קיטורים

EVE Lights

New member
לכל שבת יש מוצאי שבת

בא לי לבכות מרוב השיעורי בית שקיבלנו היום.
וגם קצת כואבת לי הבטן מהזוועה של אתמול (איכס, לא נוגעת יותר באוכל במקומות כאלה) אבל יעבור לי.

ש י ר י ו

New member
היום חברה טובה שמעה

על הפרידה שלנו, וביקשה לשמוע טיפה פרטים, וסיפרתי לה, ושוב נכנסתי לכל הסרט הזה של הדמעות והבכי והפגיעה. ואני כ"כ רוצה לצאת מזה כבר, ואני שונאת שאומרים לי "צאי מזה כבר, זה לא סוף העולם" אני מנסה. אני ל-א עושה דווקא. אבל עצוב לי, שהחבר שלי, שהיה גם החבר הכי טוב שלי הבנאדם שהכי אהבתי לדבר איתו בעולם בפגע בי בצורה הכי כואבת שאפשר. ולא כי הוא רצה לפגוע. רק שאצלו נגמר פרק בחיים, ואצלי לא. הוא התקדם הלאה, ואני נתקעתי. אעעע עזבו. ימים מגעילים עוברים עליי.

../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

הכל עניין של זמן כמה זמן הייתם ביחד? וכן יש כאלה שהיו עם בנאדם שנה ויום אחרי הפרידה מצליחים להתנתק ויש כאלה שהיו ביחד שלושה שבועות וזה הספיק להם להפגע עד עמקי נשמתם אין חוקים ברורים בזה, זה עסק די מסובך מה שכן הכל עובר, ובחיי שנהיה רק יותר טוב בסופו של דבר :]

ש י ר י ו

New member
תודה ../images/Emo25.gif

היינו יחד שנה וחודשיים, חבר ראשון שלי. הלוואי ויהיה טוב. כרגע סתם ימים מגעילים של לראות אותו כל יום [אותה הכיתה] ובגלל שזה היה יחסית הרבה זמן יש המון בדיחות משותפות, מילים מסויימות שמתקשרות לי אוטומטית אליו, סיטואציות שמזכירות את מה שהיה בנינו... וזה נגמר סתם ככה ב"אני פשוט לא אוהב אותך יותר" שזה אולי אחד הדברים היותר מכאיבים לשמוע.. יהיה טוב. אני בטוחה

JuSt A GiRl 94

New member
זה די עצוב.

שהבנאדם היחידי ששם לב לזה שהכל גרוע זאת המחנכת שלי. נכון שהיא מדהימה, וכשאנחנו מדברות זה ממש לא נראה שהיא מורה, אלא הרבה יותר כמו אחות כזאת, אבל די ציפיתי...שמישהו אחר יעזור לי?? עוד מעט אימא שלי תתפוס אותי לשיחה. זה נורא מוזר שאני מעדיפה לריב איתה מאשר באמת לדבר איתה. איכס, אני לא יכולה אפילו לדמיין את זה.

נראה לי שרק לנו אין נשף/מסיבת סיום

בחייאת זה כ"כ מעפן יש לנו רק את הטקס של החלוקת תעודת והשטות הצגה של התלמידים. לא רוצים לעשות לנו מסיבה בגלל שיהיה אלכוהול ויהיה בלאגנים, וזה לא חינוכי ושום מקום בעיר לא מוכן להשכיר לנו כי מפחדים שיהרסו להם, ולא רצו להוריד אותנו מהעיר למסיבה במקום מאורגן והם כל הזמן מזבלים בשכל. אז הם העלו אלטרנטיבה של איזה טיול סוףשנה שיא המעפן. וכמה חבובים מהשכבה אצלנו מארגנים מסיבה באיזה חוף או משהו במקום, אבל עדיין אין את כל השטות של שמלה ובלה בלה בלה [כן כאילו שהייתי הולכת ומוציאה אלפי שקלים, העיקר שמלה ואיזה משהו יפה לסיים טוב עם השכבה הגרועה הזאת שלי
]

Shusho

New member
תגידי תודה שאין לך נשף

לי יש עוד חודש ועכשיו אני צריכה לנסות ולהתלבש לשם בלי להראות מוזנחת/שמנה/מכוערת ליד כל הבנות הטחונות שבשכבה שלי (ויש המון. האוכלוסיה בבית ספר בנויה מחצי ממוצעים וחצי טחונים חושרמוטה) שמשקיעות 6000 ש"ח על הערב הזה.

אבל אבל ../images/Emo12.gif ../images/Emo71.gif

אלו בנות מאחד העם!שהיו ברשיש!טחונות...?
טוב נו אולי הדרניקיות לשעבר.
המ תגידי את מכירה את רביד מי'?יש לה שיער אדום כזה,והיא בעיקר מגניבה...

Shusho

New member
זה החצי הפחות טחון

מדובר בכל תושבי אם המושבות וכו'... בעיקרון אי אפשר להכנס ולהגיד שיש הבדלים מטורפים בבית ספר, אבל זה הולך להיות מאוד ברור בנשף :\ וכן, אני בהחלט מכירה :) רק שלא יצא לי לראות אותה בערך חודשיים (או את כל מי שאני מכירה מי"א/י') כי אני מגיעה רק לשיעורים בודדים/מגנים/בגרויות

The Bitter End

New member
ענבלי, אנחנו אכן טחונותD:

סתם, אנחנו לא, אבל לא חסר. אבל רוב רשיש לא עוברים לאחד העם, זה אנחנו ועוד ממש טיפה, אז...

The Bitter End

New member
או, ראיתי את רביד ביום שישי,

בחרא הזה של הבוקר מחוננים. שונאת בוקר מחוננים.

Shusho

New member
למה אני לא זוכרת את הבקרים האלה?!

בכיתה י' החלטתי שאני יוצאת מהמסגרת הזו, כלומר הייתי מד'-ט' במחוננים ואני לא זוכרת בוקר מחוננים אחד
. זה ממש מוזר.

The Bitter End

New member
כמה הייתי רוצה לשכוח את אותם בקרים ארורים.

את בטוחה שפעם בשנה,לא היית מתבקשת לבוא לתיכון אחד העם, רצוי עם ההורים, להרצאות מטומטמות על המחוננים, ואז הרצאה מפגרת של איזה דוקטור\פסיכולוג\וואטאבר? זה ממש מוזר.

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif אבל מי היה בא לזה../images/Emo6.gif

אני באתי רק השנה ושנה שעברה וזה כי אני לומדת פה אז קצת קשה לא לבוא. רגע ומי את, יו
איפה את לומדת?

Moreiro

New member
כי את הדור הצעיר, מה זה למה!../images/Emo3.gif

אני מסיימת עכשיו י"ב מחוננים
ייפי.

N o o s h y

New member
אז תקחי יוזמה :]

אצלנו יש מישי בשכבה שמארגנת מסיבת סוף שנה בלי מורים ועם ים אלכוהול במטרוק ברחובות. היא עושה הכל: אוספת כסף, מזמינה אוטובוסים, נמצאת בקשר עם בעלי המקום, מחלקת הזמנות... היא אפילו קבעה את התאריך לפי הבגרות האחרונה של התלמידים ולא באמצע יוני, כשלכולם יש עדיין בגרויות. קיצר, בסוף יצא שיש לנו טקס סיום (ההצגה של התלמידים), נשף סיום (באולם אירועים פה בעיר עם מורים) ומסיבת סיום לא רשמית :]

אז זהו

שאצלנו כמה לקחו יוזמה והחליטו לעשות מסיבת חוף [אולי מגניב אבל מועד לפורענות אחושרמוטה] אבל זה לא אותו דבר כמו נשף, כי זה פחות אמ פורמלי? ויש לי הרגשה שלא יהיה מי יודע מה, ניחא. פשוט כל הקטע הזה של הפרום ושיט נראה לי מגניב, הוריי שטחיות.

למעלה