קיטורים

איזה הרגשה בודדה...

ולא הייתה אותה אם לא הייתי שומעת סיפורים מחברה שלי עליה ועל חבר שלה שביחד מלפני 3 ימים.. הם התנשקו כבר
אוף, אני רוצה מישהו....:( חוץ מזה גם היום כמה חברות שלי יצאו פה בישוב והן שכחו לצלצל אלי, סתומות, זה כ"כ מעצבן.. למרות שגם ככה לא הייתי באה הן יכלו להודיע..

נראה לי שזה פשוט הקיטור היחיד שלי:

אתם מפגרים, מטומטמים, אידיוטים, חסרי שכל, טיפשים, אינפנטילים ועוד כל כך הרבה תיאור שאפילו 6500 תוים לא יספיקו לי, אז אני אסיים בזה. דני הדר אומר דבר חכם באחד השירים שלו: מה מה מה (נחשו עכשיו איך קוראים לשיר הזה. 10 נק' לזוכה) אני באמת לא מבינה מה... נסגר למה אתם מתנהגים כמו שאתם מתנהגים למה אתה כבר לא אומר משהו משמעותי? מה לעזאזל כל הנסיונות המעפנים האלה? זה מתיש בטירוף, וזה ככה כבר מיולי. בחישוב מהיר, זה 5 חודשים. אתה לא מתעייף מעצמך לפעמים? או שלחילופין, אני חיה בסרט עם עצמי ואתה, כן... מה הקטע? מה כל זה היה? ואתה!!!!! חודש כבר עבר!!!!!!! צא מזה! אז ביקשת ממני לשכב, לא רציתי. עבר חודש, מה נסגר איתך?!!?! ;[ grow up. %@%@ ושווווווב מה מה מה אני לא באמת מדוכאת או כל דבר אחר. אני פשוט לא מבינה מי!!!!! המציא את היצורים ועל מה הם פועלים אהההההה. ;[

KarenTheGoddess

New member
גם כאלו שמבקשים למחוק תמונות "פליזזזזזזזז"!!!

וכאלו שמדברים באמצע הלילה@#!$ מה מה מה!!!

NoFaRi1

New member
סתם הרגשה מוזרה ומעפנה

פפ אני פשוט חייבת שהוא יהיה פה כבר

היום חלמתי שאני רוצחת מישהי

אתמול חלמתי שההורים שלי מתגרשים סעמק מה נסגר איתי?

Roselisa

New member
גם לי היו חלומות מוזרים הלילה :S

כאילו שכבתי עם ידיד שלי [WTF1] ואז עשיתי בדיקת הריון, והיא יצאה "נגטיב" ]WTF2]

למעלה