קיטורים

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

אני אשכרה בוכה
בובה, תהי חזקה, אין דבר עצוב וכואב יותר מפרידה ממישהו אהוב [וזה ממש לא משנה אם זו חיה או בן-אדם]
!!!
 

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

את מדהימה פשוט, אל תשכחי שהוא אפעם לא הולך, הוא תמיד איתך. אני מקווה שתצאי מזה כמו שיותר מהר
 

OriginalMe

New member
אוי אוי. ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני כל כך יודעת איך זה לאבד חיה. כל כך. זה כל כך כואב. קרה לי כמה פעמים לצערי הרב כל כך. אני מניחה שאני מבינה כמה את מרגישה רע, אבל באמת עשית את הדבר הנכון. די הצלת אותו.
אני בטוחה שזכרו יהיה ברוך.
 

©big smile©

New member
אני מתחילה להתבלבל יותר מדי לגבי עצמי.

מרב כל המחשבות שאני מתעסקת בהם יוםיום, 24 שעות, אני כבר לא יודעת מה לחשוב יותר. נמאס לי, אני פשוט רוצה לברוח ולצרוח את הכל. אני רק לא יודעת מה זה הכל, לא יודעת על מה אני חושבת כל היום, לא יכולה להבין מה קורה אצלי, מה עובר עלי. השעמום הזה כ"כ לא מועיל לי, ואפילו התחלתי להגיד לעצמי שאני רוצה כבר להתגייס כדי שיהיה משהו מבחוץ שאוכל להאחז בו, במקום כל הזמן שמשהו ימשוך אותי מבפנים ויציק לי וככה אני לא מצליחה לחייך ולהנות. אפילו שאני יוצאת, צוחקת עם חברות, מדברת, שומעת מוזיקה - כל הזמן רק מחשבות, והכל צף בפנים. הלוואי שמישהו היה עושה בי חור והכל היה יוצא, רק כדי להפסיק עם זה כבר ולחזור לפעם. אבל אי אפשר לחזור לפעם, ואני רוצה יותר מדי דברים שהיו ולא יכולים לחזור יותר. אני צריכה את החיוך הזה שאהבתי לחייך, שרציתי לחייך. מה ההנאה בלבכות ולהרגיש רע, אה? מה אני מוצאת שם? הלוואי שהיו לי תשובות לכל השאלות שמתעופפות לי בראש, והייתי במקום אחר עכשיו.
 

EROTOMANIA

New member
יופי זה בדיוק מה שחסר לי

תקופת חרמנות שיגעון ממש רק מלשמוע קול של גבר אני נהיית חרמנית o_O
 

amit641

New member
כל פעם שאני רואה אותו נשבר לי הלב.../images/Emo129.gif

זה כ"כ עצוב ;( כל פעם שאני רואה אותו עולות לי דמעות
 

stink

New member
כל כך מוכר :(

זה יעבור , מבטיחה , אדם שאת אוהבת צריך לשמח אותך ולא לגרום לך לבכות .
 

amit641

New member
לא זה לא בקטע כזה. ../images/Emo129.gif

אני יודעת שזה נשמע ככה אבל זה פשוט שקרוב משפחה שלי חולה סרטן והוא לא בבי"ח או משהו אבל הוא נראה כ"כ רע. הוא מחייך והוא בא איתנו לבתי קפה וכאלה אבל פשוט אפשר לראות את העצב בעיניים שלו ואיך הוא מת כ"כ לאט. וזה עושה לי ממש רע לראות אותו ככה. תודה ענקית :)
 

rotemsror

New member
../images/Emo201.gifאני מבינה אותך כ"כ

דודה שלי ז"ל הייתה חולה בסרטן ונפטרה תוך חצי שנה. ואני פשוט ראיתי איך היא משתנית ומפסיקה להיות הבן אדם המאושר שהיא הייתה ולא הבנתי למה
. אני ממש ממש מצטערת אני יודעת כמה זה קשה ולמרות שאת לא מכירה אותי אם בא לך לדבר אני פה
. ואני חושבת שכמה שזה קשה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות בשבילו זה פשוט להיות איתו.
 

stink

New member
אוי אני כל כך מצטערת שלא הבנתי נכון

אבל את יודעת מה? המשפט שכתבתי עדיין תקף , אם הוא מחייך , חייכי איתו , נסי לשאוב את רגעי השמחה שיש בו , גם אם הם נראים לך מזוייפים , נסי להפוך אותם לאמיתיים .
 

EVE Lights

New member
ממש נהרס לי השעון הביולוגי.

וזה מטטטטטריף אותי. אין שום מצב בעולם שאני נרדמת לפני 00:30 בלילה וגם, אני צריכה להתיש את עצמי די טוב בשביל שזה יקרה ותמיד אני אסתובב ואתהפך במיטה ותמיד תהיה לי שינה לא שקטה ואוווווף.
זה מעצבן ואני צריכה לסדר את זה עד שבוע הבא כי צריך להגיע למבחן לפחות עם 7-8 שעות שינה. ארררר.
 

Small talk

New member
מה?!

רוצה להתחלף?. הלוואי והייתי נרדמת ב00:30 , יום שני קמתי ב9, כל היום מתתי מעייפות ועדיין לא נרדמתי לפני 2:30-3 ואני ישנה נורא, אני מתעוררת כל שעה בערך.
 
Worn me down.

"She’s so pretty. She’s so damn right. But I’m so tired of thinking about her, again, tonight." [Rachel Yamagata] אוקיי, ועכשיו יש לי בחורים לבחור מהם, אז מה אם אני לא ממש רוצה אף אחד.
 

stink

New member
רק אני מסוגלת להיות חולה בחופש ../images/Emo10.gif

ועוד בתזמון כזה גרוע!! בדיוק כשהתכוונו לסוע ללונה פארק , והייתי אמורה ללכת עם אחי לבריכה . גרררר אחד גדול חיידק מזדיין
 

LimiMimi

New member
תאמיני לי את לא היחידה.

אני מצוננת כבר שבועיים בערך, ובסופ"ש האחרון זה ממש החמיר, היה לי חום וחולשות וכאלה. כ-ל מי שאמרתי לו שאני דפוקה כי אני חולה, אמר לי שגם הוא חולה סתם חיידקים חמודים שהחליטו להתעופף להם באויר + מזגנים בלתי נסבלים יעבור בצ'יק.
 
../images/Emo3.gif

את לא היחידה.. אני חולה כבר 3 ימים
(למרות שהיום זה הרבה יותר טוב אבל זה סתם לא כיף!) תרגישי טוף!
 
למעלה