קיטורים

עייפות מטורפת

ובלילה לא יצא לי לישון כמעט ואני קמה מחר מאוד מוקדם כאילו אני עוד בטירונות, אבל זה למטרה טובה אז נשתוק? :]

מה

מה קרה? talk to me
.

אני כל כך,

אבל כל כך מאוכזבת מחברה שלי. כל מיני דברים קטנים, כביכול, שמפריעים לי בה. אני לא אוהבת שמבריזים לי, בטח שלא עושים לי טובות. כבר חודש שאני רודפת אחריה לגבי המדפים האלה. כ"כ קשה לך להביא לי אותם? מה הקטע... היא טוענת שאני לא באה לישוב שלה מספיק. מה לעשות שיש לי פסיכומטרי על הראש. אז היא אמרה ש"העיקר לירושלים את יכולה לנסוע" [לחבר]. כי זה בסופ"שים, ממש נקודה להשוואה. ואותו אני רואה -רק- בסופ"שים. אין לי זמן אחר. אני הכי לא אחת כזאת שתזניח את החברות שלי בגלל החבר. סתם היא מנפחת כל דבר. תפסתי ממנה, ועכשיו כבר לא.

mkarin

New member
ועוד אחד - טיפשה, טיפשה, טיפשה.

בגלל שאני כל כך מפחדת, בעיקר מלחיות ולכאוב, והרי אין לחיות בלי לכאוב, במקום לנצל זמן שנשאר, הייתי עסוקה בלהתאבל על משהו שהולך להיגמר, ולהרגיל את עצמי לנגמר, במקום לנצל את מה שיש. אני כל כך רוצה לתקן, ואני תוהה אם בכלל אני יכולה לתקן עכשיו, אם נשאר מה לתקן. [ואם אני רק אדפוק את הכל עוד יותר ממה שהוא דפוק כרגע? אולי שווה לחכות עוד קצת? ומה, להסביר למה הנתק, או שלהמשיך כאילו מעולם לא היה?]

למעלה