קינן שפי- איך היה לי

• פותח הנושא Ziv17
  • פורסם בתאריך

eitan007

New member
לא רציתי לפגוע....

בהתהחלה כתבתי 90% אבל אז הבנתי שאנשים יפגעו וירדתי לשני שליש אבל חשבתי שגם אז אנשים ייפגעו וירדתי לחצי, ובקיצור ככה עד שהגעתי לרבע, ומה אתה חושב,אני עדיין בטוח שיש אנשים שנפגעו. איזה רגיש אני...

MajorTom

New member
האומץ הוא...

שכאתה אשכרה כותב מה דעתך על הציורים המטורפים האלה ולא שאתה מסתייג מהם.

evilbanana

New member
כמו המבחנים שהיו לי לפרמדיקים |סיוע

גם שם היה את זה, במבחנים של משרד העבודה. הייתה לי תמונה אחת של אשה שנשענת על עץ וגבר ואשה יותר רחוקים עובדים בשדה או משהו. נראו קיבוצניקים. תמים, נכון? אז זהו, שאצלי זה הפך למסמך אנושי מזעזע בו גדעון ושפרה מסתודדים מאחורי גבה של מירלה שנכנסה להריון מגדעון ועכשיו מנסה לנצל כל תירוץ (כולל זה שהיא בהריון!!) כדי לא לעבוד. זה לא בסדר! מה זה פה?! פה בונים מדינה!!! וזה אחד הסיפורים הפחות מופרעים שכתבתי שם... עד היום אני לא יודעת אם התקבלתי לפרמדיקים, כי התקבלתי לרפואה והצבא הקפיא את ההליכים לאפשרות השנייה.
מיצי FOREVER!

גרעאפס

New member
לי יש תחושה,

ואני ממש לא אסמכתא בנושא, שהם פשוט רוצים לבדוק אם הבן אדם קונפורמיסט, הולך עם הזרם, שגרתי ומשעמם. הם יעשו הכל בשביל לגרות את דמיונך!

ועכשיו ברצינות - זיו:

אתה מאמין שיש סיכוי ממשי שיעיפו אותך לאור ההתנהגות שלך (לא שלך באופן אישי, כמובן) בקינן-שפי? כלומר, גם אם ההישגים הלימודיים שלך נורא גבוהים, ואולם אתה מתנהג באופן נורא מופנם וביישני, ונותן לכולם לעשות את העבודה בשבילך (כמו שאני מתכנן לעשות) - או אז האם קיים סיכוי שתיפול? אני מקווה שלא.. קרעתי ת´חלחולת בשביל להצליח בבגרויות הללו. מכל מקום - איך אתה חושב שהיה לך, באופן כללי? התקבלת?

takeitez

New member
ועוד איך יש סיכוי...

המטרה, לגלות מי מעוניין באמת בעתודה ומי לא. הבעיה היתה שעתודאים נשרו באמצע התהליך (הלימודי) וזה גורם להפסד כספי רב לצבא, אם תתנהג בחוסר איכפתיות, לא תשתף פעולה וכו´ יש סיכוי שיחשבו שאתה לא מעוניין בעתודה בלב שלם. כמו כן תפקיד של קצין דורש יכולת חברתית כזו או אחרת, כלומר אסור להפגין חוסר יכולת להסתדר עם הבריות. הדבר לא אומר שצריך להתנהג כמו מר- מושלם ולהיות הכי מוכר וקיצ´י שאפשר. שמור על הייחודיות שלך אך באותו הזמן הפגן נחישות, איזושהי דומיננטיות והכי חשוב, שתהיה דינמיקה קבוצתית טובה בינך לבין שאר המועמדים. בהצלחה.

eitan007

New member
אין אף אחד שיענה לך מתוך ידע

מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יודע, והשאלה הזו עלתה פה כבר. לפי דעתי זה מאוד מאוד תלוי מה המקצוע, ויש מקצועות שגם אם תעבור את הסכם הדרוש ב 70 נק´ ותדפוק את קינן-שפי, יעיפו אותך לכל הרוחות, ויש מקצועות שתעבור את הסכם בנקודה וישאירו אותך גם אם תיכשל במבדקי קצונה מהסיבה הפשוטה שיש לצה"ל מחסור כה אקוטי שהוא יהיה מוכן להעסיק גם נקרופיל וגם "גאה" (לא אישי...) וגם את ישו בכבודו ובעצמו במקצוע המדובר.

רק רגע אחד.... ../images/Emo46.gif

מה זה היה אמור להביע בדיוק המשפט האחרון ??? איך לעזאזל הכנסת נקרופיל והומוסקסואל - "גאה" כדבריך, באותה נשימה? גם אם לא ממש התכוונת אתה קושר את השניים יחד וזה נשמע רע, מאוד רע.

eitan007

New member
אוי נו באמת...

ההודעה הזו הייתה מיועדת לג´סוס ורק הוא היה אמור להבינה, ולכן אני מבין את כעסך. הרשה לי להבהיר את עצמי : 1. ג´סוס הצהיר שהוא "גאה". 2. ג´סוס ציין לפני מספר ימים בצחוק שהוא מקווה, לטובתו, שקינן לא מאתרים נקרופילים אחרת הוא אבד. 3. ג´סוס=ישו ולכן שמתי את שלושת התכונות האלה בכפיפה אחת שכן רציתי לציין (בצחוק כמובן), שגם אם ג´סוס היה נקרופיל או "גאה" או אפילו שניהם יחד, זה לא היה מפריע לו בשום מידה. בשום פנים ואופן לא רציתי לקשר בין נקרופילות ל"גאווה", אלא שאלה שתי תכונות שג´סוס אמר (האחד בצחוק והשני כנראה שלא) שיש לו. לא התכוונתי להעליב אף אחד, ואין לי דבר ולא חצי דבר נגד "גאים", ובזה סיימנו את העניין.

eitan007

New member
ועוד משהו

חשבתי על זה, ואם חשבת שאני מתכוון לכך שהומוסקסואליזם קשור לנקרופיליות , אז אתה לא מבריק במיוחד (לא אישי), אחרת היית חושב על זה פעמיים ומבין שטעית. למשל, אם הייתי שומע מישהו שאומר שחולי צרעת אוהבים גלידה בטעם וניל, אז הייתי מבין אחד מבין השתיים, או שהבן אדם מטורף על כל הראש, או שלא הבנתי אותו נכון. מאחר וקשה לי להאמין שחשבת שאני מטורף על כל הראש, כי אחרת לא היית מגיב בכזה כעס, היית חייב להגיע למסקנה שלא הבנת אותי, ואם לא הגעת לכזו מסקנה סימן שחשבת שיש מישהו שפוי שחושב שהומואים הם נקרופילים, ואם חשבת ככה, אז אתה באמת לא מבריק במיוחד (אל תעלב).

תראה, תשמע

אם אני מבריק או לא נחליט בפעם אחרת. בכל אופן לא חשבתי או הסקתי שקשרת נקרופיליות להומוסקסואליות אבל כששמת את שניהם במשפט אחד כמו שעשית כאן, זה לא נשמע טוב וזה יוצר מין צימוד שכאילו אומר האחד גרוע בערך כמו השני... לכן קצת כעסתי, אבל אני שמח על ההברה :) ולא, לא נעלבתי, רק תפסיק לחזור על עצמך (...אז אתה לא מבריק במיוחד, ...לא אישי)

ועוד משהו

יש משהו רע בגלידת וניל ??? סתם צוחק, לא לצלוב אותי בבקשה במיוחד אתה ישוע
יום טוב, חג שמח, צום קל, בהצלחה בבחינות make love not war ועוד כל מיני כאלה...

eitan007

New member
מצטער ../images/Emo52.gif

די כעסתי כשכתבתי את ההודעות, אז ייתכן מאוד שאתה באמת מבריק, ולכל אחד יש מעידות, כולל לי (כמו למשל להחליט אם מישהו מבריק או לא על סמך העובדה שהבן אדם כועס עלי). אז באמת חזרתי על עצמי, וזה היה מתוך כעס, ואם נפגעת בצורה זו או אחרת אני מבקש את סליחתך.

Ziv17

New member
וואלה אני לא יודע...

תראה, לדעתי הם מחפשים סוציומתים. הם לא רוצים שתעשה תואר ותעוף מקורס קצינים. רוצים לראות כושר הסתגלות, אילתור ועבודה בצוות. לא רוצים שתצעק מתי שלא מקשיבים לך או שתיכנס לוויכוח שטותי עם מישהו. גם כל הוויכוחים שהיו שם לא היו תוקפניים ולא מעליבים ומהר מאוד הגענו למשהו שכולם מסכימים עליו. ממה ששמעתי, במיונים לפסגות או תלפיות הבוחנים מנסים ללבות את הוויכוחים ולהסית אנשים אחד נגד השני, אבל כאן זה בכלל לא המקרה- פה הכל היה איזי בלי לחץ (גם היה מספיק זמן להכל, לא היה בכלל לחץ זמן). זה מבחנים קלים כאלה, העיקר שכולם יעברו. לא רציני ואין מה להלחץ.

למעלה