אני לא מאמינה..לוקחים אותו..בבקשה קראו,../images/Emo204.gif
פאקינג לוקחים אתו!! מי אלה ההורים האלה בכלל? של מי הם ? שלי הם בטוח לא@! אני לא מאמינה שהם עושים את זה.. זהוו. הוא הולךך.. ואם לא הבנתם עד עכשיו אתחיל מההתחלה. נסענו אתמול לסבתא שלי.. בדרך אני פתאום מדברת על שלג, הארנב שלי, נמצא אצלינו פאקינג 3 שנים כמעט ! והם אמרו לי "אנחנו מוסרים אותו" משפט כל כך קצר, אבל בעל משמעות כל כך רבה, מה עשיתי? בכיתי. הלכתי לאמבטיה אצל סבתא שלי, ישבתי שם, לא דיברתי אף מילה ! מילה אחת, אבא שלי , אמא שלי, בן דוד של סבתא שלי, וסבתא שלי בעצמה כולם באו, דיברו איתי, לא עניתי לאף אחד, פשוט לאף אחד,הייתי כאילו אילמת, או יותר נכון, הייתי בהלם! ועד עכשיו אני לא קולטת, הם פאקינג לוקחים אותו ! !! אבל מה? מה הטיעון שלהם? הוא מסריח, - בטח שהוא מסריח ! הם נותנים לו אוכל שלא מתאים לארנבים, הוא משלשל, ואז הם אומרים שהוא מסריח, אמרתי להם, ואפח'ד אל יכול להגיד לי שלא, אמרתי להם מליון פעם אל תתנו לו את האוכל שלנו, זה לא מתאים לו ! מה התגובה של אבא שלי?: הוא חי מעט זמן, סגור בתוך הכלוב, תני לו לאכול זה הדבר היחיד כמעט שהוא עושה.. לא ידעתי למה זה יוביל.. והטיעון השלישי?- הוא חי לא טוב, הוא בתוך הכלוב חנוק- מה חנוק ?!?!?! יש לו את הכלוב הגדול , יחסית גדול !!! והוא לא נראה עיף או תשוש או חולה, כשאחנו פותחים לו את הכלוב הוא יוצא, לפעמים, הוא ישן הוא אוכל הכל- ומה הם אמרו שהם יעשו?< יעבירו אותו , כמו שהם אמרו לחברים שלנו בראש העין- יש להם גינה, חצרף ויש שם מין בית עץ. אל תעשו ממנו גדול ! הוא ממש קטן ! שבו היו ארנבים, כולם מתו, [עוד דבר מטומטם להגיד לי !] ויש שם כלוב של אוגרים, שם הוא יהיה סגור, ישנתי אצלם יומיים שלוש, הם לא מטפלים יפה, הם יסגרו אותו שם ולא יוציאו אותו ! הם מסתפקים ב2 כלבים שיש להם. זה נורא.. הואיהיה סגור שם, ולא יראה אור חוץ משני חורים שיש שם, אצלנו אנחנו מטפלים בו, הוא רואה תנועה של אנשים, מלטפים אותו, דואגים לו... ועוד משהו? הם אומרים שהוא מביא מחלות- איזה פאקינג מחלות ?!!? הייתי אצל הרופא ואמרתי לו כל חיסון שיש נגד מחלה שיכולה להיבצר את ארנב ולהדביק אותנו תן לו את החיסון! הוא אמר שיש רק אחד,ף והתסמינים זה פצע על האף, וזה יכול לדבק, 1. עשינו לו את החיסון 2.לא היה לו אף פצע ונהגנו לבדוק! אמרתי להם.. אמרתי להם שהוא לא אמעביר מחלות.. אבל אחותי קיבלה פריחה בחודש שעבר, הלכנו סך הכל לרופא משפחה, והוא אמר שזה יכול להיות מארנב, הם ישר החליטו- זה מארנב ! הם לא בדקוו.. לא אמרו כלום,ףף הוא אצלנו פאקינג 3 שניםם רק עכישו הוא נזכר להדביק ועוד רק את אחותי בקטנה בזה? אני יותר איתו מאשר היא, ולא קרה לי שום דבר, ! וזה גם ממש לא בטוח מהארנב! ממש לאף יכול להיו תשזה סתם כי היא אלרגית למשהו, פריחה זה בד"כ מאלרגיה, לא? דיי בבקשההה בא לי כלכךך לא יודעת מה עלשות כל היום, אתמול והיום בכיתי, דיברי איתם, הם בקושי הסכימו לבוא איתי לרופא לשאול אותו את כל השאלות, הבטחתי להם, אם הוא אומר שהוא יכול להביא מחלות, או שהעדיף לו שם, אצל החברים שלנו בראש העין... אבד.. אין מה לעשות.. בבקשה תעזרו לי ! כל מי שיכול ! איזה טיעונים יש לכם להביא להם?! הוא כל כך חשוב לי... אתם לא יודעת כמה.. וד"א עוד קיטור? אני חולה יש לי בערך 39 חום... ונמראלי שזה מזה.. מזה שהם עיצבנו אותי ככה.. כואב לי..