קיטורים

©big smile©

New member
זה קרה לי בפסיכולוגיה, אני מבינה אותך :\

אבל די, לא יעזור לך לבכות עכשיו על משהו שכבר עבר. אל תבזבזי את הזמן שלך על זה, עדיף שבנתיים תשבי ותלמדי מהטעויות שלך, ותשקיעי במה שנשאר. בבגרויות תנסי להוציא ציון כמה שיותר גבוה, וככה זה יהיה בסדר. בהצלחה

Moreiro

New member
כוסעמק

להסתכל עליה מהצד רוקדת שוב, אחרי כמעט שנה, זה כמעט כמו להתאהב בה מחדש וזה לאאאא מתאים לי עכשיו לא לא כל כך כל כך לא כר'קטחעגכע ]:

JuSt A GiRl 94

New member
אוף.

הלך לי כל-כך טוב. פעמיים כבר החמיאו לי, ואז הגעתי הביתה והתחרפנתי. אני יודעת שאם לא הייתי בבית זה לא היה קורה! עזבו, לא משנה...

שוב. ../images/Emo219.gif

אי אפשר לסבול את ההורים האלה >.>. הם מתייחסים אליי כמו אל ילדה בת 5 שלא יודעת כלום מהחיים שלה. ואני לא כזאת,ממש לא. אני דווקא בוגרת לגילי. נראה לי. חוץ מזה-הם לא נותנים לי להיות לבד,בשקט שלי. כל הזמן מציקים לי,נמאס לי כבר מהם. הא,ואני ממש לא מרגישה טוב. איכס.

Lost Lullaby

New member
'דקאטוןלחיעכדזעדק5@#%235

דיייי להתעלם מבעיות כבר די באמת אף אחד לא יכול להיות כל כך עיוור :/ נמאס לי מזה כל כך

shiruri

New member
היא פשוט מעצבנת..

(היי אני חדשה אבל אני לא פותחת כתום כדי לא להספים) לחברה שלי כל כך איכפת מה כולם חושבים עליה. צרבתי לה דיסקים של איזה 50 שירים של הילארי דאף ורציתי להביא לה לבית ספר אבל היא לא רוצה כי היא אומרת שכולם יתחילו לשאול שאלות, וגם אני בקושי רואה אותה אחרי הבית ספר....אם אתן שואלות אותי זה ממש פאטתי.... וגם נמאס לי מהלימודים, שונאת את כיתה ט'.

nettus

New member
עם היא לא רוצה את זה

אז אל תביא לה את זה, זה בשבילה, עם זה באמת חשוב לה אז היא תדאג שתביאי לה את זה. ועוד מעט נגמרת השנה, אז אל אל תקחי את הלימודים קשה, זה התקופה הכי יפה בחיים, צריך לנצל אותה.

MC SammY

New member
אני סתומה

בזבזתי את כל השבוע שלי ולא למדתי שניה למתמטיקה. מגן יום ראשון. אני לא יודעת כלום. תרביצו לי.

EVE Lights

New member
מעולה. נהניתי מכל רגע.

ותכלס יש בו די הרבה סצנות פורנו הומוסקסואליות, אבל זה לא גורע ממנו.. ובעיקר גם מהמסר שהוא משדר. אני אישית ממש אהבתי.

EVE Lights

New member
פשוט נמאס לי...

נמאס לי נמאס לי נמאס לי!!!!!!!!! נמאס ליייייייי כברררררררררררררררררררר איך לעזאזל עוצרים את הדמעות המזויינות האלה כשהוא אמור לבוא עוד כמה דקות ואני כ"כ מכוערת כשאני בוכה אלוהים אני שונאת את עצמי ואת כל העולם כרגע

למעלה