קיטורים

Mrs big

New member
פאק

נזכרתי עכשיו מה חלמתי בלילה. זו הייתה הפעם הראשונה בחיי שחלמתי חלום מיני מפורש (כאילו, לא חלום רטוב. אלא במקום לדעת בחלום ששכבתי עם מישהו, נניח, אז ממש ראיתי את זה קורה בחלום) ולעזאזל, זה כל כך לא היה על הבן אדם הנכון. פפפ. + אני טיפשה ולא מספיקה כלום.

coolit

New member
מעוצבנת

מעוצבנת מעוצבנת מעוצבנת או שמא כועסת בטירוף ממש ממש ממש ממששששששששששששש

יאווו איזה ספר מפגר): צבע לי לשחור

עאלק "אני צובע לך לצבע הטבעי שלך" @$##%$$%^$#$# יאו זה שחור זה איכססססססססססססססס יאואיאואיראויאוו אני נראית כמו כבשה פריקיתתתתתת איכס מה זה זה לא אני אני לא מסוגלת ללבוש כלום הכל נראה כהה מדי יאו היה לי שיער בצבע כזה יפה. הגוונים+החינה שעשיתי...וההבהרה מהשמש...אוי היה יפה]; ועכשיו אני נראית כמו חיפושית זבל אוף]; כוסעמקקקקקק והכל בשביל לעשות החלקה יפנית, שלישי הבא. אוף אני תוהה אם זה באמת כזה שווה את זה]; טוב אני צריכה להירגע. אז מה אם אני נראית כמו מזבלה.

OverSharing

New member
כרמל את מהממת!../images/Emo103.gif

אין מצב שזה נראה רע כמו שאת אומרת. [ואת גם חומה, אז זה בכלל אמור להיות יפה ממש! בכיינית
]

תודה נשמה../images/Emo7.gif

אבל אני נראית כאילו יצאתי מפח זבל. טוב, אולי ידהה קצת או משהו>: יהיה טוב ואני באמת בכיינית];

מי זאת?!../images/Emo12.gif

סתם נו אילאיל תחליפי לניק הקודם): לא רוצהההה לא רוצהלאלאלאלאאא;; התלתלים שלי התחרפנו. אני מסתדרת כל כך הרבה יותר עם חלק. מקסימום נעשה קרחת מתישהו, לא?X: הנה, בשבילך, תמונה אחרונה של התלתלים במצבם הנוכחי. אם יצא לי לראות אותך מתישהו אני גם אחתום עליה בשבילך

אבלאבלאבל

תראי איך זה היה בתחילת החודש]; טוב האמת שעכשיו יצאתי מהמקלחת וראיתי שהמון צבע ירד, אז אולי זה ידהה קצת ויראה נורמלי אבל אני מתגעגעת לגוונים];

מה עובר עליו?!?!| תעזרוו ליי@!$@#%# ../images/Emo204.gif

פתאום הוא מכחיש הכל, לא היתה נשיקה. זאת אומרת נכון, לא היתה נשיקה, אמיתית לא, אבל בפה, כן, אני לא זוכרת שידידים שהכירו לפני כמה ימים מתנשקים בפה, ואני לא חושבת שהוא אמר לי חכי רגע כשתפסו אותנו ובאתי לצאת מהאוהל, ואמא חכי חכי וחיכה שהחבר שלו ילך ישון ולא יראה אותנו, ושהוא שם בנינו מחסום שלא יראה ואז בא לצרפת אותי אבל אני ? אני נתתי לזה להפסיק, ולא להתגלגל לצירפות. ואז, הוא אומר לי שהוא לקח את זה בקטע של ידידיות1#!@?$!@?$ אתן מאמינותץ1?$#!@? פאקיג י-ד-י-ד-י-ו-ת מה הוא חושב לעצמו!? כל הזן שהוא רמז לי על חברות ממרחק ותן דוגמא של פ"ת והוד השרון אז זה לא נחשב?!?!$ וכל זה שהתחבקנו, והיינו לבד, והוא זה שכל הזמן גרר אותנו להיות לבד. ולהיות מרוחקים , לדבר ל, הלתחבק, להתגלגל לדברים יותר מזה. אם זה נחשב ידידות. אז אני חושבת שאני הולכת להשתגע. 3/> והמפשט של רק כשמאבדים מישהו מבינים כמה אוהבים אותו, כל כך נכון 3/>

ושתבינו! אח"כ הוא אומר לי. ../images/Emo204.gif

שהוא לא מוכן לוותר עלי, שהוא מת עלי ואני לא יברח ממנו בכזאת קלות. זה מה שהוא אמר כשאמרתי לו שאני לא לקחתי את זה לידידות ואני רוצה לנתק קשר והתחיל להציף שהוא לא יוותר ואני לא אלך ממנו ואנחנו נשאר ידידים והוא אוהב אותי ובלה בלה בלה אני שואנת אותו.

אני מצטערת ,../images/Emo204.gif

פשוט זה סיפור ארוך, שהתחיל, והתגלגל, כנראה כבר גמר, ואני בהודעה כתבתי מה שהוא אשכרה אמר שלא קרה, אני חושבת , אנסה להסביר בקצרה. הכל קרה בקורס משצ'ים, שבועיים שלמים, כל השבועיים האלה הוא רמז, ורמז ולקח אותי להיות שנינו לבד וכל הרמזים האלה, אתן בטח מבינות. ואז כשתפסו אותי ואת חברה שלי באוהל שלו ושל חברים שלו ישנות ב-1 בלילה מה שאסור לעשות אז מהר קמנו, ורצינו ללכת והוא לא נתן לי ואמר לי חכי, וחכי, וחיכה עד שחבר שלו הוריד ת'משקפיים והלך לישון ואז נישק אותי בפה, הוא לקח את זה לכיוון צירפות אבל אני הפסקתי את זה.ואחרי זה קרו עוד המון דברים, חיבוקים נשיקות ובלה בלה ודיבורים על התחייבות אחרי נשיקה, ואחרי כמה ימים ביחד ואחרי כל השטויות ואז נתן דוגמא לחברות במרחקים, של מישהי מפפ"ת [אני] ומישהו מהוד השרון [הוא] ומה הייתי עושה ובלה בלה, אני הסקתי מזה את מה שהסקתי ואז הוא נהיה חבר של מישהי אחרת ואני דיברתי איתו והוא הכחיש, הכל, אני האמת מרגישה כמו תינוקת, עושה כזה ביג דיל מנשיקה בפה, אבל עדיין אם לאה ייתי מפסיקה את זה זה היה מתגלגל עוד ועוד ועוד ואני לא יודעת ולא נראלי שידידים טובים מתנשקים סתם בפה, הוא אמר שזה היה בלחיף אז למה הוא חיכה שחבר שלו לא יראה ואז כשהוא שם לב שהחבר שלו לא באמת עוצם עינים תקע איזה שק שינה בינינו לבינוו ונישק אותי.. אני מקווה שאת מבינה עכשיו, נראלי שאני כבר לא מבינה. אוף.

coolit

New member
איזה זבל.

דפקי לו ברכיה.. אין משהו יותר טוב לעשות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאררררררר

ההורים שלי מעצבנים אותי. הם חונקים אותי והם לא מבינים את זה, חושבים שהם דואגים לי ושזה הכל מאהבה. ולא יעזור כל השיחות, זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. נמאס לי.

stink

New member
פגשתי מקודם בנאדם

שהזכיר לי זמנים כל כך יפים , ונהייה לי קצת עצוב שהם לא יחזרו

למעלה