קיטורים לא צריך לתרץ למה פותחים כל שרשור, נכון?
S Shusho New member 7/7/07 #2 אני על הסף לפני התפוצצות פחות או יותר שום דבר לא טוב פשוט כלום ובמקום לקבל את החיבוק כשאני מתפרקת הוא עושה לי רע אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ואני במחזור כמובן, אם זה לא היה ברור עד עכשיו
אני על הסף לפני התפוצצות פחות או יותר שום דבר לא טוב פשוט כלום ובמקום לקבל את החיבוק כשאני מתפרקת הוא עושה לי רע אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ואני במחזור כמובן, אם זה לא היה ברור עד עכשיו
T Tin Doll New member 7/7/07 #3 דלקת בדרכי השתן זה כזה מעצבן כל 2 שניות אני רצה לשירותים, הצילו! אווווווח.
T Tin Doll New member 7/7/07 #12 מחר אלך לרופא בינתיים אני לא יכולה לסבול את זה. כבר שבוע זה ככה, פעם כן פעם לא בד"כ בבוקר ואחרי מקלחת
מחר אלך לרופא בינתיים אני לא יכולה לסבול את זה. כבר שבוע זה ככה, פעם כן פעם לא בד"כ בבוקר ואחרי מקלחת
T Tears Dont Fall New member 7/7/07 #26 אוי אני מכירה אתזה :< נוראי! לוקחים סדורל ומשתינים פיפי אדום, ועוד תרופה שעוזרת והיא מגעילה אש! ;[ לפחות זה עובר. תרגישי טוב בובה.
אוי אני מכירה אתזה :< נוראי! לוקחים סדורל ומשתינים פיפי אדום, ועוד תרופה שעוזרת והיא מגעילה אש! ;[ לפחות זה עובר. תרגישי טוב בובה.
ב במבה בהפרעה New member 7/7/07 #32 טוב תקשיבי את!! אם הכינוי שלך זה שם של שיר של בולט פור ויי ולנטיין, זה בערך האחד השירים הכי יפים שיש! ואם לא, אז תתביישי.
טוב תקשיבי את!! אם הכינוי שלך זה שם של שיר של בולט פור ויי ולנטיין, זה בערך האחד השירים הכי יפים שיש! ואם לא, אז תתביישי.
T Tears Dont Fall New member 8/7/07 #38 נמ. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=67&msgid=101644457 :>
T Tears Dont Fall New member 8/7/07 #43 אה לא אל תיבהלי לסדורל יש צבעים שמשפיעים על הפיפי, אבל שיוצא לך פיפי אדום, לפחות הוא לא שורף לך. סה"כ הצבע משתנה. אל תדאגי.
אה לא אל תיבהלי לסדורל יש צבעים שמשפיעים על הפיפי, אבל שיוצא לך פיפי אדום, לפחות הוא לא שורף לך. סה"כ הצבע משתנה. אל תדאגי.
L little shorty New member 7/7/07 #35 מבינה אותך ואני שולחת לך החלמה מהירה וחיבוק כי זה סיוט רציני ולא נורמלי.