קיטורים.

stink

New member
אה , כי כבר אין בי צורך

העסיקו אותי לתקופת העומס של תחילת הלימודים < חנות של ספרי לימוד..> ועכשיו התקופה כבר נגמרה , ואני סתם מגיעה לשם כדי לאכול עוגיות ולנהל שיחות חולין עם המוכרת .

GoOni

New member
נפילת מצב רוח שכזאת.

אין לי כוח לכלום. אני לא מרגישה טוב. אכלתי יותר מידי. חברות שלי מבאסות אותי יותר מידי בזמן האחרון. אני לא מצליחה לעשות דברים כמו שצריך.

Small talk

New member
אני לומדת מחר 4 שעות מחשבים.

אני רוצה למות
. זה לא שאני מבינה את החומר אבל זה החומר הכי משעמם בעולם, אני משתגעת משעה אחת, אז מ4 ביום?!!!. ואז יש לי שעה חופשית ושעה ספרות. ורוב החברים שלי לומדים שעה-שתיים אז קשה לי להאמין שהם יבואו. לא רוצה!

moruush

New member
../images/Emo90.gifהקיטוריאדה

כואב לי: התאומים ברגל ימין והראש אני עייפה. בא לי לעשות קניות מחר עם אמא אבל היא עובדת ואני מנסה לשכנע אותה שתגיד שהיא חולה ותקח יום מחלה
ותעשה איתי יום כייף :\ לא הולך. ויש מנקה אז צריך לקום מוקדם למרות שיש שביתה ולמה לעזאזל צריך לסדר את הבית ולהכין אותו לקראת העוזרת, זה לא התפקיד שלה?
וידיד חזר מגיבוש טיס, חתם על ויתור ואני מנסה לעודד אותו, אבל אני יותר נכנסת לדיכאון מזה נראה לי..\: אה וכן, חזרתי מהסטודיו לפני שלוש שעות בערך ועוד לא התקלחתי, ואני עם כל הבגדים האלו.. יאק.

RainbowL

New member
אני חולה בשביתה

ולא מספיק זה אז גם אף אחד לא מעריך אותי ושום דבר שאני עושה ואני חייבת לרזות ובמקום זה אני כל היום טוחנת מילקה שאמא הביאה מגרמניה. ואין לי כסף, אני חייבת שיקבלו אותי לבורגראנץ למרות שהם לא צריכים עובדים. והישיבות צוות השנה זה הדבר הכי מדכא בעולם ונמאס לי ממנו כבר, שלא מאמינים לי זה הכי מטריף, ועוד אני פאקינג דוברת אמת כבר חצי שנה. וזה הורס אותי, והורס את השכבה.. והוא לא קולט שהוא צבוע ושקרן בעצמו אז מאיפה החוצפה לקרוא לי ככה? אנשים מפגרים. אני לא מצליחה לכתוב כמו בן אדם מרוב עצבים בא לי להרוג אותו

UGG

וואי איזה קיטור מפגר חחחחחח אני רוצה UGG מקוריותת לא את החיקוי ב-300 ש"ח אני מעדיפה כבר להזמין מ-EBAY ב-100 דולר כולל משלוח בתוך ארה"ב (לדודה של אבא שלי וכשהיא תגיע לארץ היא תביא לי) אני רוצה את הדבר המהממם הזהה

בואי לא נסחף...

יש מגפיים הרבה יותר יפות מאלה... למשל המגפיים שקניתי לפני שנתיים ומאז אני לא מוצאת משהו יותר יפה ונוח מהם חחח אבל המגפיים האלה מגניבות והבנתי שהן נוחות פצצות. הן באמת עולות כל כך יקר? כי ראיתי אותן בעיר אצלנו וחשבתי לקנות אותן....

אני שונאת זיופים

זה תמיד פחות נוח ולא בריא אם כבר קונים משהו אז תשקיעו עוד 300-400 שקל ותקנו את המקורי בשביל הבריאות של הגב שלכם בדיוק כמו הקרוקס המזויפות האלה חברה שלי קנתה את הזיוף לעבודה שלה (ממלצרת בחתיכת מסעדה מטורפת) והגב שלה הלך מרק שבועיים עבודה עם הזיוף. הרגשתי בשבילה את הכאבים שלה כבר, אז נתתי לה את הקרוקס האמיתיים שלי, רק בשביל הבריאות של הגב שלה. וככה גם עם טבע נאות... או כל נעל שהיא אמורה להיות אוטופדית ולא מאיזה חנות שוקית ב120 שקל...

למעלה