אני מצטערת ,../images/Emo204.gif
פשוט זה סיפור ארוך, שהתחיל, והתגלגל, כנראה כבר גמר, ואני בהודעה כתבתי מה שהוא אשכרה אמר שלא קרה, אני חושבת , אנסה להסביר בקצרה. הכל קרה בקורס משצ'ים, שבועיים שלמים, כל השבועיים האלה הוא רמז, ורמז ולקח אותי להיות שנינו לבד וכל הרמזים האלה, אתן בטח מבינות. ואז כשתפסו אותי ואת חברה שלי באוהל שלו ושל חברים שלו ישנות ב-1 בלילה מה שאסור לעשות אז מהר קמנו, ורצינו ללכת והוא לא נתן לי ואמר לי חכי, וחכי, וחיכה עד שחבר שלו הוריד ת'משקפיים והלך לישון ואז נישק אותי בפה, הוא לקח את זה לכיוון צירפות אבל אני הפסקתי את זה.ואחרי זה קרו עוד המון דברים, חיבוקים נשיקות ובלה בלה ודיבורים על התחייבות אחרי נשיקה, ואחרי כמה ימים ביחד ואחרי כל השטויות ואז נתן דוגמא לחברות במרחקים, של מישהי מפפ"ת [אני] ומישהו מהוד השרון [הוא] ומה הייתי עושה ובלה בלה, אני הסקתי מזה את מה שהסקתי ואז הוא נהיה חבר של מישהי אחרת ואני דיברתי איתו והוא הכחיש, הכל, אני האמת מרגישה כמו תינוקת, עושה כזה ביג דיל מנשיקה בפה, אבל עדיין אם לאה ייתי מפסיקה את זה זה היה מתגלגל עוד ועוד ועוד ואני לא יודעת ולא נראלי שידידים טובים מתנשקים סתם בפה, הוא אמר שזה היה בלחיף אז למה הוא חיכה שחבר שלו לא יראה ואז כשהוא שם לב שהחבר שלו לא באמת עוצם עינים תקע איזה שק שינה בינינו לבינוו ונישק אותי.. אני מקווה שאת מבינה עכשיו, נראלי שאני כבר לא מבינה. אוף.