קינוח פבלובה

galnachum

New member
תגובה לעניין!

salo22

New member
יש בעייה עם פבלובה

זה איננו קינוח נפוץ במסעדותינו, לדעתי גם בגלל שבסטנדרט הירוד שנהגו להכין אותו במקומות שאני פגשתי בעבר אין צורך באמת לטרוח ולהחזיקו בתפריט, וגם כנראה שהוא לא מדבר מספיק ל"חיך המקומי". חייב לציין שגם עבורי זה הקינוח הכי גרוע שיכולים לשים לי מול הפנים, אלא אם ממש השקיעו.. עברתי על תפריטים של מסעדות בחיפה ומתקשה למצוא, מה גם שלא מעודכן תמיד והרבה פעמים הקינוחים בכלל לא מופיעים. רשת ג'ירף הייתה מגישה בעבר הרחוק, לא חושב שכרגע אבל לא בדקתי, אולי שווה לך לנסות. גם להתקשר לסינטה בר בחיפה ולשאול אם במקרה מגישים משהו דומה, לא מזיק. אולי ברשת בורגוס (סניף קריון) מגישים גם כן אבל אני לא בטוח. בנהריה יש על הגעתון כמה מסעדות ומקומות די וותיקים, שווה לשאול.

Eshel90

New member
וזו בדיוק הסיבה למה המלצתי לו להכין אחת בעצמו

במיוחד שהוא לא ציין שהוא מעוניין במסעדה אלא ללכת בשביל פבלובה נטו. אני לא מכיר מסעדה שמגישה אחת ובכל מקרה נראה לי יותר רומנטי להקציף כמה דקות חלבונים עם מקל וניל, חומץ תפוחים וסוכר, להוסיף קצפת טובה ופירות חורף שזה משהו שגם ילד בן 10 יצליח לעשות (מבלי לזלזל באיש).

salo22

New member
זה בסדר

אבל הבחור רוצה מסעדה לציון יום הולדת ותוך כדי שתהיה פבלובה, אז מנסים לעזור בזה. אולי הוא יאמץ המתכון שלך ויכין לה בעתיד גם בבית.

yorgen29

New member
ESHEL90

תקרא טוב מה כתבתי.דיברתי על מסעדה ושיהיה קינוח בנוסף.הבנת הנקרא.אני שמח שנראה לך יותר רומנטי להישאר בבית ושאכין לאשתי פבלובה.אבל בחרתי במסעדה.אני מקווה שאקבל בקרוב אישור ממך.אל תשכח שיום ההולדת ביום רביעי אז תשתדל לאשר עד שלישי.חשובה לי מאוד דעתך בנושא זה.אם אשתי תשאל למה לא נסענו למסעדה אז ישר אגיד לה:"תשמעי זה מה שESHEL90 חושב לנכון אז בואי נכבד אותו".ואגב(אם להיות רציניים לשניה)-ילד בן 10 גם עונה תשובות הרבה יותר חכמות וראויות מ-2 התשובות שכתבת לי.(מבלי לזלזל בך כמובן).

החתולית

New member
בוא לא ניסחף עם הציניות והתגובות האישיות

אני באמת לא רוצה להתחיל למחוק כאן הודעות לך או לאחרים/רות.

yorgen29

New member
...

תכלס אני לא מת על פבלובה בעצמי...אבל אני מתנתק ממה שאני רוצה ומתרכז רק באישתי-היא כרגע מרכז העניינים.ותודה על הטיפים

salo22

New member
לך על זה

אלא אם הסיגנון הכללי לא מתאים לכם. תזמינו ליד את דיסקיות ה"קרם ברולה" עם הבננות, קינוח חביב.

Guinness63

New member
לגבי מקומות בצפון אני לא יודע,

אבל בטאטי בגבעתיים יש קינוח פבלובה מצוין.

yorgen29

New member
לחתולית

אין מה לעשות...ישראלים בד"כ על כל שאלה/בקשה קטנה- יש להם 100 דעות,100 הטפות מוסר ו-100 נסיונות "לחנך".יום הולדתה בכל מקרה הוא ביום רביעי 18.1 ובינתיים אני מתלבט בין גוז' ודניאל לבין אורנה ואלה.יש גם בג'ירף אבל פחות בא לה אסייתית ביומולדת.חבל שבצפון אין משהו באמת ברמה,אבל יום הולדת זה פעם בשנה ושווה להשקיע.נראה לי ארוחה ברביעי ולמחרת צימר טוב עם ג'קוזי,מסז'ים וארוחת בוקר יעשו את העבודה.

sshoshan

New member
הפבלובה הכי הכי,ויש לי ניסיון,זה בבני ציון

בג'וז ודניאל.

bob68

New member
לא יודע אם הכי הכי אבל

גירסת הפאבלובה של "גוז' ודניאל" (הם קוראים לה הפאבלובה של גילי ) הייתה גם לטעמי טובה. מנה גדולה. סלט הפירות היה חמצמץ-מתקתק ומרענן. המרנג היה מעט מתוק אבל הקרם שהתחבא בפנים היה מוצלח מאד.

למעלה