קיטורים

NoFaRi1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ומזתומרת לא רוצה להוריד אותך? זו החלטה שלך ;[

tink 16

New member
../images/Emo203.gif וואלה יש קיטורים!!

ולמה קיטורים??? כי פאקינג יש לי יום הולדת עוד יומיים,ואני הבן אדם הכי ממורמר בעולם! ואני מעצבנת את עצמי!! כולם אומרים לי "נו מה את עושה?" "יוצאים?" "עושים משהו?" ואני עונה כזה "אממ אני עדיין לא ממש יודעת". זאת הפעם הראשונה שיש לי את המצברוח המעפן הזה לפני יום הולדת. כולם אמרו שאני אתחרט אם אני לא אעשה שום דבר, אולי הם צודקים. חברה שאלה אותי אתמול "למה שתהיי ממורמרת? את בת 17, את מסיימת עם שיעורי הנהיגה שלך, חגגת עם החבר שלך שנה השבוע.." וואלה נכון, איזו סיבה יש לי למרמור כזה? אני לא יודעת
מה שכן, זה שאמא kind of בלחץ מהמרמור שלי , היא ביקשה תשובה עד הצהריים כדי לדעת אם להתחיל להכין דברים לשבת בערב. אבל גאד, גם ככה הסלון שלי לא הכי ענק בארץ, ואי אפשר להיות במרפסת [הענקית, לשם הפרוטוקול] כי קפוא בלילה פה... אם אני אחליט כן לחגוג, זה יהיה מצוצמם, משהו כמו 16 אנשים, חברות טובות וידידים קרובים. לא יותר. אוף, מה נחתה עלי ההרגשה הזאת פתאום? כאילו מה זה פתאום, לפני שבועיים זה התחיל.. אולי 17זה גיל של די הרבה שינויים?מה זה מסמל אחרת?

שלחופה2

New member
מבינה אותך לגמרי

אני בדיוק מתחילה להתאושש ממשבר גיל ה-20 . במבט לאחור אני יכולה לאמר לך שגילאי 16-17-18 היו השנים הכי טובות בחיי (עד עכשיו לפחות) זה שנים של המון החלטות לא קלות ושינויים אבל גם המון אפשרויות חדשות ועצמאות חדשה ונפלאה.

Small talk

New member
סמעק אני רוצה ללכת

ולא נעים לי להציק לראות מה קורה כי הייתי כבר מספיק קרצייה בבית ספר. חוץ מזה שיצאתי היום מזה טיפשה.

רייל

New member
קמתי בחושך, ב5 וחצי, בשביל הטסט.

ואז אני באה והטסטר חולה והפקידה המטומטמת של בית הספר לנהיגה (שידעה על זה מאתמול) שכחה להגיד למורה שלי. ואוף, היה לי בוקר כזה טוב, והרגשה ממש טובה והייתי ממש ממש מוכנה גם מבחינה נפשית וגם מבחינת נהיגה. וסעמקק עם זה. אז הוא נדחה. אני מקווה שכפיצוי הם יעבירו אותי טסט הזונות.
מעצבן.

Mrs big

New member
הפחד שלך והשקר שלי

אני לא רוצה לבחור בברירות מחדל. אני לא רוצה להיות בן אדם רע ולהגעיל את החברות שלי. לעזאזל, אני הבן אדם המוסרי ביותר שאני מכירה. אני רוצה שמישהו ירצה אותי למטרות טהורות. קשר רגיל כזה... אני מוצאת חן בעיניו, הוא מוצא חן בעיני, נפגשים קצת... ממשיכים. או לא. לא עקרוני בכלל. אבל שיהיה מהסיבות הנכונות.

יצאתי היום מהמרפאה עם שקית מלאה בתרופות

כמו הזקנים :| אני מתפרקת וגם כן צה"ל שיקלטו כבר אני צריכה לעשות משהו שלא כרוך בו שום מאמץ גופני, אפילו להתכופף כואב לי.

למה יצאתי כמו זקנה?

*וירוס חורפי אז קיבלתי משהו לגרון, ומשהו לאוזניים ומשהו לכאבים *חוסר ברזל היסטרי אז התחדשתי בכדורי ברזל לשלושה חודשים הקרובים, והרופא רוצה גם שאני אתחיל לקחת גלולות ויש לי לקבוע תור לגניקולוגית ושיט]: *הרופא היה חמודי ונתן לי גם איזה משחה לפצעים ובכלליות יש לי עקמת ובעקבות אי אילו דברים כמו טירונות 03 ושטויות כואב לי בטירוף הגב וזה התחיל להשפיע לי על הברכיים, צה"ל בזיוני ועבר בערך חודש עד שראיתי אורטופד [שלא נדבר על שהעיפו אותי מהיחידה על רפואי] שנתן משחה לא מועילה והמליץ על פיזותרפיה. בינתיים העיפו אותי לקורס עשיתי פיזותרפיה פעם אחת ואז התפזרנו בבסיסים אז הפסקתי לג כמעט חודש במצטבר עם הפיזותרפיה ואני עכשיו אמורה להתחיל בחר"פ בבאר שבע, אז הרופא הוציא לי היום הפניה. הם סתומים ולא מבינים שכואב לי הגב והתפקיד שלי מצריך נסיעה על טרקטור, וזה טרקטור ישן ומעפן שבקושי זז וקופץ ונחשו מה? לגב שלי? זה לא עושה טוב ]: אז הפנו אותי לאיזה רופא מפקד גף בלה בלה בלה והם צריך לתת חוות דעת. אלוהים איתם שיוציאו לי פשוט פטור לעבודה משרדית ופה יסתיימו כל הבעיות.

Oo The Gush Oo

New member
אוי בובי, בקטע הזה הבא"ח כ"כ מעולה.

יש פיזותרפיה, יש מרפאת שיניים, יש הכל. בואי לשרת איתי!
כ"כ מבינה אותך, גם לי יש חוסר ברזל, עקמת ובעיות בברכיים (יש לי גמישות יתר, במקום שהפיקה תעבור במסילה כשאני מיישרת/מכופפת היא בורחת, כשאני עומדת הברכיים שלי לעולם לא בולטות, אלא מוכנסות פנימה. זה כואב כ"כ אחרי דקה וחצי עמידה. הטירונות שלי הייתה איימים בגלל זה.) הוא צודק בקשר לגלולות, בגלל שהמחזור שלך לא סדיר מספיק האנמיה גוברת. תרגישי טוב יפה, דברי איתי באייסקיו שאת שם. התגעגעתי!

the mush

New member
טריגר?

אני לא מאמינה שעליתי את ה3 קילו האלה. אני הכי שמנה שהייתי אי פעם, וזה כל כך קשה לי. משתדלת לא לאכול יותר מדי, אבל זה לא בריא. אני רוצה לעשות ספורט בשביל לרדת במשקל, אבל אין לי אפילו דקה פנוייה בשבוע, שקל אחד בכיס או טיפה כוח לזה. והיום דפקתי וופל בלגי שעדיין יושב לי בבטן ועוד שנייה אני מקיאה אותו מרוב שאני מרגישה רע שאכלתי אותו. מחר אני הולכת לקנות מכנסיים, ואני רואה את זה קורה- שום מכנס לא יושב עלי טוב [מי אמר גוף מעוות? מי? רגליים של פיל ומותניים צרים ביחס לרגליים.] ואני בוכה ומתמרמרת ולאמא נגמרת הסבלנות- ושוב אני יוצאת בלי מכנס. אני חייבת לעשות עם עצמי משהו. חייבת!
[ואיך צה"ל בידיוק רוצים שאני ארוץ להם ביום מיונים המעפן הזה כשאני עולה ת'מדרגות של הביניין.]

s h a r o n 7

New member
מממחר יומולדתתת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo126.gif

והבנות שלייייייי עשו לי מסיבת הפתעההההההה שקיייות שליייי כמה אני אוהבת אותםןןןןןן

Mardy Bum

New member
מ

בסדר, העליתי שלושה קילו, ילדה טובה מיה, הדיאטנית שמחה, אמא שמחה, אבא שמח, היועצת שמחה, כולם שמחים אז איך זה שהשדים עדיין לא מפסיקים לרדוף אותי בלילות? הכל היה אמור להסתדר

הולך להיות ממש חרא מחר\:

כולם יתקעו בי ת'אמא של המבטים האקס ישנא אותי כ"כ פשוט בא לי להעיף לשמוק ההוא כ-ז-א-ת כאפה.

Fragile rose

New member
סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקק

בחיי שאני ארצח את הבוס שלי. קבענו היום לצאת ביחד. אבל לא הוא היה חייב להכריח אותי לבוא לעבודה. כ"כ התבאסתי וכ"כ היה לי חרא בעבודה. בחיי עדיף להיות איתי במקום נורמלי ולא בעבודה עם כל הערסים

למעלה