קיטורים.

../images/Emo84.gifאיפה ראית זיופים? (ת"א! ת"א! ת"א!)

זה כמו לקנות קרוקס מקוריות, לדעתי

pampkin

New member
יוו מתי תבינו שהאג הזה יצא כבר מכל החורים

אני מחפשת עכשיו מגפיים מפלסטיק כזה כמו של ילדים בגןןן
צבועניות כאלה ומבריקות

OverSharing

New member
אם יש לכן מישהו בארה"ב../images/Emo103.gif

www.target.com יש שם אללללף וממש יפים וגם זולים אבל הם עושים משלוחים רק בתוך ארה"ב. אנג'וי!

]:

העניין עם היומיות בחיים לא יסתדר לי ועכשיו אני אראה את דימ פעם ב.. לשלושה ימים, כי הוא החליט שלא שווה לו להיות פה כשאני לא נמצאת וחזר לפנימייה אוף ]: ואני מרגישה שהסופ"ש הזה הולך להיות גרוע. לפחות יש לי רגילה!~ כמה טוב להיות פ"פ? 0ס.

בחרתי (כן, ביקשתי..) להיות פקידה עוד בבקום

כדי שיהיה קל יותר להציב אותי ליד הבית. ולפי מה שאמרו לי, עשיתי השלמה כי אני ליד עזה וכי הייתי אמורה לקבל נשק, אבל תודה לאל בסוף לא ;[

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gif

מסתבר שעין שמאל שלי היא עין עצלה. זתומרת, אם אני לא ארכיב את המשקפיים שלי כמה שיותר, יש סיכוי לעוורון בעין שמאל בעתיד. אז חפיף, אני ארכיב אותן, בקטנה, אף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה. מ'כפת לי לראות יותר טוב...
אני לא מעוניינת באף אחד, אף אחד לא מוצא חן בעיניי, וזה גורם לי להרגיש ריקה. יש לי חברה שהיא מדברת עם מישהו כבר יותר משנתיים וזה ברור לשניהם שהם מאוהבים אחד בשני, אבל היא כמו מטומטמת מחכה שהוא יעשה איזה צעד, וזה פשוט מדכא אותי לראות את זה, כי זה גורם לי להבין ומזכיר לי כמה אני רחוקה מלהרגיש כאלה דברים ומשירגישו כלפיי כאלה דברים. אוקצור, אני מרגישה ריקה וחלולה ומשועממת מידי. אבל לא נורא, שורדים. לפחות אני לא עיוורת בעין אחת.

אז נפרדנו.../images/Emo71.gif

וזה עצוב וזה קשה,וזה נשיקה ראשונה הלכה לפח. אבל יהיה טוב,עוזרים לי ומעודדים אותי... מה שחבל לי זה שאני בטוח לא אראה אותו יותר.וזהו. וחסר לי עכשיו התחושה הזו של מישהו.. של מישו שיחבק,שינשק,שיאהב... חסר. מישו שאני אלך איתו לבלות,לראות סרט או סתם לשבת איפשהו. אבל במילא לא היה יוצא מזה כלום...מרחק של שעה וחצי נסיעה.פפפ. מחר בוחן 2 בערבית ואני לא יודעת כלום,ובקודם קיבלתי 76 אז אני חייבת פה לקבל מעל 80!!1 חוצמזה הכל די בסדר :)

RainbowL

New member
מה.מה.מה.

ודאמ. כמה שזה מזכיר לי את עצמי לפני שנה בדיוק. לפי מה שנשמע כאן זה אותו סיפור, אני מתה עלייך ודברי איתי, למרות שזה נראה כאילו אני לא מתעניינת ממי, זה ההפך לגמרי :)

stink

New member
באמת שיהיה טוב../images/Emo24.gif

כל עוד את שלמה עם זה , הכל יעבור וההרגשה תשתפר.

MaNooNiii

New member
ואוו , כל המשפטים - בסוף נכונים .

.. אין דבר כזזזה חברות , . כל בנננים אותו חרא . , משפחה ? טובה אלייך רק כשהיא צריכה משהו . כל זה ביוום אחד . זה שבר אותי ... אני מקווה שהמשפט " הכככל זה לטובה " יפעל חזק ובמהירות עכשיו .

למעלה