קיטורים

Tin Doll

New member
שוב זה

להורים נמאס מהמצב הזה שכל מה שאני רוצה אני מקבלת, הם מציבים לי אולטימטום ואני לא יכולה לסבול את זה. נמאס לי מהמצב הזה, שאבא כותב לי מכתבים ואני צריכה לענות לו, שאמא באה ואומרת כל מה שהיא חושבת בלי מעצורים בכלל וגורמת לי להרגיש הכי רע שיש. אני לא יכולה להסביר להם כלום, כי הם לא יבינו, ואני צריכה לבחור: הם, או אני. ואם אבחר באני, אני בסוף אסבול מזה. כל כך. אני נקרעת. אני לא מסוגלת לחיות לפי מישהו אחר, ואני כבר בת 18 דאמט, שנה הבאה אני נשארת כאן בבית ואין לי מושג איך אעבור את זה. אני מתפרקת. נמאס לי מהחלומות האלה, כל פעם אני חולמת עליו, ושוב אני פוחדת, שוב נכנסת למצב מעצבן כזה. אני רוצה לדעת שהכל בסדר אבל כל פעם מחדש זה תוקף אותי ואני כבר לא יודעת. אני שונאת את מי שאני

©big smile©

New member
אוף! אבדה לי שרשרת שאני כ"כ אוהבת :(

זה פשוט כ"כ מעצבן אותי, אין לי מושג איפה היא יכולה להיות. ולעזאזל, תמיד כל השרשראות והצמידים מסודרים לי בתוך קופסא, ודווקא את זו שאני הכי אוהבת בחרתי לא לשים שם?! ענדתי אותה בפעם האחרונה ביום הזכרון, ואני לא זוכרת מה עשיתי איתה, איפה הורדתי אותה... זה משגע אותי. תחזיקו לי אצבעות שאני אמצא אותה, אוף. גם אין מצב שיש לי איכשהו לקנות אחת חדשה, כי זה גם ישן וגם מארה"ב.

Lost Lullaby

New member
~מחזיקה אצבעות~

קרה לי אותו דבר עם צמיד שממש ממש ממש אהבתי, מלונדון:/

©big smile©

New member
נמצאה האבדה!!!! ../images/Emo13.gif

השרשרת היתה בתיק של גיל במשך שבועיים, ורק היום היא נזכרה להגיד לי על זה. מגניב, לא? טלפתיה רגשית חחיחחחח טוב די אני מדברת שטויות

כאבי מחזור מעצבניייים ../images/Emo71.gif

וגם צריכה לקחת שיעורים והמיצ"ב במדעים פאקינג יום שני!! ואוף נאבדה לי השרשרת שלי ]: אצל ידיד שלי ... אבל אולי הוא ימצא לי אותה חחחח בע הלכתי ללמוד או משו \\:

amit641

New member
י'פיצול שלוש דקות לפני זה כתבת ../images/Emo129.gif

באופטימיות חח
תרגישי טוב :)

Lost Lullaby

New member
ממתי יש מיצבים בתיכון Oס

בחיים לא היה לי מיצ"ב אחרי כיתה ח' וגם בזה אני לא בטוחה [היה אחד באנגלית, בזה של מתמטיקה לא הייתי
]

The Bitter End

New member
כל שנה אותו סיפור,

המיצבים לאאא פנימיים, אין להם אחוזים בציון הכללי, למה כולם מתעקשים לחשוב שכן? מיצ"ב הוא לא פנימי, הוא לא הולך לתעודה, ואין דבר כזה "השנה החליטו שכן" כי לא.

amit641

New member
אם זה היה מיצ"ב פנימי אז פשוט ../images/Emo129.gif

היו קוראים לזה מבחן שכבתי, לא? זה בא לבדוק את הרמה של בי"ס ושל המורים ולא את הרמה של התלמידים. כל שנה אומרים שזה לתעודה כי המורים רוצים שנלמד כי בודקים אותם.

Lost Lullaby

New member
too much thinking.

אם אני מגיעה למסקנות שנראות לי נכונות, למה אני כל כך לא אוהבת אותן?

Fragile rose

New member
שאני אבין

כמה בן אדם אחד יכול לישון ~שיחה ב5~ "אני הולך לישון לשעתיים, אני אתקשר אליך כשאקום" ומתי הוא קם? בפאקינג 1 בלילה "אני אצא אליך בסביבות 2" למה מה קרה שאני צריכה לדפוק לעצמי את השינה דווקא בשביל לראות אותו. די, כ"כ נשבר לי הזין ממנו כבר 3 שבועות שלא ראיתי אותו וכל פעם זה בגלל כזה דבר מטומטם, מה יהיה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה מעפנה היא !!!111

הרסה לנו הכל היום, יכלנו לנצח ;; היה לנו טורניר שלשות כזה, והמאמן דחף לנו ילדה אחת שלא היה לה קבוצה, והיא -לא- יודעת לשחק, והיא פשוט הרסה לנו הכל !#$%$@# יכלנו לנצח, ררררר אני יודעת שנאי נשמעת רעה, אבל זה ממש ביאס אותי ;; אני שונאת להפסיד

Small talk

New member
סעמק ראיתי חתול שחור חוצה את הכביש

ושנייה אחרי זה האוזניות של הMP3 שלי התחילו לשחק איתי משחקים של כן עובדות לא עובדות... מישהי יודעת מהאמונת נגד?

למעלה