קיטורים

Over My Head

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני כל כך מצטערת

coolit

New member
../images/Emo24.gif!!

פשוט אל תקשיבי לו.. הורה שמדבר ככה לילדה שלו [נגיד אבא שלי שגם קורא לי כשנחה עליו הרוח בשלל מילים וביניהן גם בהמה נראה לי.. אבל לא בגלל שאני שמנה או לא שמנה אלא סתם] לא שווה התייחסות יאללה... עוד שנה עוזבים תבית..! את יכולה לעבור לגור אצלי בינתיים

K a y a 1989

New member
../images/Emo24.gif

אוי באמת שאל תתיחסי. אין פה בכלל עניין להשוואה,את צריכה לדעת שבלי ההשוואה את ילדה מקסימה ויפה ואת כן מוצלחת. שלא תתני לזה לדכא אותך. את ילדה מדהימה ואני אוהבת אותך
ואני רוצה לראות חיוך,ודברי איתי מאוחר יותר טוב מותק?:]

Small talk

New member
|חיבוק |תודה לכולכן

עם אמא השלמתי (שזה היה חלק קטן מהקיטור הראשון) ואבא בכלל לא מודע למה שהוא אמר, כאילו זה חלק מההערות היומיומיות, אבל יבוא היום ואני אתרגל לכל ההערות האלה. תודה ברית על ההצעה
.

ליזיגי

New member
סתם

אין לי כוח למחר יש שיעור קלאסי שנראה לי שאני די חייבת ללכת ואז ישיבת צוות אצלי... לא בא לי לא יודעת למה הייתי אצל חברה שלי הכנו לחברה שלי שיש לה יומולדת משהו והלכנו להפתיע אותה והיה נחמד דווקא, אבל הנה מגיע הקיטור- ב-9 שזה עוד 40 דקות יש אצלה ארוחת ערב, ואין לי כוח ללכת... רק עכשיו חזרתי ממנה כי רציתי להכין משהו לארוחה :/ אבל אין לי כוח להכין אני וואחד עצלנית ... יותר מידי אפילו :// והיום כל היום אכלתי פחמימות! כי ככה זה שמכינים רק בקר ועוף - אני שונאת את שניהם כלכך אז אין ברירה ואכלתי רק תפו"א ואורז, ובסוף אני אראה כמו תפו"א ואורז :/ אווווווווווף נראה לי אני חוזרת לצמחונות

N o o s h y

New member
כמעט אמרתי למוריה עכשיו,

שלא תיסע מהר. כל הדרך מקרית מלאכי הבייתה היא דהרה, ואני לא רציתי שהדרך תיגמר, לא רציתי לחזור למציאות. כי בשירשלהבת זוהר נגשה אליי בחושך, כשדיטורה עלו על הבמה ו... די. לפעמים אני רוצה שיקרה לי איזה אסון קטן, שאני אפגע ממש קצת, רק כדי שתהיה לי סיבה לבכות. איזה זין זה להתפרק סתם ככה. בלי סיבה. בלי סיבה. (מה אני מתלוננת. היה לי טוב לדבר עם מוריה בדרך. כפרעליה. וראיתי את שירלי. ושחר זכרה אותי. וגם נריה. חמודון).

Tin Doll

New member
ההורים שלי כ"כ עולים לי על העצבים!

ואני כל כך מתגעגעת אליו.. הסופ"ש הזה עבר יותר מהר מכל הסופ"שים שהייתי אצלו ורק בשישי אראה אותו..הוא עובד לא יודעת איך אעבור את השבוע הזה בלעדיו יאו שונאת לחזור הביתה ולגלות את עצמי ככה..והוא שם

e l u l a

New member
אני שונאת לחכות../images/Emo153.gif

ולהיות תלויה במשהו שלא בטוח יגיע בכלל. ועוד משהו-בקושי מתקשרים אליי! חח מה זה הדבר הזה
. תמיד שאני עם חברות מתקשרים אליהן איזה מיליון שיחות ביום ואני מרגישה כאילו אני ניתקתי קשרים עם אנשים. קצת מוזר שדרך זה רק שמתי לב לזה אבל פשוט ככה אני. והתרחקתי מאנשים ככה שפשוט פחות חשוב להם לדבר איתי. למה אני לא יודעת לשמור על קשר למהה:/. קשה לי להתקשר סתם ככה לשאול מה נשמע, קשה לי להזמין וליזום, מה הקטע שלי אוף.

הלוואי והקיום הפיזי שלנו היה שונה לחלוטין,

למשל מלבנים אחידים שיכולים לזהות אחד את השני באמצעים כימיים (כן, עד כדי כך), ולא גוף אנושי רגיש כל כך לכמות האנרגיה שמכניסים אליו. כל כך הרבה שנים שאוכל הוא האויב, או יותר נכון- הגוף שלי וזה שוחק ומעייף ואני רוצה לקבל את עצמי כבר ולא להתקיף את עצמי עם פחמימות-שומנים-חלבונים. אני רוצה להפסיק להיות האויב. ובשיחה שלנו אתמול הייתה כזו כמות מבהילה של אמת שהכל עלה וצף בי והכאיב (אפשר להבין למה הקהות המכוונת, כן, יש ממה להתגונן). ואמא, זו תמיד אמא, שבסופו של דבר מילה אחת שלה יכולה לשרוף לי מאמצים של שנים.

והם תמיד אומרים לי 'צאי משם',

למה את לא יוצאת משם, בלי לדעת אודות מטענים של שנים, בלי לדעת על שנים, אף אחד לא מכיר אותי מאז, אחריי הכל והעדפתי לבלוע את כל מה שפעם ידעתי אודותיי. אני יודעת שאני הולכת ונתלשת, למרות ה-200 מ"ג לוסטרל ביום, יש הרבה חרדה ודיסוציאטיביות ונתק רגשי וענישה עצמית שאין לה סוף. אני לא יכולה לצאת, רצון לחוד ומציאות לחוד. וכן, אני צריכה עזרה. וכן, אתם לא גרים פה. סוף.

mkarin

New member
סעמק$E!#$%#%#^%#$%

כשאני צריכה שהוא יקדים, חס וחלילה. הוא יגיע בול ביום ואפילו יאחר, בשביל לדפוק לי תוכניות. אבל כשאני צריכה שהוא יגיע בזמן - לאאאאאאא! הוא יקדים. יקדים בפאקינג 5 ימים. כוסאמאשלו.

../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני שונאתתתתת אותוווווווווו הוא לא מפסיק להציק לי
באמת שחמש דקות איתו יכולות להרוס לי את כל היום... וגם המורה הבת זונה להיסטוריה מגישה אותי על 56

adiss90

New member
*עדיין בשלב ההכחשה*

היום היה מגן בלשון והיו לי את התשובות בסוף, אז בדקתי לראות איך הלך לי. ואני מקבלת מתחת ל-80. בדוק. זה מכעיס אותי. בקושי למדתי. וגם כשלמדתי קצת זו הייתה למידה לא כמו שצריך. אז בסדר, בבגרות אני אקבל 100 כי עכשיו אני לוקחת את עצמי בידיים ואשכרה לומדת, אבל ציון ההגשה שלי יהיה 80 ומטה עכשיו וזה מדכאאא. אמרתי שיהיה לי 90 ואני מתחילה להאמין שלא יהיה. :(

K a y a 1989

New member
עדידי מותק,

זה רק ציון,אל תתני לזה לדכא אותך
אבל בכל מקרה קבלי

adiss90

New member
קטיה את כזו מותק :)

"רק ציון"? ממ החיים עד גיל 20\21 מחולקים לחלקים שבונים את ההמשך. מעין בסיס. אחד החלקים היותר חשובים(לטעמי) בשלוש השנים שאני נמצאת בהן עכשיו זה הבגרויות. תעודת בגרות ששכלולה הסופי יעיד על משהו, ויכניס אותי לאוניברסיטה בלי יותר מדי בעיות. אז כן, השנה ושנה הבאה אני עדיין בלחץ להשיג ציונים טובים. והציון הזה ספציפית מאד חשוב כי בקושי היו לנו מבחנים השנה. לדכא אותי? דיי קשה לדכא אותי. מעצבן ומחמם אותי, זה כן, גם זה לא ברמה מטורפת. מדאיג, כן, זו המילה. [[וחוצמזה, בינינו, יותר מבאסת אותי העובדה שכלמיני פאקצות שאומרות שתי כסאות מקבלות 100 בלשון ואנשים כמוני,עם עברית רהוטה יותר, מקבלים 80 בלחץ]]

Over My Head

New member
אוףף../images/Emo42.gif

למה היא תמיד חייבת לבאס?? למה היא אף פעם לא יכולה להגיד לי--וואי קארין אני שמחה שכיף לך....למה היא תמיד חייבת לשאול איך היה לי בהופעה בכזאת ציניות וטון מגעיל?! למה היא לא יכולה לפרגן לי...שאני רוקדת טוב...שאני שרה יפה....ואם היא לא חושבת ככה אז פשוט שלא תגיד מילה!! למה היא חייבת להוציא מזה את כל הכיף?? זאת חברה זאת? זה כל כך מדכא

../images/Emo203.gif אני יכולה להגיד לך שאני כ"כ מזדהה ../images/Emo4.gif

הזמנתי את החברה הכי טובה שלי לכמה הופעות..וששאלתי אותה איך היה במקום שהיא תגיד עלי שהייתי טובה היא תדבר על אחרות. יודעת מה? זה מעולה שאת חושבת שאת רוקדת טוב. זה הכי חשוב. ויודעת עוד משהו? ברגעים האלה ממש שאני כותבת לך את התגובה אני חושבת לעצמי "וואלה...אני רוקדת מדהים. ולא רק אני אומרת את זה אלא גם אנשים מבחוץ". נכון שזה מעצבן אבל זה טבעי. אצלי החברה היא גם רקדנית, אז לפרגן קצת קשה לה. אני שונאת את זה כי אני מפרגנת לה גם אם זה לא נכון, העיקר שהיא תצא בהרגשה טובה. שולחת לך
+

למעלה