קיטורים

Over My Head

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

את צודקת במאה אחוז...אבל עדיין זה מעצבן....:-\ היא אף פעם לא אמרה לי משהו טוב, וזה לא קשור רק ללהקה, גם על סתם דברים בחיים היא אף פעם לא אמרה לי מילה טובה...תמיד יש לה ביקורת עליי...ועד לפני כמה ימים היא אומרת לי--(אחרי תקופה עם הרבה הופעות)אני לא צריכה חברה כמוך שאין לה זמן אליי....כאילו..פאק!!מה את סתומה?יש לי מלא זמן אליה אבל למה נראה לה באמת שאני אבלה את הזמן שלי עם מישהו שכל השיחות שלנו מתבססות על למה את עושה ככה ולמה את עושה ככה ולמה את הולכת ללהקה הזאת ומה ,משעמם לך בחיים...?!!! וואי זה מתסכל אותי ברמות שאי אפשר לתאר..... תודה מאמי

Liraz 6q

New member
היא חלק בלתי נפרד ממני..

איך היא יכולה להגיד שאני פוגעת בה?!? היא אומרת שאני לוקחת אותה כמובן מאילו.. יכול להיות?

Small talk

New member
אני לא מצליחה ללמוד לאזרחות

כאילו זה לא הרבה חומר אבל אני לא מצליחה להתרכז, נקווה שבערב יהיה יותר טוב.

../images/Emo203.gif אני כ"כ רוצה להיות איתו עכשיו ../images/Emo10.gif

הוצאתי עליו את העצבים שלי, ובכיתי לו קצת בטלפון [הוא לא שמע] והוא פשוט מנסה להרגיע אותי ומנסה לשפר לי את המצברוח ["צ'וקו שלי את יודעת שאני הכי אוהב אותך בעולם?"
]. לא אכפת לי מהמועד ב' במתמטיקה כי אני יודעת שילך לי טוב...רק שה-24 יעבור [לשון
] והכל יהיה מושלם!! והפרימיירה עכשיו על הראש ולהתחיל שיעורים פרטיים לבגרות בלשון והפרימיירה של הקטנות והחזרות שדולי תתחיל לתקוע כל יום בחופש לפני הפרימיירה והחרישה המאסיבית שצריכה להתבצע ב3 ימים הבאים לקראת היסטוריה אני פשוט רוצה שהתקופה הזאת תיגמר.

Over My Head

New member
../images/Emo24.gifיהיה טוב מאמי../images/Emo42.gif

והיא תגמר...פשוט תשקיעי את כל מה שיש לך עכשיו, והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. והוא כזה חמוד אלייך!!!
איזה כיפ לך

RainbowL

New member
נמאס לי כבר

לא משנה עד כמה אני אתלבש יפה, עד כמה אני אהיה נקייה, עד כמה אני אהיה חכמה. לא משנה עד כמה אני אהיה מצחיקה, כיפית, מחבקת. לא משנה עד כמה אני אהיה שם בשבילם, הם אף פעם לא ישימו עליי. ונמאס לי כבר ואין לי מושג למה כל כך רע לי, זאת ההרגשה הזאת שאנשים נותנים לי- לא מזיז להם למה לא באתי לבי"ס- יש סיכוי שחלק מהם אפילו לא שמו לב. חברות אעלק, לא דיברתי עם אחת כבר שבוע- ואנחנו באותו בי"ס, מסתובבות באותה חברה, פשוט לא הרגשתי צורך לומר לה משהו, לתקשר איתה. [ט?] אני רוצה לקנות בגדים, וכל פעם אני מחכה שאני ארזה, אני חייבת כבר לקלוט שאם אני לא אעשה כלום- אני באמת לא ארזה... ודווקא בימים שיש לי הכי הרבה כח, אני חולה, או שכואבת לי הבטן (עכשיו למשל). וכאילו, מה זה הכאבי בטן העצומים האלה?

ShiRa1101

New member
../images/Emo24.gif

HEY גם לי זה קורה לפעמים.. כשאתה נמצא בדאון כזה. אבל אני בטוחה שהם הרגישו בחסרונך,אי אפשר שלא. אני מרגישה שהחברות הכי טובות שלי התחילו קצת להתרחק,אפילו שאני מסתובבת איתן הרבה, אבל אני מרגישה משהו מוזר. אז אני מנסה לפתח קשר עם אחרות[ניסיון די נכשל
] אבל,עוד מעט חופש ותעשי חיים. ובקשר לכאבי בטן,הם יעברו

Lost Lullaby

New member
כואב לי הראש

ודקסמול משפיע עליי לשעה בערך אבל אני לא רוצה לקחת משהו חזק והיום הזה רק נהיה גרוע יותר

ShiRa1101

New member
אוף://

תגידו,אני היחידה פה שאף פעם לא היה לה חבר? אני מרגישה כ"כ חרא..אני קוראת פה ואני רואה שלכולם פה יש אהבה ואני יודעת שלא תמיד המצב דבש,אבל בכ"ז. בנוסף לכל,פתאום לכמעט כל החברות יש איזה מצב אינטימי עם בנים,לא משנה שזה נשיקה או איזה דחיפה קטנה לים או סמול טוק או SMS..זה עושה לי מעצבן.. שלכולן יש ולי אין:( עוד מעט מחכה לי שיחה עם חברה,מקווה שיהיה בסדר. אני כבר לא יכולה לחכות למצב שבו אני אכתוב פה הודעה ויהיה כתוב בה שאני מאושרת ושיש לי מישהו ששמח כ"כ להיות איתי ושאני מתגעגעת אליו..

adiss90

New member
Wellcome to the club

את חושבת ש-את- בצרות?! אני כבר בת 17!! חח אבל גם אם היה לי חבר לא היה לי זמן אליו

adiss90

New member
ממ

אני טסה עוד מעט לארה"ב לכמעט חודש ואז אני חוזרת לפעילות שוטפת של קריאה-שחייה-חופש. לא שיש לי התנגדות לאיזה בחור על הדרך, אני יודעת שכשיש מוצאים זמן.

Fragile rose

New member
אוי נו, איזה שטויות

בכרטיסישי רשום שאת בת 15. לא היה לי חבר עד גיל 18 וואלה, שרדתי וברגע שתהיי מקובעת על הקטע של "אני רוצה חבר" לא יהיה לך חבר

OverSharing

New member
זה באמת מגיע פתאום../images/Emo103.gif

כאילו זה כי מעצבן לשמוע ש'אל תחכי! זה פשוט יבוא' ואני בחיים לא האמנתי שבכלל יכול לקרות מצב שאני אוהבת מישהו והוא אוהב אותי בחזרה. כאילו, מה הסיכוי שזה יקרה? ו-וואלה, אני מאוהבת מעללל הראש והוא חולה לי על הטוסיק
והכי טוב לנו בעולם וזה פשוט הגיע, באמת שבפתאומיות והכיי לא חשבתי שיצא מה משהו. אל תתני לזה לדכא אותך, וגם אם את כן נותנת, אז לפחות זה רק זה:]

EVE Lights

New member
יום ארוך וכל כך פאקינג חם ../images/Emo10.gif

הלך לא משהו בכלל בבוחן כמותית שעשינו בכיתה (18 מתוך 25. לא טוב, לא טוב) ועקרונית נסחבתי לת"א רק בשביל חתימה על מסמך ואת הכסף אני אראה רק עוד חודש והדבר שהכי מבאס זה שגם אביב היה בת"א וביקשתי ממנו שיקפיץ אותי הביתה כשיסיים שם ובסוף זה לא יצא (כי הוא די פנה שמאלה במקום ימינה ולא היו לו פרסות אח"כ וגם כי כבר הספקתי לעלות על אוטובוס) אבל לא נורא.

למעלה