קינוח פבלובה

v cd

New member
במקרים כאלה, אני שואלת אם יש תכנונים ליומולדת

או משהו בסגנון - "מתכוונים לצאת לאנשהו?", וכד'.

passioneta

New member
בגלל שישבת וחשבת על המשמעויות הנסתרות

של "לקחת את"? give me a break.

v cd

New member
למה הזלזול?

כן, זה בגלל שהמודעות החברתית שלי תמיד הייתה גבוהה מאד, ולכן אני משתמשת מאז ומתמיד בטרמינולוגיה הדדית.

החתולית

New member

Ricca

New member
אין קשר בין מה שרשמת לפמיניזם.

אפשר לקחת אדם בוגר למסעדה, בלי קשר למלחמת המינים. זה עניין של לוגיסטיקה, זה הכל.

yorgen29

New member
וואו

אם הייתי יודע שיש פה אנשים ברמה כל כך נמוכה לא הייתי נכנס לפה.כן-אני "לוקח" כי זו יומולדת שלה ואני מפתיע אותה.כן אני "לוקח"-כי זה סוג של סלנג שטיפשים כמוך לא מבינים.וכן אני "לוקח"-ושיקפצו כל הפמיניסטיות כמותך שהביאו את רמת הפמניסטיות לקטנונית ועלובה,במקום להיות פמיניסטית כשבאמת צריך ולא בגלל שגבר כותב "אני לוקח" במקום לכתוב "אנחנו נאכל במסעדה".שטחי ולא לרמתי-אך למרות זאת הגבתי כי אני שונא אנשים קטנוניים ונודניקים.בסה"כ ביקשתי המלצה למסעדה לחגוג יומולדת! לאשתי המתוקה ואתם מוציאים לי את כל הרוח מהמפרשים.תתביישו לכם.

FiReBall

New member
את לא מבינה

האמת היא שהאישה קובעת כל דבר, אז שהוא אומר "לקחת את האישה" הוא בעצם אומר "האישה מושכת אותי ברצועה"
זה סך הכל קצת רה-פמניזים

טל688

New member
גם סטייק סינטה קל מאוד להכנה. אבל מה לעשות -

יש מקומות שמכינים אותו יותר טוב ממני, ושם אני אוהב לצרוך אותו. אז למה לא.....?

inventor

New member
סינטה רק אצל בעלי על האש או בסינטה בר חיפה

אבל רק על הסינטה אני ממליצה ולבזוק עליו מלח גס אבל אין על בעלי שהגיע הישר מאורוגווי

מיתר44

New member
הרגתם לי ת׳חשק

לפני השלאף רציתי להגיב: בקשה מתוקה של גבר אוהב, אנא סייעו בידו למצוא את הטעימה שבפבלובות. עכשיו על אחת וכמה, הנה אנסח בשבילו בלשון הקודש הפורומית: לבת זוגי אני מעוניין לחגוג יומולדת במסעדה בה הפבלובה מככבת בין הקינוחים. אני, בעל שתי השמאליות במטבח יודע שבשבילכם זה אפס של מאמץ להיכנס למטבח ולהעמיד ארוחה שלמה עם מיטב היינות (בוב? מיתר?) כולל פבלובה (פסיונטע?). אך ברצוני להקים סט ליומולדת במסעדה, עם אוירה, שירות ופבלובה אנא חברים, תואילו נא להמליץ, שישי הבא קרב ובא. :)

מיתר44

New member
אגב, עם תותים

אתמול בשוק, 15 שח לקג׳ מתוקים כפי שרק תותי בר איטלקיים מצ׳וקמקים יכולים להיות+ מרנג ושלאג זאנה. ( למי שבן/בת זוגו/ה אוהב/ת שאוהבים אותו/ה פבלובית) מתכון? ברשת. המון.

yorgen29

New member
חחח

אהבתי:) סוף סוף תגובה חכמה וצינית שדי מגחיכה את העניין.טוב שלא רצו שאנקד גם.למה פשוט לא יכלו לתת המלצה במקום לבלבל את המוח?להבא אשתדל לנסח טוב יותר מבלי לצאת "שוביניסט".גם אשתדל לבקש טיפ על קינוח שלא קל להכנס אלא משהו מסובך באמת!-רק כדי שבאמת יהיה לי תירוץ לצאת מהבית!:)

מיתר44

New member
אתה חמוד וראוי

רואי נקרא כאן את חווית ארוחת היומולדת של אשתך/רעייתך/ אשת חיכך הנצחית/זוגתך.

למעלה