קיטורים

Tin Doll

New member
אההההההה

עשיתי בדיקת שתן ורק מחר אקבל תוצאות, בינתיים אני צריכה לסבול ואני לא יכולהההההההה

GoOni

New member
וואו, זה אחד הדברים הנוראיים.

אצלי זה היה ממש חמור, אחרי שלוש שעות שהרגשתי צריבה ראשונית, כבר הרגשתי כל כך רע שהפנו אותי למיון. אבל לקחתי סדורל וזה ממש עזר, וגם אנטיביוטיקה (וזה באסה, צריך להמשיך לקחת את זה שבוע אחר כך), והמון המון חמוציות. לקחתי שלושה או ארבעה כדורים ביום. ולא במיץ! הריכוז של החמוציות במיץ הוא ממש לא גבוה (וזה גם ממש דוחה) ובכדורים כן.

EVE Lights

New member
אין לי כוח לעשות אוגדן עכשיו.

ואוף סתם היה כמה קטעים מעצבנים בלילה. ;(

N o o s h y

New member
עלו לי פלאשים מהאתגר

דברים ששכחתי מהם כמעט לגמרי. על התחבושת שהייתה לזוהר ביד שמאל וכשראיתי את זה איך שהיא ירדה מהאוטובוס בשריגים ממש נבהלתי. על הדבר הירוק הממסטל הזה שמנפחים איתו בלונים באמצעות קשית וזוהר ספרה שהיא הצטלמה לפרסומת של זה כשהיא הייתה קטנה. ועל כאב הבטן שלה ביום האחרון ואיך צחקנו שהולך להתפוצץ לה התוספתן או משו. ועל הבדיחה החולנית הזו שהמצאנו: על אחיה הבדוי שלכאורה נהרג במלחמה האחרונה. לעזאזל. איזה מטופשות היינו.

Lost Lullaby

New member
משמרת אחרונה

ובמקום שהיא תהיה כיפית, רובה עם האחמש הכי זוועה בעולם. אבל היי, מי לא צריכה לראות את הפנים שלו יותר בחיים אחרי אחת בלילה היום? P:

stink

New member
נעליים ארורות

קניתי אותן , כל כך אהבתי אותן , כאלו יפות , עד שנעלתי אותן , רוצחות רגליים!! איזה מזל שלא הגעתי רחוק מדי מהבית , נשחקו לי כל הקרסוליים . חבר שלי הציע לי את הנעלי ספורט של וממש התפדחתי כי היינו באמצע הרחוב , ניסיתי להמשיך ללכת עם הנעליים שלי , אבל הוא נקרע עלי מצחוק ואמר שזה נראה כאילו יש לי שפשפת או משו
. אז נעלתי את שלו ,טבעתי בתוכן , והוא הלך עם הגרביים , ואנשים בהו בנו , ואנחנו נקרענו מצחוק.. אבל.. מה אני אעשה במסיבת סיום?? מההה??

SomebodyElse

New member
יכול להיות שזה יתרכך עד אז

אצלי תמיד בפעם-פעמיים הראשונות שאני נועלת נעל, בא לי למות ואחרי זה זה כבר מסתדר ונהיה בסדר יש סיכוי

stink

New member
תודה :)

אני יודעת , בגלל זה נעלתי אותן כמה ימים לפני, לרכך אותן.. זה לא כל כך עבד..חח

2 פתרונות../images/Emo11.gif

אם זה בצורה של נעלי סירה[?] אז יש תגרבי פלא האלה [אני קניתי בפוקס, ויש גם בסופרפארם וכאלה] שהם בצורה הזו ואז את לא מרגישה כלום.. ואם לא, אני תמיד לובשת אותם קצת בבית עם גרב ומרחיבה אותם[?] טיפה'לה

stink

New member
זה לא סירה..

זה יותר בכיוון של סנדל , כך שגרבי הפלא לא יעזרו כל כך... תודה בכל מקרה

Tin Doll

New member
אני מכירה את זה

אצלי כמה פעמים של הליכות והנעל הותאמה לרגל שלי וזה לא כאב יותר.

Queen nuli

New member
נפרדנו. אחרי חצי שנה.../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

ואני במצב כל כך רע.

stink

New member
=/

יהיה טוב , זה תמיד מסתדר בסופו של דבר . רק הימים הראשונים הם קשים .

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo24.gif

יהיה טוב בובה
הזמן מרפא הכל

RainbowL

New member
המכתב שלא נשלח (?)

כבר המון זמן שהמחשבה הזאת נמצאת לי בראש ולא מרפה. אתה החבר הכי טוב בעולם, אתה האחד שאני תמיד יכולה לסמוך עליו, אתה אוהב לעשות שטויות, אתה צוחק מהבדיחות שלי, אתה מחבק אותי כשאני בוכה ושמח איתי כשאני שמחה... אתה מתעניין במה שקורה לי, אתה נמצא שם בכל מצב, אתה תמיד אומר שלום בבוקר, אתה אף פעם לא שוכח אותי. אתה יודע לייעץ הכי טוב שיש, אתה נאמן, אתה חולה עליי, אתה מחזק לי את הבטחון העצמי. גל, אתה אחד האנשים הכי יקרים לי בעולם, אתה אחד האנשים היחידים שממש אכפת לי מה עובר עליהם בכל רגע, אתה היחיד שאני מרגישה כנות מלאה כשמדבר איתי, עם המבט הזה בעיניים שאומר 'הכל מצויין' אפילו שהכל גרוע. מאז שרבתי עם דולב, אתה נמנע. ואני מסוגלת להבין את זה, החברה הכי טובה שלך והחבר הכי טוב שלך רבים ריב כזה, אתה נותן לי תחושה שאתה מאמין לו, שבאמת ריכלתי עליו, שבאמת אמרתי עליו את הדברים הנוראיים האלה, אפילו שאמרתי לך שלא, אפילו שהוא יודע שזה לא נכון, שאתה יודע שאין מצב. כאילו שפתאום בין לילה החלטת שאני בנאדם מגעיל, אחרי שהמציאו עליי דברים, במקום להיות שם בשבילי כמו שהיית בשנתיים האחרונות, התרחקת, ברגע הכי קשה לא עמדת שם לידי.. כולם היו איתי, פתאום קלטתי שיש לי עוד אנשים שבאמת שם חוץ ממך ומנועה, אבל משום מה זה לא מרפה ממני וזה לא עוזר לי לשכוח לך את זה.. באתי לומר לך, אמרת שזה לא נכון, שלהפך, אמרת לדולב שאתה לא רוצה להתערב בינינו. אז למה המצב בינינו כזה? פתאום נפגשים אחרי חודש וקולטים שהתגעגענו, זה לא אמיתי אתה יודע? זה כברלא אמיתי, אני תמיד זוכרת מה היית בשבילי, אתה החבר הכי טוב שלי וזה בכלל לא משנה מה קורה, אפילו אם זה מתבטא רק בלזכור מה היה פעם. אני רק לא חושבת שזה אותו דבר מבחינתך, אתה אומר משהו אחד ומסתכל עליי אחרת...

היום נפרדים מהמדריך פנימייה../images/Emo10.gif

אוף כלכך עצוב לי
באמת, אני אבכה היום כמו מטורפת. באמת שהוא בין האנשים המדהימים שהכי השפיעו עלי, וכלכך עצוב לי שזה נגמר.

טוב באמת בכיתי. היה כל כך קשה\:

אבל זה לא באמת נגמר הוא אמר שהוא יבוא לבקר פעם בחודש לפחות דיי לא יכולה לחשוב על זה. מחר טיול><

אני לא מאמינה..לוקחים אותו..בבקשה קראו,../images/Emo204.gif

פאקינג לוקחים אתו!! מי אלה ההורים האלה בכלל? של מי הם ? שלי הם בטוח לא@! אני לא מאמינה שהם עושים את זה.. זהוו. הוא הולךך.. ואם לא הבנתם עד עכשיו אתחיל מההתחלה. נסענו אתמול לסבתא שלי.. בדרך אני פתאום מדברת על שלג, הארנב שלי, נמצא אצלינו פאקינג 3 שנים כמעט ! והם אמרו לי "אנחנו מוסרים אותו" משפט כל כך קצר, אבל בעל משמעות כל כך רבה, מה עשיתי? בכיתי. הלכתי לאמבטיה אצל סבתא שלי, ישבתי שם, לא דיברתי אף מילה ! מילה אחת, אבא שלי , אמא שלי, בן דוד של סבתא שלי, וסבתא שלי בעצמה כולם באו, דיברו איתי, לא עניתי לאף אחד, פשוט לאף אחד,הייתי כאילו אילמת, או יותר נכון, הייתי בהלם! ועד עכשיו אני לא קולטת, הם פאקינג לוקחים אותו ! !! אבל מה? מה הטיעון שלהם? הוא מסריח, - בטח שהוא מסריח ! הם נותנים לו אוכל שלא מתאים לארנבים, הוא משלשל, ואז הם אומרים שהוא מסריח, אמרתי להם, ואפח'ד אל יכול להגיד לי שלא, אמרתי להם מליון פעם אל תתנו לו את האוכל שלנו, זה לא מתאים לו ! מה התגובה של אבא שלי?: הוא חי מעט זמן, סגור בתוך הכלוב, תני לו לאכול זה הדבר היחיד כמעט שהוא עושה.. לא ידעתי למה זה יוביל.. והטיעון השלישי?- הוא חי לא טוב, הוא בתוך הכלוב חנוק- מה חנוק ?!?!?! יש לו את הכלוב הגדול , יחסית גדול !!! והוא לא נראה עיף או תשוש או חולה, כשאחנו פותחים לו את הכלוב הוא יוצא, לפעמים, הוא ישן הוא אוכל הכל- ומה הם אמרו שהם יעשו?< יעבירו אותו , כמו שהם אמרו לחברים שלנו בראש העין- יש להם גינה, חצרף ויש שם מין בית עץ. אל תעשו ממנו גדול ! הוא ממש קטן ! שבו היו ארנבים, כולם מתו, [עוד דבר מטומטם להגיד לי !] ויש שם כלוב של אוגרים, שם הוא יהיה סגור, ישנתי אצלם יומיים שלוש, הם לא מטפלים יפה, הם יסגרו אותו שם ולא יוציאו אותו ! הם מסתפקים ב2 כלבים שיש להם. זה נורא.. הואיהיה סגור שם, ולא יראה אור חוץ משני חורים שיש שם, אצלנו אנחנו מטפלים בו, הוא רואה תנועה של אנשים, מלטפים אותו, דואגים לו... ועוד משהו? הם אומרים שהוא מביא מחלות- איזה פאקינג מחלות ?!!? הייתי אצל הרופא ואמרתי לו כל חיסון שיש נגד מחלה שיכולה להיבצר את ארנב ולהדביק אותנו תן לו את החיסון! הוא אמר שיש רק אחד,ף והתסמינים זה פצע על האף, וזה יכול לדבק, 1. עשינו לו את החיסון 2.לא היה לו אף פצע ונהגנו לבדוק! אמרתי להם.. אמרתי להם שהוא לא אמעביר מחלות.. אבל אחותי קיבלה פריחה בחודש שעבר, הלכנו סך הכל לרופא משפחה, והוא אמר שזה יכול להיות מארנב, הם ישר החליטו- זה מארנב ! הם לא בדקוו.. לא אמרו כלום,ףף הוא אצלנו פאקינג 3 שניםם רק עכישו הוא נזכר להדביק ועוד רק את אחותי בקטנה בזה? אני יותר איתו מאשר היא, ולא קרה לי שום דבר, ! וזה גם ממש לא בטוח מהארנב! ממש לאף יכול להיו תשזה סתם כי היא אלרגית למשהו, פריחה זה בד"כ מאלרגיה, לא? דיי בבקשההה בא לי כלכךך לא יודעת מה עלשות כל היום, אתמול והיום בכיתי, דיברי איתם, הם בקושי הסכימו לבוא איתי לרופא לשאול אותו את כל השאלות, הבטחתי להם, אם הוא אומר שהוא יכול להביא מחלות, או שהעדיף לו שם, אצל החברים שלנו בראש העין... אבד.. אין מה לעשות.. בבקשה תעזרו לי ! כל מי שיכול ! איזה טיעונים יש לכם להביא להם?! הוא כל כך חשוב לי... אתם לא יודעת כמה.. וד"א עוד קיטור? אני חולה יש לי בערך 39 חום... ונמראלי שזה מזה.. מזה שהם עיצבנו אותי ככה.. כואב לי..

למעלה