קיטשן מרקט

passioneta

New member
לקחתי ברצינות את מה שכתבת והתיחסתי לזה

אחר כל טענת שאין מקום להשוואה. אז להתיחס למה שאת כותבת זו התקטננות? או שפשוט את יכולה to own מה שכתבת ולעמוד מאחורי זה או לכתוב שטעית. אבל להגיד שמי שמתייחס לאמירות שלך הוא קטנוני - נו.

foofoo77

New member
סליחה

זו לא התקטננות אלא לחפש בקטנות למה כולם לא בסדר ואת כן.
אני מתנצלת בפנייך על שימוש לא נכון במושג.
אני לא חושבת שעוף יגיע לרמת של אנטרקוט אף פעם בדיוק כמו שאנטרקוט לא יגיע אף פעם לרמה של עוף.
סגרנו?
בסדר?
נעבור הלאה.

החתולית

New member
מספיק כבר

passioneta

New member
חבל שאת לא מפרידה בין דיון שמנסה להות ענייני

לירידה לפסים אישיים.

bruno01

New member
וחבל שכמעט כל דיון שאת מנהלת בימים האחרונים

הופך לויכוח מיותר.

אנחנו לא גננות ולא מורות, ולכן מספיק ודי.
לא על כל דבר צריך להתווכח, לענות, או להגיד את המילה האחרונה.

passioneta

New member
*כל* דיון? באמת?

אין בעיה.
נשאיר את הבמה לאיסתרא, בלגינא, קיש קיש וקריא (תחליט אתה מי זו מי).
העיקר שתעודדו את מי שלועג לאורחים לרגע.

bruno01

New member
גם על זה להתווכח? באמת? כתבתי כמעט.

ואת מוזמנת לספור, אם בא לך (כולל אלו שנמחקו). אני כבר עייפתי מזמן מהמשחקים האלה.

החתולית

New member
הרי גם כעת את עושה זאת

ומתעקשת להעליב גולשים וגולשות.
את היחידה שנהנית מההתנהלות הזו שלך, לכן ביקשנו וחזרנו וביקשנו שתפסיקי אותה.

passioneta

New member
אני לא נהנית ממנה בכלל

שתי גולשות העירו שחולה על השרדות - אחת טענה שעוף הכי קל להכין והשניה שהוא תמיד פחות טעים מאיטרקוט, אבל אי אפשר להשוות ביניהם (?).
הגבתי לשתי ההיערות. לתכנים שלהן. לא לגופן של הגולשות. אבל להן היה כמוהן נוח מאוד להפוך את זה לדיון אישי.

תמשיכו לא לעשות את ההבחנות האלו. זה יגרום למיי שכן אוהב ומבין אוכל להינות פה מאוד.

וענינית: ברונו, אתה טועה במה שאת כותב.

ראי תשובתי לברונו. במה היא העליבה?

ויכוחים יש בלי סוף בפורום [יש שקוראים להם דיונים...] אבל לא ראיתי כאן גלישה לפסים אישיים מצד נטע. לא היא השתמשה במילה התקטננות.

ברונו, מי שגלש לפסים אישיים והשתמש במילה

התקטננות לא הייתה נטע. אני לא מבינה למה הטענה מופנית אליה הפעם.

bruno01

New member
אין מקום לדון בזה על גבי הפורום.

לכולנו יש דברים יותר טובים לעשות מאשר לדון על קוצה של כוונה בשימוש במילים רמה או השוואה, ובסנגוריה על מי התחיל ולמה

לא דיברנו פה על ירידה לפסים אישיים, אלא על ויכוח חסר תועלת שמנסה למשוך אנשים בלשונם, ולמצוא פגמים בניסוחי המשפטים שלהם.

אלו משחקים של גנון, ואין לנו כוח, רצון או חשק לבזבז עליהם את כל היום.

כל תגובה נוספת בענין הזה תימחק. בשביל זה יש מסרים.

מה זה "לא יכול להיות"?

באותו רגע אכלתי מנת עוף מצויינת שהלהיבה אותי, ככל הנראה יותר ממה שהיה מלהיב אותי באותו רגע אנטריקוט טוב. אז מה אם העוף עצמו כחומר גלם לא היה טעים ברמה של אנטריקוט, הוא היווה אחד המרכיבים ההכרחיים (אם לא ה-הכרחי) להצלחת מנה נפלאה.

salo22

New member
בישול טוב של עוף טעים אחת המשימות הקשות

קודם כל מה שיש לנו כאן וזמין לרוב בארץ זה... עדיף שלא אגיד, עצוב... אחרי זה הבישול עצמו בעייתי לחלקים השונים בצורה מדוייקת, לעשות מעוף מנה שתסעיר זו בהחלט רמה גבוהה מאוד, תודה על השיתוף והמידע..
אגב בעניין של "שיעמום" מסעדות, אני חושב שכדאי לך לצאת קצת מפינת הכתית\מול ים\קיטשן שכנראה נתקעת בה כרגע, נדמה לי שקצת דיסקסנו בעבר, יש אין סוף מקורות ריגוש קולינאריים והבנייה נעשית דווקא מהפשוט יותר, מקומות מופלאים שלגמרי לא קשורים ובאותו זמן הכי קשורים שאפשר למקומות ה"פנסי" שאתה מזכיר. שאל כל אחד מהשפים הנכבדים של המקומות אותם אתה, גם שפים גדולים ומוכרים של מישלניות בספרים שלהם ובראיונות, מזכירים מאיזה מקומות בעולם ומסעדות בהם אכלו מגיעות ההשפעות שלהם באופן כללי בבישול וגם למנות מסויימות, ותקבל המון מקומות בסיגנון של "חור בקיר", עממי, שוקים וכולי.. חבל מאוד להרגיש תחושת מיצוי כשמסע קולינארי מסתכם פחות או יותר בז'אנר שלושת המסעדות שאתה מזכיר

למעלה