קיטורים

moruush

New member
קיטורים

moruush

New member
../images/Emo100.gif אוהוו אווהו

- כואב לי הראש - יש לי דלקת גרון כי התקררתי בלילה בין שישי-שבת בסמינר
- הירך שלי תפוס, כי אני גאון שמנסה לעשות פונשה בבית בלי חימום ובלי כלום. - הוא עוד פעם עושה את זה, אבל הפעם הוא אולי קצת הבין.
- הולך להיות שלי שבועיים מלאים בחזרות לקראת סוף שנה של ביה"ס למחול =| ואני מופיעה בכל המופעים

המפ

גם לי כואב הראש. צרת רבים חצי נחמה? באיזה סמינר היית? מה זה פונשה? (סליחה על החקירה כשאפילו אין לי מושג מי את. ככה זה כשמשעמם
)

moruush

New member
חחחח../images/Emo100.gif

צרת רבים לא מנחמת אותי
סמינר הבטחה, עכשו אני חברה בתנועת הצופים ולא חניכה
עניבה ירוקה! ופונשה זה שפגאט בעמידה [180 מעלות]
ואני מור;] נעים להכיר.

moruush

New member
איך היא מצליחה להישאר../images/Emo100.gif

אם הרגל שלה שם? אני יכולה רק אם אני מחזיקה את הרגל [כמו בתמונה הראשונה!!]
ואני צריכה לדבר איתך P:

Tin Doll

New member
אני

לא מפסיקה לבכות זה כאילו תופס אותי ומחזיר אותי למציאות, זה יוצא בלי שאני רוצה או חושבת בכלל כ"כ כ"כ כ"כ קשה לי אין לי את הכח

©big smile©

New member
../images/Emo24.gif

[אני רוצה לדבר איתך היום בערב, אני מקווה שתהיי במסנג'ר]

Small talk

New member
תודה לשתיכן, אבל זה לא עזר

למדתי קצת ואז אמרתי שאני אעשה הפסקה. ואז ב4 אחותי וחברה שלה (בנות 3) חזרו מהגן (היינו צריכים לשמור על החברה עד שאמא שלה תחזור) ואז גם בת דודה שלי, אישתו של בן דוד שלי, הבת שלה (2) ודודה שלי באו, אז כבר נהיה בלגן וישבנו בחוץ ושמתי על שלושת הקטנות, ובלי ששמתי לב נהיה כבר 21:00 . אז אני מקווה ללמוד קצת מחר, אחרי שאני אחזור מרמלה (להוציא טופס ירוק
)

N o o s h y

New member
"תמיד פחדתי להשתגע, שהלב יקפא ויתרוקן"

הלב שלי התרוקן כבר מזמן ורק מתמלא לאט לאט בטיפות של כעס ושנאה. אני מרחיקה את כולם ממני באיזשהו כעס שקט, אבל בפנים אני גועשת ופגועה. גאד דאמיט כמה שאני פגועה. איך היא יכולה להתנהג אליי ככה? בכזו קרירות ואדישות תהומית, שלא לומר התנשאות. זה רק מראה עד כמה לא אכפת לה ממני, עדיין לא עיכלתי את העובדה ששיתפתי אותה לריק. שההתעניינות שלה בי לא הייתה טהורה אלא מתוך רצון לסיפוק הסקרנות שלה בלבד. בת זונה. אני לא מאמינה שסמכתי עליה ככה וקראתי לה החברה הכי טובה שלי. הכי קרוב לבד. אני תמיד מגיעה אל אותה המסקנה הזו בסוף. הכי קרוב לבד. אני צריכה את המחברת שלי כבר. נראה לי שאני אחזור הבייתה הלילה רק בגלל זה.

למעלה