קיטורים

רק עכשיו הבנתי

עד כמה זה טורן אוף כשבנות שואלות מישהו אחרי הסקס על מה הוא חושב אני נשבעת שהראש שלי היה פשוט ריק ממחשבות אחרי מה שהיה(ולא, לא הגענו לסקס... מחזור/וסת) ופשוט לא ידעתי מה להגיד והוא נעלב. :X אבל! הוא חמוד, באמת שהוא חמוד והוא הכי עדין והכי מבין ובקטע הזה הרגשתי הרבה יותר גברית ממנו, כי מבחינתי תכלס זה בלי רגשות כשאני עושה את זה אני מתנתקת לגמרי מהרגשות והוא... מקווה שלא לקח אותי קשה. P:

nettus

New member
../images/Emo6.gif

מכירה את זה אני פשוט מוצאת דרכים יצירתיות לעשות דברים מבלי להתקרב לעזור ולהנות בכל מקרה, כמו שהיה ביום חמישי בלילה
.

אוי, נזכרתי במשהו מטריד,,,

מכירות את המוכר הבלונדיני עם המבטא המוזר מפאץ'שופ?... אז זהו, שאחרי אתמול בלילה אני מכירה קצת יותר טוב.

הייתי שיכורה, גאד דמיט! ../images/Emo7.gif

וזה היה בבאר ומחוץ לקונטקסט ורק אחר"כ נזכרתי מאיפה הוא מוכר לי. ובכלל, כל הסיטואציה הייתה מחוץ לשליטתי...;[ אעע, אני לא שותה יותר בחיים! כה טיפשת...

The Charmd One

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

מה שמצחיק שכולנו כלכך יודעות מי זה בדיוק. המבטא טורקי או סקנדינבי או משהו כזה, שאלתי פעם :p קיצר, אני גם בעד לא לשתות יותר בחיים.[:

JuSt A GiRl 94

New member
נמאס מהם כבר!

מהאבא הזה שתמיד אומר שטויות והורס לי הכל, ומהאימא הזאת שבפעמים המעטות שאני ניגשת מרצון לומר לה משהו אז כואב לה הראש, ונמאס לה ובלה בלה בלה.. פשוט שתאמר "נמאס לי ממך שירה!" ואז סוף סוף אני אוכל להתעופף לה מהעיניים. משפחה מזוינת, זה מה שהם.

Lost Lullaby

New member
אוח, איך אנשים מתגלים כאינטרסנטים

ברגעים מסויימים ואז אתה מצטער שעזרת להם מלכתחילה. ובא לי לישון אבל אני לא עייפה, מצד שני אני אתמוטט מחר אם לא אשן עכשיו מספיק והסיכום של החמישה מקורות המעצבנים האלו]: And everything's changing and I don't feel the same וזה כל כך מעפן, אוף. לא רוצה להרגיש [או יותר נכון, לא להרגיש] ככה. והמכונה מקרטעת

Tin Doll

New member
כל כך כל כך רע לי

לא רוצה לחזור לתקופה ההיא יהיה לי קשה נורא, אני יודעת ..

NoFaRi1

New member
לא אוהבת ש.ב ]:

בא לי לראות אותו היום אבל יש לי יותר מידי מה לעשות. ואוף.

למעלה