nולה על הישרדות 6
New member
קינוח + סיכום
הקינוחים בקיטשן מרקט מגיעים ישירות ממקרר הקינוחים, כך שהקינוח הגיע מאוד מהר. זה ממש לא גרע מאיכותו. גם תיאור של הקינוח אין באינטרנט, לפי מה שאני זוכר (ורואה בתמונה) מדובר בכדור של מוס אגוזי לוז מצופה באגוזים מסוכרים, עם גלידת שוקולד וטוויל שוקולד. וזה היה חלומי. המוס היה איפשהו בין קרם לגלידה- מרקם שעוד לא נתקלתי בו. הלהיט האמיתי היה טוויל השוקולד שנתן פאנץ' לכל העסק עם קריספיות עוגייתית, שהשתלבה נפלא עם הקריספיות האגוזית. תענוג.
סיכום:
כמו שאתם יכולים לראות, אני פחות חופר מפעם
. יכול להיות שזה בגלל שכבר אין לי את הכוחות או את היכולת לתאר אוכל בצורה כזאת מפורטת, ויכול להיות שאני פשוט כבר לא חושב על אוכל בצורה כזאת מפורטת. בכל אופן, זה לא משנה. הביקור הזה לגמרי נכנס אצלי לפנתיאון- קיטשן מרקט היא מסעדה נהדרת, בהחלט מהטופ 3 בארץ לדעתי, שמספקת מנות מלהיבות ומחדשות, ופשוט מאוד מאוד טעימות.
הקינוחים בקיטשן מרקט מגיעים ישירות ממקרר הקינוחים, כך שהקינוח הגיע מאוד מהר. זה ממש לא גרע מאיכותו. גם תיאור של הקינוח אין באינטרנט, לפי מה שאני זוכר (ורואה בתמונה) מדובר בכדור של מוס אגוזי לוז מצופה באגוזים מסוכרים, עם גלידת שוקולד וטוויל שוקולד. וזה היה חלומי. המוס היה איפשהו בין קרם לגלידה- מרקם שעוד לא נתקלתי בו. הלהיט האמיתי היה טוויל השוקולד שנתן פאנץ' לכל העסק עם קריספיות עוגייתית, שהשתלבה נפלא עם הקריספיות האגוזית. תענוג.
סיכום:
כמו שאתם יכולים לראות, אני פחות חופר מפעם