קינוח פבלובה

bruno01

New member
רק אחרי שהותקף על שאלה ששאל

די מרתיע לכתוב שאלה בפורום שאתה חדש בו ולהיות מותקף ישר מכמה כיוונים. גם אם השתמש בשפה בוטה יותר מזאת שאני הייתי משתמש בה, אני לגמרי מבין אותו. זה בכלל לא משנה מי צודק והאג'נדה של מי חשובה או לא, יש דרך להעלות נושאים ולכתוב תגובות, בטח כאשר מדובר במישהו שחדש פה.

v cd

New member
אתה כותב" יש דרך לכתוב תגובות"

אבל תומך בזכותו להיות עוד יותר בוטה?? אתה באמת לא רואה את הסתירה? ויותר מכך, אתה באמת לא רואה שהרבנית טרפון, בתגובתה לו, הדגישה שהיא לא מדברת אליו אישית, ומנצלת את ההזדמנות כדי להעלות נושא כללי, ולא תקפה אותו באופן אישי - ועדיין קבלה תגובות פבלוביות (אפרופו...) תוקפניות טיפוסיות, שנוגעות ותוקפות אותה אישית? כי אם לא, כדאי לקרוא שוב, ולחשוב שוב.

bruno01

New member
כתבתי שאני מבין, לא תומך.

האמן לי שקראתי את כל מה שכתוב וחשבתי מספיק. מציע לך לחשוב קצת ולנסות להבין מה גם הרבנית לגם ESHEL עשו לא בסדר. לכתוב הערות לא נעימות ואז לכתוב שזה לא מכוון באופן אישי זה בדיוק כמו לכתוב שזה קינוח שכל בן 10 יכול להכין אבל אין פה שום כוונה לפגוע. שזה בדיוק כמו לקלל מישהו אבל כדי לצאת "בסדר" להגיד לו שזה לא כוון אליו אישית אלא באופן כללי. אפשר לפגוע גם מבלי להשתמש בשפה בוטה. אין פה שום הבדל. יש לך נושא כללי להעלות? תעלה אותו לא כתגובה לשאלה שמישהו שאל, ואולי גם לא בפורום שזה ממש לא הנושא שלו. אני את תרומתי לדיון הזה סיימתי כאן. שיח חרשים זה ממש לא בשבילי.

v cd

New member
לא, זה לא בדיוק כמו לקלל

התגובה אולי לא קשורה ישירות לנושא הפורום, ובהחלט יכול להיות שלא היה לו נעים לקרוא אותה. אבל הבחירה שלו להגיב כפי שהגיב בעייתית באופן משמעתי הרבה יותר. התגובות שלו אלימות, ולא, היא לא קללה אותו קודם. אגב, "האמיני" ולא "האמן".

yorgen29

New member
תודה על התמיכה

שמח שיש במחוזותינו עוד בנאדם שפוי,הגיוני וחכם.

החתולית

New member
מספיק עם ההתייחסויות האישיות

לא בדיוק

שימי לב שכשפסיונע העירה לי שזה לא במקום לדעתה, השבתי לה באופן ענייני. לדעתי זה וויכוח לגיטימי. אבל כשיורגן תקף באלימות - והמילים שלו בהחלט אלימות, אני לא צריכה לקחת אותן למקום כזה - זה מה שהן, ואתן עודדתן אותו, התפלאתי.

passioneta

New member
לא זה לא פשוט

אבל זה מה שצריך לעשות. ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מדברת, אלא בעיקר עושה. הנוכחות שלי במקומות שבהם אני לרוב האישה היחידה (או אחת ממעט מאוד) היא המשמעותית, ולא אם גבר יקח אותי! בזרועותיו, וירכיב אותי! על סוסו הצחור אל השקיעה. ממש אין לי בעיה שהגבר המתאים יעשה את זה, רק שיבוא כבר

יויו13

New member
הסוסה שלי (רוז) חומה עם כתמים לבנים

מת עליה . הכי יפה בעולם לצערי לא מתעסק עם תמונות . אז אם יהיה גבר אני תורם אותה לסיבוב לכוון השקיעה...

אני לוקחת את אישי...לפעמים גם גוררת

הייתי אומרת גוררת אותו בשיערות עם הנבוט ביד - אבל אין לי נבוט, ולו אין שיער. לא נוח. הוא גם לוקח אותי - למרות שלא מספיק - יותר מדי פעמים שואל מראש. יאללה קצת ספונטניות! קצת רומנטיקה! אולי אני אישה כנועה (לא ניתן לשני תארים בהנדסה לבלבל אף אחד)

Ricca

New member
מותר גם הבנזגו'שלי?

אפילו שזה קצת פרחי? ל"בעלי" אני לא מתחברת מן הסתם, אבל "אישי" נשמע לי כל כך פורמאלי.. ואגב, בד"כ אני זאת שאומרת לו "מר בחור! אתה לוקח אותי מחר למסעדה!!"

yorgen29

New member
passioneta

חבל שאין יותר תשובות אינטליגנטיות כמו שלך.אישה שמחפשת בכוח איפה הגבר "שוביניסט" יש לה בעיה גדולה מאוד עם עצמה.רגשי נחיתות גדולים מאוד.זה מצחיק כי אני האחרון שאפשר להגיד עליו שוביניסט,אבל אני שמח ששפטו אותי על סמך כלום ושום דבר.אין מה להתרגש-"ישראלי לישראלי זאב".

v cd

New member
לחיות את החיים בהתאם

לא אומר שלא צריך לשים לב, או להסב תשומת לב, לשימושים מסוימים בשפה. זה לא או-או, או יותר זה ופחות זה, זה גם וגם. (סתם כדוגמא, אישית מעולם לא השתמשתי בביטוי הזה וגם לא השתמשו בו כלפי, אבל אם אשמע אותו בסביבתי, סביר להניח שאגיד משהו).

passioneta

New member
העיסוק בשימושי שפה מסוימים לטעמי

גורם לנזק, שכן הוא מסיט את תשומת הלב מנושאים משמעותיים. ובאמת, מעולם לא שאלת חברה "לאן את לוקחת את חבקוק לכבוד יום הולדתו?"

v cd

New member
בתשובה לשאלה: לא. באמת שלא.

גם לא שאלו אותי. מקסימום שאלו אותי אם (לא מה) אני קונה מתנה.

למעלה