קיטשן מרקט

קינוח + סיכום

הקינוחים בקיטשן מרקט מגיעים ישירות ממקרר הקינוחים, כך שהקינוח הגיע מאוד מהר. זה ממש לא גרע מאיכותו. גם תיאור של הקינוח אין באינטרנט, לפי מה שאני זוכר (ורואה בתמונה) מדובר בכדור של מוס אגוזי לוז מצופה באגוזים מסוכרים, עם גלידת שוקולד וטוויל שוקולד. וזה היה חלומי. המוס היה איפשהו בין קרם לגלידה- מרקם שעוד לא נתקלתי בו. הלהיט האמיתי היה טוויל השוקולד שנתן פאנץ' לכל העסק עם קריספיות עוגייתית, שהשתלבה נפלא עם הקריספיות האגוזית. תענוג.

סיכום:
כמו שאתם יכולים לראות, אני פחות חופר מפעם
. יכול להיות שזה בגלל שכבר אין לי את הכוחות או את היכולת לתאר אוכל בצורה כזאת מפורטת, ויכול להיות שאני פשוט כבר לא חושב על אוכל בצורה כזאת מפורטת. בכל אופן, זה לא משנה. הביקור הזה לגמרי נכנס אצלי לפנתיאון- קיטשן מרקט היא מסעדה נהדרת, בהחלט מהטופ 3 בארץ לדעתי, שמספקת מנות מלהיבות ומחדשות, ופשוט מאוד מאוד טעימות.

Gרר

New member
ברוך שובך

קיטשן מרקט רשומה אצלנו בטופ של המקומות שטרם אכלנו בהם. הדיווח שלך רק מחזק את העניין ואני מאד מקווה שכבר ייצא לנו להגיע לשם בקרוב. זה נדחה יותר מדי זמן.

באשר אליך הייתי ממליץ לך לא להתייחס לביקורים במסעדות כאל משימה חודשית שחייבים למלא כי אחרת.זה באמת יהפוך למשהו פחות מרגש. לא יקרה כלום אם חודשיים שלושה לא תסמן וי על המטלה... אבל יש סיכוי שתתגעגע חזה יותר והביקור שאחרי כן שוב יהיה מרגש יותר.

אל תשכח שאחרי השחרור יש לך עולם שלם של מסעדות שמחכה שתגלה אותו.... זה נמצא צעד אחד אחרי הדיוטי פרי

passioneta

New member
תודה על הביקורת

ההערה שלך על העוף היתה ברורה לחלוטין, אתה יכול להתעלם מהקיש קיש קריא.

החתולית

New member
על הדיווח

אני מסכימה איתך לגבי מנת העוף, ושמחה לדעת שבקיטשן מרקט מצליחים להכין מחומר הגלם הזה, מנה מעניינת כזו.

אין ספק שהחיך שלך מתפתח, וכיף להיות חלק מהמסע שלך.

נשמע כמו יופי של ארוחה

חושבת שאולי זה הזמן לחזור קצת לבסיס - אוכל יכול לרגש בין אם הוא מטבח עילי ובין אם הוא אוכל פועלים. צריך למצוא בדיוק את הפנינים שעושות טוב

למעלה