קיטורים

s h a r o n 7

New member
מכירות את ההרגשה../images/Emo126.gif

שהיומולדת מתקרב ואת הכי בהתרגשות שאיזה כיף וזה .. ואז שזה מתקרב ההרגשה מתגברת אבל פתאום לא כזה רוצים שזה יגיע ... אני פשששוט חולה על התקופה של החודש עד היומולדת ושונאת את היומיים לפני ... ויש לי עוד יומייים יומולדת וכולי בטיפה דיכי ש"מה ... עוד שנה לחכות וזה ..."
פפפפפף

אל תירו בי. אני מתה שיתחיל בצפר |:

לא ראיתי אותו 54 ימים. ולא, אני לא מתכוונת לבצפר עצמו.. P:

The Bitter End

New member
כל הגוף שלי תפוס ממש.

ואני לא יודעת אם זה ממזג האוויר או כי שלשום הזזתי את עצמי לראשונה. אוף כואב לי ממש]: והביצפר שלי מעצבן! מזל שהם מפרים צווים מחר.

Roselisa

New member
יש בי"ס, אין בי"ס..? ><

העיקר לוח מבחנים חדש הם ידעו לפרסם

אוף

הוא כבר אתמול חזר לארץ ועדיין לא התקשר! וכבר שלושה שבועות לא ראיתי אותו ולא יודעת מצב מעצבן

LimiMimi

New member
אני פשוט שונאת אותו

כלב מסריח אני חייבת תשובות.. אני לא יכולה להשאר ככה באויר גאד דאמט

The Bitter End

New member
אין לי כוח לקום מהכסא]:

וגם, "יעל, בואי לבצפר. המנהל אמר שתבואי, כולם באים" "חחחחחחחחחחחחחחחח". ונשארתי בבית, אני ממש מריצה המורדת.

עדיב4

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני מטומטמת=[

עשינו היום מבחן במתח (שיעור ספורט.. המוט הזה שנתלים עליו נו) ירדתי אחרי 29 שניות והתחלתי לבכות למה? כי הייתי בלחץ טוטלי וכולם הסתכלו עלי כי לפני שעליתי כמה פקאצות "תמכו" בי כי אני במחזור כי התאכזבתי מעצמי מאוד וכי גרמתי לעצמי לשנוא אותי - משהו שבחיים לא קרה לי כמה כעסתי על עצמי התאכזבתי מעצמי כי אני מתעסקת בספורט.. ואני אמורה להצליח את זה יותר מכולן שם והכל בגלל שחצי מהקבוצה שם אנורקסיות עם עצמות בולטות שלא תהייה להן בעיה להרים את עצמן:-\ ואני? בטטה כבר עלו לי מחשבות על אנורקסיה וזה. אבל אין מצב זה פשוט כל כך מעצבן.. תמיד הייתי בדעה של לתמוך בעצמי ולא לשנוא את עצמי כי אם אני אשנא את עצמי איך אני מצפה שיאהבו אותי בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב שאני שונאת את עצמי
צומי בפעם הראשונה בחיי?

עדיב4

New member
אגב, אני יודעת שאני סתם מתלוננת ומקטרת

ושיש בעיות הרבה יותר חמורות. אבל הייתי חייבת להוציא

Love Today

New member
חחח אני שנה שעברה עשיתי 2 שניוותת

ורק צחקתי על עצמי אח"כ[[: קחי את זה ב-ק-ל-ו-ת אין סיבה לבכות בגלל זה

Small talk

New member
חח גם אני

אפילו שתי שניות לא החזקתי, תמיד מרגע שהמורה אומרת להתחיל אני נופלת.

ווואו זה מזה לא קשור לזה\:

אני לא נחשבת אחת עם עודף משקל, אני באחלה משקל, והייתי הרבה זמן בהתעמלות קרקע ובכלל, אהבתי ספורט, גם עכשיו אני אוהבת אבל לא כ"כ עוסקת בזה ומאז שאני זוכרת את עצמי הייתי גרועה בזה. יש לי כוח בידיים אבל במתח אני פשוט לא מצליחה...לא יודעת למה. הצלחתי בלללללחץ 10 שניות
ויש אצלנו המון שגרועות בספורט אבל דווקא במתח מצליחות. אז אל תכניסי לעצמך דברים לראש:) וחוץ מזה, מזה אל תקשיבי ל'פאקצות עם העצמות הבולטות', באמת...להיות עם 'עצמות בולטות' (אני לא מדברת על בעיות בריאותיות או אנערף) זה מזה לא גאווה. זה מעיד על ביטחון עצמי נמוך/רצון לתשומת לב/אי-אהבה עצמית או משהו בסגנון, פשוט תשימי ז'.

עדיב4

New member
בדיוק.. אני חזקה בידיים אבל במתח לא הולך לי

בכלל.. תודה
ממש עזרת

נכשלתי במתמטיקה.שוב.../images/Emo71.gif

ואווווף זה היה מועד ב' דאממממט והלך לי בו ממש טוב!פאקינג חרשתי למבחן הזה 8 שעות אם לא יותר.. איזה עיצבוןןןן אלוהים והעיקר מה היא לא רוצה להוריד אותי הקבצה.לא רוצה מה יהיה לי 50 במתמטיקה?!?!?!דייי זה לא קורה לי :| ותפוס לי הצוואר ואני בודדה.ממש אבל. העולם הזה משתגע..

למעלה