קיטורים.

Mrs big

New member
הלכתי לישון ב-5, העירו אותי ב-8 ובסוף הרופאה

רוצה שאבוא ב-12. וואלה, יופי. :| [אני צריכה שיצילו אותי, ואף אחד לא מעוניין. פשוט... איכשהו איבדתי הכל. שוב.]

EVE Lights

New member
..

בקצרה כואב לי הצוואר וצד ימין של הגב העליון כבר יומיים וזה נוראי + חבטתי אתמול את מרפק שמאל בכיסא וזה כל כך כואב לי עכשיו, ממש קשה לי להזיז את היד ובגלל איזה מישהו דפוק אני ואביב רבנו קצת היום בצהריים מקווה שהכל יסתדר בערב

קודם כל תרגישי טוב!

הלכת לאורטופד או משהו בסגנון? אביב=חבר שלך, כן? אני מקווה שיסתדר לך!! ואנשים סכסכנים הם זוועתים.

EVE Lights

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש לי אבא רופא בבית, הוא עשה לי מסאז' (=מעך לי את השרירים בגב) ולא יודעת, יש שיפור קל אבל נקווה לטוב.. ואביב זה אכן החבר. יהיה טוב

Tin Doll

New member
כוסראבק.

ככה אתם רוצים לפעול? ראש בראש? סבבה. אתם כבר תשמעו ממני. לחשוב שלחסום לי שיחות והודעות יוצאות בפאלפון ואולי גם לנתק לי את הפלאפון לגמרי יעשה אותי דתייה....הייתם מתים. עד עכשיו חיללתי שבת בשקט... אתם לא מוכנים לקבל זה?? אני כבר בת 18 וחצי, תכף 19. עזבו אותי בשקט.

Liraz 6q

New member
אני אתאבד אם

תנשור לי עוד שערה אחת!!!!!!!!!11 דיי אני לא יכולה יותר
ונמאס לי מהוויטמינים המסריחים האלה ונמאס לי שהשיער לא מסתדר כי אסור לי לשים ג'ל או מוס.. ונמאס שאמא כל היום רצה אחרי שאני לא אשים חומרים בשיער ואומרת שיקרה לי מה שקרה לאחותי ובסוף תהייה לי קרחת. ונמאס:[

aYaLoLy

New member
משבוע הבא

יהיה לי באסה רצח בבסיס שני עוזבת, אני אהיה שם לבד כי החמליסטיות האלו חבורה של סנוביות! הקשר היחיד שהיה לי איתן היה דרך שני וגם אז די נמנעתי מלשבת איתן כי הן נראו כאילו הן עושות לי טובה שהן פונות אלי ואין לי זין לזה. פיהי פעם טוב שלא הייתי מתחרפנת מזה ושונאת את עצמי ורוצה למות. עכשיו באמת שתאין לי בעיה, לא צריך. אבל לא בא לי לבד לעשן לבד זה באסה ללכת לחד"א לבד זה באסה. ללכת מהלשכה ישר לחדר זה באסה לא יהיה לי חדרכושר כי לבד זה באסה. והמפקד החדש, טוב. אפשר לומר שהיטלר יכול היה להיות חיית המחמד שלו. אימאלה. ואוף, קיבלתי מחזור!!!!!!!!! בצורה טבעית!! אני לא אמורה לקבל מחזור! לא ולא ולא! איכס! לא צריכה את החרא הזה! לא רוצה!! איף.

ThE uVa

New member
אני שונאת לקום ולגלות שאני לבד,../images/Emo60.gif

ואז לחזור לישון, לקום אחרי שעתיים, והיי, אני עדיין לבד. וגם אין לי מושג למה. ואז הם חזרו מאלוהים יודע איפה, לפחות ארבעה אנשים מתוך החמישה שאמורים להיות פה, זה קצת מתסכל. לא יודעת, בימים האחרונים אני מרגישה ממש.. מוזנחת? לא ימים, כבר שבועות. אולי אני סתם לא מתחשבת. פשוט אחותי עוברת דירה עוד שבוע בערך, הולכת ללמוד, וכולם די מתעסקים בזה כל הזמן. וצריך לקנות את זה וצריך לקנות את זה וצריך לנסוע לשם וצריך לעשות ככה. ומתי יש זמן לילדות קטנות כמוני בתוך כל זה. וגם אם יש לאמא שלי זמן, אז במוח שלה אין לי מקום כלכך. וזה די גרוע, כי אני מרגישה די במצוקה לאחרונה, עם הבצפר וכל זה, ויש ימים שאני פשוט מטפסת על הקירות מרוב שאין לי מה לעשות ואין לי עם מי לדבר. וביום שלישי הייתי אצל הפסיכולוגית, אחרי חודש שלא הייתי, וזו הייתה די הקלה, למרות שהיו הרבה דברים שלא הספקתי לדבר עליהם. ואז היא שאלה אותי אם אני מדברת עם אמא שלי על כל הקטע של בצפר, ואמרתי שלא ממש. אז היא שאלה למה ואני "פשוט אין לה ממש זמן בשבילי." ואז קלטתי כמה עגום זה נשמע. ולא יודעת, זה לא שאני יושבת בחדר שלי ובוכה ואז יוצאת החוצה ומחייכת ועושה כאילו הכל כרגיל, אני באמת באה אליה ואומרת לה שאני לא יודעת מה לעשות. והיא פשוט מנפנפת אותי כל פעם. והפעמים היחידות שהיא בכלל מדברת איתי, זה כשהיא צועקת עלי שאני אשים את הכלים במדיח. [ואני לא מדברת על אבא שלי כי ממנו אני פשוט לא מצפה לכלום..] ואז לפני כמה ימים אמרתי לה את זה, לא יודעת, זרקתי את זה לתוך אחד מהריבים שלנו, והיא כמובן אמרה שזה שטויות ו"הנה, עכשיו אני מדברת איתך, על מה את רוצה לדבר?" ומאז היא שואלת אותי איך היה בשיעור הזה ובשיעור ההוא. ונמאס לי שהיא עושה לי טובות. [ופשוט אני עומדת להתפוצץ מזה. ומתוך 3 האנשים שבאמת קרובים אלי.. מהחברה הכי טובה קיבלתי "אולי תדברי על זה עם אח שלך..?" ועם חברה אחרת פשוט אי אפשר לדבר ממש ועם הידיד הכי טוב שלי.. אני פשוט לא מדברת על דברים כאלה.] ולא יודעת, ממש קשה לי. וכל יום אני חוזרת מבצפר עם כזה תסכול.. מתחיל להיות כבד.

stink

New member
שוב ערב לבד בבית

ועוד ביום שישי! אני לא מבינה למה הוא בא.. ואז הלך ב-9 ?? אתה עייף , תישן פה , פעם זו לא הייתה בעיה . הצבא שוחק אותך , אבל פאק , מה ככה זה יהיה עכשיו שלוש שנים ?? וכל החברות שלי עם הבויפרנד שלהם , ואני יושבת פה לבד . יופי .

GaloshiT

New member
גיליתי שמישהו שהיו אמורים לשדך לי ,

וכבר הכירו בינינו רוצה לצאת עם החברה הכי טובה.. ואין לי בעיה בעיקרון כי לא התחלנו כלום וגם אין לי רגשות.. אבל נו. זה סתם צובט.

PennyLaneM

New member
איכסססססס איזה לילה

שתיתי קצת בירה עישנתי קצת..הרגשתי זוועה בקושי התייחסתי להוא שרוצה אותי ואני אותו נסגרתי בשירותים איזה שעה בשביל קצת שקט והקאתי טיפה איייייייףףףף איזה ערב מסריח! ויש לי כאבי ברכיים מטורפים עכשיו...........אוף!!1111111

תקפוץ נו ../images/Emo71.gif

וואו בנות אני לא יודעת מה אני חושבת כבר.. בהתחלה חשבתי שהוא בכלל לא צודק,אפשר לחיות מפגישה לפגישה וכן אפשר לבנות ככה מערכת יחסים. אבל עכשיו שאני מכירה אותו רק שבועיים בערך.. אני כ"כ מתגעגעת אליו,שבא לי למוווות שאני חושבת על זה אני מתגעגעת אליו ולשטויות שלו ולשירים שלו ולנשיקות שלו ולחיבוקים שלו ולחוכמה שלו וזה שאני יכולה לדבר איתו חצי שעה בלי להפסיק להקשיב לו כי הוא כ"כ מעניין. ואני מתגעגעת לזה שהוא מתקשר אליי ושולח לי סמסים ואוף כוסעמק זה לא קורה עכשיו. אז מה היה אם היינו ממשיכים את הקשר,הייתי משתגעת..עכשיו זו עוד לא תקופה לחוצה,בהמשך השנה היו מתחילות לו בגרויות ולי חזרות למסיבת סיום...וואו אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אבל אני יודעת דבר אחד. אני מתגעגעת אליו מאוד מאוד מאוד מאוד מאווווווד.
איך אני נפגעת תמיד פעם אחר פעם...

AnGeL DoLlY

New member
פשוט בא לי

לשלוח לו פאקינג הודעה מסכנה ולהגיד לו "אני מתגעגעת אליך"
Iv'e never felt this way before

למעלה