך משם בהרגשה של עליונות,וגם חושב שבתקרית הוכחת להם שאתה "מנהיג" אמיתי, ואז כשאתה מקבל את התשובה השלילית בקשר לעתודה (אני מקווה שאתה מבין למה), אתה אפילו לא מצליח להעלות על הדעת למה, הרי לפי דעתך השארת רושם כל כך טוב. אני אומר את כל זה, אבל אני מודע לכך, שאם מישהו צריך להיזהר עם הדברים האלה, אז בראש ובראשונה זה אני, כי אני מאוד חם מזג ומאורע כמו שתיארתי פשוט נראה "תפור עלי".

eitan007

New member
תיקון

איפשהו באמצע ההודעה זה אמור להיות "אם לא תגיב"

למעלה