קיטורים

ShiRa1101

New member
קיטורים

סתם כי בא לי לקטר

ShiRa1101

New member
../images/Emo179.gif

אווך הייתי היום בים. והיה שם בערך את כל העולם, באתי במטרה להשתזף כי אני וואחד לבנונה.. אבל לא!במקום להשתזף יצאתי שרופה אש. ואז כמו טיפשה סתם צחקתי עם חברה שלי ואמרתי לה שזה מגניב ששים ידיים על הבטן ואז יש סימנים של אצבעות.. קיצור מה אני מגלה אח"כ שיש לי סימנים של אצבעות על הבטן
והרגליים שלי פשוט עגבניה, והכי אבסורד זה שמחר אני מציגה עבודה שלי עם שתי חברות על סרטן העור
נכון אחרי שהולכים לים השיער ממש יפה? אז לא בא לי לחפוף, אבל..חייבים=)

nettus

New member
שכחתי את הגלולה הראשונה של החודש../images/Emo2.gif

מה אני עושה?

EVE Lights

New member
לוקחת אותה כשנזכרת

ומשתמשת בקונדום בהמשך כל החודש

nettus

New member
גם עם עבר כמעט יום מאז שהייתי אמורה לקחת אותה

Lost Lullaby

New member
כואב לי הראש כשאני מזיזה אותו

וכנראה חטפתי אתמול צינון או משהו לקחתי דקסמול וזה עזר לשעה בערך...

Mooa-Numi

New member
א. לא הייתי בים

חזרתי והיה יל מלא זמן והמון דברים התבזבזו בגלל עייפות. ודווקא יכולתי לנסוע אבל לא הכי בער לי, ואז אצל רעות הבנתי- מה אני סתומה? אני לא אהיה מלא זמן בים, לפחות עד הקייצת ואם לא עד אז אז רק אחריה. איזה טיפשי זה יא-אללה. במיוחד אחרי סמינר צבא. אז עצוב לי קצת.. ובכלל אני עצובה קצת הרבה בימים האחרונים ולא מצליחה לצאת מזה. ובכלל לא רציתי לצאת הביתה השבוע ושבוע הבא אני בטח אתגעגע אז זה בכלל טיפשי! בא לי לעשות משהו כיפי באמת ואבא לקח את האוטו.. חבל

©big smile©

New member
אני לא לומדת לאזרחות, וזה יגמר ממש רע.

אין מצב שאחרי כל השנים האלה, לא תהיה לי תעודת בגרות. אין מצב.

Small talk

New member
וזה מקסים

שבעוד שאני בחדר שלי בוכה אבא שלי טורח לציין בפני שאני בהמה. כאילו יכולים להיות לי חיי חברה יותר פעילים משלה,אני מתלבשת יותר יפה ממנה,הממוצע ציוני הגשה שלי הוא 92 (בעוד שאת שני ההורים שלי העיפו מבית ספר בגיל הזה), אני יותר חברותית ממנה... ובכל זאת בגלל שאחותי רזה ברמה של תת משקל ואני, איך לומר את זה, לא רזה, אז היא בעינו עילוי, ואני אכזבה,בהמה, פרה שמנה, ומכוערת, רק חבל שכל פעם אני שוכחת שאני כזאת ונפגעת מחדש...

ליזיגי

New member
../images/Emo201.gif

האמת שאין לי כלכך הרבה מה להגיד לך, אני חושבת שעדיף פשוט לתת לך חיבוק וזהו :)

למעלה