קיטורים

Ms Kuolema

New member
שאלה יהיו הקיטורים שלי תמיד.

מתכננים לי משהו ליום הולדת, ואני כנראה יודעת מה זה. אבל זה כזה מתסכל שכולם יודעים ואני לא >: ויש לי הרגשה שהחבר מתכנן את כל הסיפור ואירגן עם כל החברים שלי ואף אחד לא מספר לי כלום >: ו... ו... כולם יודעים משהו ואני לא! אני בהלם שהם לא פולטים לי כלום >:

amit641

New member
יש לי כזאת בעיה ../images/Emo129.gif

שאני לא יודעת מה לעשות איתה. יש איזה אחד שאני דלוקה עליו וכאילו אנחנו כזה מכירים בפנים ובשם אבל זה אפילו לא בקטע של להגיד שלום ואני יכולה לבוא ולהתחיל לדבר איתו אבל כל פעם שאני לידו אני מתאבנת וקופאת. כאילו אם איזה בן שלא ממש איכפת לי ממנו מתחיל איתי הולך לי טוב וגם חברות שלי אומרות לי שאני טובה עם בנים אבל ברגע שזה מגיע לבן שאני רוצה אני פשוט לא מסוגלת לעשות כלום. וכאילו אתמול ראיתי אותו והוא גם היה לבד וזה היה הזדמנות מושלמת להתחיל לדבר איתו אבל ברגע שאני רואה אותו אין לי על מה לדבר איתו ואני לא מסוגלת להוציא מילה. הוא גדול ממני בשנה וכזה יש לנו אותם תחומי עניין אבל פשוט זה לא הולך ולא קל לי. זה קורה לי עם כל בן שאני רוצה וזה מחרפן אותי שאני תמיד אהיה קפואה ליד בנים שאני ארצה. יש לכן רעיון איך לעשות את זה יותר קל? וגם איך להתחיל לדבר איתו? כי אני יודעת שברגע שאני אתחיל לדבר איתו השיחה תזרום אבל אני פשוט לא יודעת איך להתחיל את השיחה...

איה איה איה :<

שונאת לקבל מחזוראתן לא מבינות עד כמה שכואב לי:< אוף. יש לי מלא שעורים להכין ואני לא יכולה ישבתי עכשיו שעה ורבע בתוך האמבטיה כמו ילה מפגרת, מתחת לזרם של מים חמים :< אוף. שונאת כשכואב לי. תני חיבוק:<

moruush

New member
../images/Emo24.gif

אני אהיה לארג'ית ואתן לך גם
כאב מחזור זה נורא ;[

למעלה