קיטורים

greeneye

New member
אמונת נגד?!../images/Emo6.gif

תעזבו את החתולים השחורים בשקט ודי להאשים את כל העולם בזה שדברים מתקלקלים לכן. אוזניות מטבען מתקלקלות כל שני וחמישי וחתול שחור הוא מזל רע רק אם אתה עכבר.

coolit

New member
וואו ילדה, איפה את?!

את כאילו חושבת שזה יעבור בשתיקה, שאת כותבת פה הודעה פעם בחודשיים ונעלמת?!?!?
.

greeneye

New member
עומס של בגרויות ואין זמן לנשום!

אבל לפחות הספקתי לקנות שמלה לסופשנה! והיא עלתה הרבה. הרבה יותר מהסכומים שאני רגילה לקנות בהם. וזה מוזר כי אני אףףףף פעם לא קונה דברים יקרים. הכל שוק-שאנטי וכאלה. והיא עשויה מטריקו. וזה נשמע מוזר- אבל היא כלכךךךך מיוחדת...

coolit

New member
חח מכירה את זה..

גם אני תמיד קונה דברים ממש זולים ולחתונה של אח שלי קניתי שמלה ממש יקרה וזה היה מוזר.. [וגם היא פשוט מהממתתתתתתתתתת גם אם לא הכי מיוחדת בעולם] אבל לפחות זה כאילו מפצה חח.. כאילו, מותר לקנות פעם אחת משו יקר אם תמיד קונים זול

greeneye

New member
תכלס.

אבל מה שגועל זה להכנס לחנויות כאלה.. הם תמיד כאלה יאפים פלצניים שמסתכלים עלייך כאילו את תת אדם...

greeneye

New member
פוף, כשיהיה זמן..

וזה אומר...בערך ביום חמישי או שישי.. אבל קשה לצלם את השמלה הזאת כי.. ואל, היא לא תראה מדהימה כמו שהיא באמת. וחוצמזה, בשביל לצלם אותה אני צריכה להחליט איזה מבין עשרות הדרכים שאפשר ללבוש אותה בהן לצלם אותה.. זה מדהים. אני כל רגע מצליחה למצוא דרך אחרת ללבוש אותה. היא מבד טריקו סטרצ', נשפכת כזאת. עד הרצפה כמעט. היא בצבע אפור-עכבר. קשירה, בעקרון. ה..חוטים[?] של הקשירה זה מאותו הבד וכל אחד מהם הוא בארך באורך של 2 מטר. מה עושים? מלפפים! המחשוף בגב עמוווווווק עד התחתונים וזה מהמם. היא כזאת אלגנטית ויפה ויאו. וקניתי עוד שמלה יום יומית בחנות פלצנית ויאפית שכזו, במחיר סביר לגמרי. בד...טריקו-אי שכזה? אבל לא בדיוק? לוידעת. אבל היא אפור עכבר עם הדפס של..פרחים מאד סכמטיים? באפור בהיר. והיא כמו גופיה. היא מיני. אבל לא מאד מיני. אבל מעל הברך. ויש לה 2 כיסים. ו-2 כפתורים מעץ בציצים. וזה כלכךךךךך חמודדדדדדדד! [מתה]. אני אנסה לצלם..

mkarin

New member
אני שונאת חוסר אונים =\

היא בכתה לי בטלפון, עלו לי דמעות, ואני לא יכולה לעזור לה ):

חודש../images/Emo14.gif

חודש לבד. וכנראה שלא באמת שחכתי וכנראה שאני לא חזקה כמו שאני חושבת, ויכול להיות שזה באמת שבר אותי. אני רוצה לקום ולעמוד על הרגליים, כי זה כבר לא עניין של לגרום לך לקנאות וכי זה כבר לא קטע של להראות לך שלא אכפת לי, כי מה זה נותן? אתה מדבר איתי שיחות כמו של פעם,וזה עלוב וזה מורח לי חיוך ענק על הפרצוף אבל גם מוציא ממני דמעות. רציתי שתגיד לי שאתה מצטערת על הכל ואין לך מושג למה הכל קרה ושבא לך שנחזור, אבל אתה לא אומר לי את זה, המילים שלך עדיין מהדהדות בראש. לפעמים כשאתה מסתכל עליי בבצפר ונשימתי נעתקת לרגע, אני רוצה לצרוח עליך ולבעוט בך ולסטור לך כל כך חזק שתרגיש רבע מהכאב שאני מרגישה. לייף סאקס סומטיימס.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיהיה בסדר../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

Jiglly

New member
כן, בדיוק חודש.

מילה לא שמעתי ממך בחודש הזה ואין לי מושג מה קורה איתך. חרא

nettus

New member
יש צורך לומר עוד שכואב לי

אבא הביא לי היום קביים כדי שאני יוכל להתהלך קצת בימים שממש קשה לי, זה פעם ראשונה מאז שנפתרתי מהכיסא גלגלים לפני כמעט שנתיים שאני משתמשת באיזה שהוא אמצעי שיעזור לי ללכת, טוב נו לפחות לא נשברתי וחזרתי שוב לכיסא גלגלים מה שיכולתי לעשות בקלות במצב שלי. בעעע שהמזג אוויר יתיצב כבר שאני יוכל לחזור ללכת נורמלי ולצאת מהבית סוף סוף

Jiglly

New member
עוקבת אחרי הודעות שלך

מה בדיוק יש לך? תרגישי טוב..

nettus

New member
לא יודעים

אבל מלפני שנתיים התחילו לי כאבים מטורפים בכפות הרגליים שלי, כתוצאה מכך הגעתי לכיסא גלגלים והייתי עליו שבועיים עד שהרופא אמר לי שאני חייבת לקום אחרת יתנבנו לי השרירים, התליך היה קשה ולך המון זמן עד שהמצב ישתפר והגעתי למצב שבו הייתי יכולה ללכת למרות שעם כאבים אבל יכולתי להתמודד עם זה, למרות שכל איזה חודש או משהו כזה הייתה לי התקפה של כאבים חריפה, שהקשתה עלי ללכת וגרמה לי להישאר בבית לכמה ימים, אבל אף אחד מהם לא הייתה כמו שהיו לי הכאבים בהתחלה, עד שמצאתי דרך להוריד את ההתקפים לפעם באיזה חצי שנה ואת האפשרות ללכת יותר זמן מבלי שאני יתחיל לצלוע ולסבול מכאבים. אבל לפנמי כמעט חודש התחיל לי להתקף מחדש ובגלל השינוים הדרסטים במזג האוויר כל יום כואב לי בצורה אחרת, והפעם יש לי התקף שמחזיר אותי לתקופה שהייתה לי לפני שנתיים שרק התחילו לי הכאבים והבית פיתאום נעשה גדול, ורק ללכת לשירותים או ללכת לאוכל משהו נעשה מבצע, וזהו בעיקרון בינתיים אני רק מנסה לעבור כל יום לאיטו בתקווה למחרת בבוקר יכאב לי פחות מהיום הקודם.

little shorty

New member
למה לא יכולתי להשקיע בשנה האחרונה שלי?

מגישים אותי בחיבור על 68 וזה הכי מבאס שיש כי זה רק על ההיעדרות שלי מהשיעורים כי במבחנים היו לי ציונים טובים, וגם במחצית היא הורידה לי בתעודה על היעדרות. וואי זונהההההההההההההה. אם כל המגנים שלי יהיו ככה אני לא יודעת מה אני יעשה. אוף מגנים תמיד תמיד תמיד דופקים אותי. בכל מקצוע. אפילו ספורט!!!! סעמק.

למעלה