קיטורים

EVE Lights

New member
אבל יש כבר אחד בעמוד!

כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=67&msgid=102416870 בשביל מה עוד אחד? סתם בשביל ששוב נהיה פורום אופטימיות-קיטורים-אופטימיות-קיטורים? חאלס

ShiRa1101

New member
אווף://

שנה שעברה הייתה לי דלקת באוזן..ויצאתי מהקורס במכבי בגלל זה, אבל חזרתי למחורת עם טיפות
ועכשיו הדלקת חזרה..וקמתי ב9 ועשרה אחרי ארבע שעות שינה עם כאבים מטורפים באוזן שמאל. אמא אמרה לי לקחת 2 כדורי אדקס,לקחתי וישנתי כמו תינוקת עד 3
עכשיו אסור לי ללכת לבריכה שהדלקת לא תהפוך לחמורה יותר..במיוחד ששבוע הבא יש מחנה קיץ!@! ואולי אני טסה..:] אוף באסה..באלי בריכה קצת עם כל החברות שלי! אבל אני בבית.. אולי כדאי שאני אתחיל לעשות מושמושים למחנה כי אין לי שום דבר מוכן עדיין!$

Adi ע ד י

New member
למה למה?

למה דווקא אמא שלי חייבת להיות כל כך מעצבנת...? כל ההורים של כולם מתכננים שיבואו איתם רק אני חייבת להתכנן לה רק אני! נמאס לי אני רוצה אמא אחרת..!

moruush

New member
../images/Emo15.gifאיווו

נפרדנו מהצוות הכי מדהים שהיה ביקום. המחנה נגמר [טוב לפחות מקלחת נורמלית ושירותים וסוף סוף לחרבן
] וזאת הייתה שנה מדהימה.. אני עדיין מרגישה ג'יפה אחרי המחנה שהכל היה מלא אבק וחול וכ'ו.. ממממ ופירקנו את המיטות אוויר
, ואת החדר אוכל. והיה פשוט מדהים, כ"כ חבל לי שזה נגמר
היה לי כ"כ מוזר להתעורר הבוקר לבד, בלי השיכבה ובלי כולם. יש לי שבת יום הולדת ואני לא רוצה לחגוג ולא כלום, מה זה שווה שהיא כבר לא פה?

----

אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך אני שונאת אותך על כל השנים על התפישות המעוותת על האיסורים על החוקים שיצרת על חוסר היכולת שלי כל הכאב הבחורים על זה שאני לא והקיא המזדיין שלי בשירותים והגועל והגועל והגועל והגועל

m14590

New member
../images/Emo10.gif

אני שונאת אותך...שונאת שונאת שונאת..! אוףףף נו למי אני משקרת..? הרי אני אוהבת אותך..ואין לי על מה לשנוא אותך.. אני סתם ממציאה סיבות .. אחח שכבנו והיה הכי מדהים שבעולם.. היו לנו עשרות אלפי קטעים והיה הכי מדהים שבעולם.. לא היינו חברים..וכן זה לא היה מדהים.. אבל היינו נפגשים וזה היה מדהים.. המבטים..החיבוקים..הרמיזות.. רררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני כבר לא יכולה...אני רואה אותך עם אחרות וזה כ"כ מפריע לי..ברמות מטורפות.. וכבר המון זמן לא ראיתי אותך..נראה לי שנסעת לאבא שלך..לחו"ל. ואני רוצה שתחזור..שתראה איך השתניתי..תראה שאני כבר בלונדה..תראה שאני שונה...שרזיתי ואני יותר..פשוט יותר בסדר ממה שהייתי...ולא שלא הייתי בסדר.. רוצה שיהיה בינינו שוב משו..כ"כ רוצה..כ"כ חסר לי. אני רוצה להרגיש שוב את גופך..אותך!! ואני יודעת שאתה לא רוצה חברה..יודעת וזה כ,כ קשה לי.. כ"כ קשה...רררר. ובנוסף להכל אני לא יודעת אם אתה בחו"ל או לא.. ררר איזה פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. כ"כ מציק...כ"כ מעצבן.

EVE Lights

New member
חחח

זו כל כך הפעם האחרונה שפניתי אלייך והפעם האחרונה שניסיתי בכלל לדבר איתך מבחינתי אתה מת שמעת? מ----ת !!! ולא מעניין אותי שומדבר אני את הכבוד העצמי שלי אציל וביום שאתה תהיה לבד ורק תתחנן לקצת יחס אני נשבעת שאני ארק לך בפנים כי אתה אפס, אתה שומע? אתה לא יותר טוב מאלון אתה לאאאאאאא יותר טוב מאלון אתה בדיוק אותו חרא כמוהו בדיוק אותו חרא תירקב עם המחשבה הזאת חתיכת זבל אני שונאת אותך.

ליזיגי

New member
אין לי כוח

הקייטנה מעיקה לי על החיים 42 ילדיםםםםםם!!!בני 4-7 בערך זה קשה מאוד ואני עובדת קשה באמת שכן, אז מידי פעם אני יושבת (סליחה באמת!) ודווקא בפעמים האלה היא רואה אותי ואז לוקחת אותי לשיחה הצידה... זה מתסכל ולא פיירי.. ועזבו שהשכר די זעום (18 שקל לשעה) וזה משעה 8 עד 5 כולל ספונג'ה, אני אשכרה עובדת אצלה כמו עבדדד
אוףףף ואז כל הדברים היום הסתבכו לי לגמרי- אין לי טופס אגרה אז לא יכולתי לשלם אגרה לתיאוריה, אבל עזבו את זה- אין לי בכלל עדיין תעודת זהות, אז אני צריכה קודם להוציא פה בשוהם ואז זה לוקח שבועיים אז אני דוחה את התאירוה בשבועיים, כלומר למדתי סתם! והכל מעורבללללל וכל הדברים כאילו קורים לי בכוונה וכואב לי הראש ובא לי גלידההה בייי אוף

למעלה