קיטורים

TiKi PooH

New member
תקעו לי מחר ישיבת צוות ב20:00,

וזה מעצבן בעיקר כי תכננתי להשתקע בדירה של זיו מהצהריים. שווין. אתמול היינו בירקון, ובאמת היה כייף, אבל באיזשהו שלב עקצה אותי איזו חיה, ועכשיו העקיצות שלה התנפחו עם חום מקומי וכל הקומפלט, תגובה דלקתית משהו הייתי אומרת. זה קרה לי עוד פעם אחת לפניי 8 שנים בערך, ועדיין לא גיליתי איזה שרץ שטני מאלרג אותי ככה ללא רחם. ואם כבר אלרגיות-נמאס לי מאוד מהשיער שלי. אני מתה לצבוע לאדום-בורדו שוב, אבל הגוונים באמת מיצו את עצמם ולצבוע את כל השיער אני לא יכולה, כי אין לי ממש שבוע פנוי לשכב במיטה עם פרצוף נפוח, גירודים, חום ובלוטות לימפה שזועקות לתשומת לב. אולי אני אעשה איזו קומבינה רק על החלק התחתון של השיער או משהו. אוף, מתי נהייתי הטיפוס האלרגני, אלוהים. בכיתי היום משטויות. אשכרה שטויות, ואפילו לא היה לי איך לתרץ את זה. אני באמת- באמת מקווה שאני סתם לפניי מחזור ושק הדמע שלי לא סתם מפגין נוכחות מרשימה כזו. בכלל אני מקווה שאני לפניי מחזור, אחרת אין לי שום תירוץ הגיוני לחצ'קונים ולהתקפי התיאבון המחרידים שנפלו עליי. אני יכולה למצוא עוד המון קיטורים מזדמנים, אבל באמת נראה לי שאם אני אמשיך לחשוב על זה שאין לי בגדים, כסף, נעליים, או נאמר...אבטיח ומרלבורו לייט, אני אפצח שוב במסכת ייללנות.

©big smile©

New member
מה קרה, אוף? ../images/Emo24.gif

תקשיבי, אני כ"כ אצלך ביום רביעי. אני חייבת לדבר איתך.

K A R I N A1

New member
לא בדיוק קיטור... שאלה ../images/Emo68.gif

תאוריה ומעשי- מאיזה גיל מתחילים? לפי הידוע לי תאוריה ניתן להתחיל ללמוד מגיל 16 וחצי, לגבי המעשי אני לא יודעת. 17 אולי? היודעת מתבקשת לענות [:

©big smile©

New member
רישיון את מקבלת מגיל 17.

את יכולה להתחיל ללמוד לפני, אני ממליצה לך משהו כמו 3-4 חודשים לפני. שלא סתם תמרחי את הזמן.

EROTOMANIA

New member
עוד חבר אידיוט לאוסף.

כן החבר שלי פשוט אידיוט. מה הקטע שלו. אני מזה שונאת שגורמים לי לחכות. הוא יוצא מהעבודה רק באיזה 2 בלילה. והוא רוצה שאני אחכה לו בדירה שלו עד שהוא יחזור. מה אני עקרת בית או משהו כזה? אני לא עייפה בשיט אבל אני מעדיפה ללכת לישון עכשיו מאשר לחכות לו כמו איזה מפגרת. לא ראיתי אותו מאז הלילה ההוא שפשוט הלכתי משם. וגם בקושי דיברנו. וזה נראה כאילו הוא מתחמק ממני. ואתמול הוא התקשר אליי ב3 לפנות בוקר ופאקינג העיר אותי. הוא אמר לי לבוא לדירה שלו ואמרתי שאני בפאקינג פיג'מה שלי, ישנה, בחלום הרביעי שלי והוא התעקש שאני אקום, אתלבש, ואבוא להיות איתו. ב3 לפנות בוקר. מצטערת פארטי בוי אבל לא מתאים לי. הוא אמר לי טוב פאק יו וניתק לי. דקה מאוחר יותר הוא שוב התקשר ואמר בדיוק את אותם דברים ולרגע קטנטן אחד אפילו שקלתי לקום אבל אמרתי זין אני לא קמה בשביל אף אחד עכשיו. הסתבר שהוא סתם היה שיכור מהתחת. והוא אפילו לא זכר או טרח להתנצל כשכן הזכרתי לו. קיצר שאלתי אותו היום מתי הוא יוצא מהעבודה והוא אמר לי "אה, מאוחר." יופי, נמאס לי אז שלחתי לו סמס פרידה. בחיים לא נפרדתי ממישהו בסמס. הוא התקשר והתעקש לראות אותי כי עברו 3 ימים כבר ובלהבלה בלה לא יודעת אם יש לי כוח לכל הבולשיט הזה עכשיו נזכרתי למה רציתי להשאר רווקה מאיפה כל עלובי הנפש האלה נופלים עליי? למה דווקא אני? חשבתי שאני יותר שווה מזה, בחיי. יאללה זין עכשיו השכל שלי אמנם עוד יושב טוב בראש אבל תחזרו אליי עוד שבועיים בתקופת החרמנות שלי ושוב איכשהו אני אכניס את עצמי לאותה סיטואציה עם בחור שונה רק כי קים חושבת עם הכוס יותר מדיי

SNoopY 26

New member
אני חושבת

שהוא קצת חוצפן ומעצבן מזכיר לי מישהו שאני מכירה.. בקיצור, לדעתי את סיימת לא מזמן עם קולין ו..עזבי אותך קים! מה חבר עכשיו? הרגע סיימת קשר מאוד ארוך, אהבה אמיתי, זה לא היה סתם קחי לעצמך קצת זמן רווקות, לכי תהנייייייייייייייייייייייייייייי, תשתחררי, בלי לדפוק חשבון לאף אחד, בלי לחכות לטלפון מייגע שאולי לא יגיע וגם אם כן זה יהיה באיחור של יומיים, בלי קטעים של בנים מפגרים... עזבי אותך הרגע סיימת עם זה, קחי לעצמך קצת חופש. וזה לא שאני אומרת שלא תהיי עם בנים חלילה! תראי איזה חתיך תהיי איתו בכייף, אבל למה קשר רציני עכשיו? רק יצאת מאחד.

EROTOMANIA

New member
מי אמר שאני בקשר רציני?

חחחח אני עם ג'רד רק בגלל הכיף. לא בגלל שהוא האדם שאני רוצה להיות איתו לנצח, חס וחלילה "תראי איזה חתיך תהיי איתו בכייף" זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו חתיך התחיל איתי בחוף הים ומאז אני איתו :] זה הכל

SNoopY 26

New member
סבבה בכייף שלך

פשוט חשבתי שאתם חברים והכל וזה רציני :]

EROTOMANIA

New member
מה פתאום

למדתי על בשרי שקשר שמתחיל בסקס ______ השלימי כרצונך אבל שתינו יודעות שזה לרוב לא נגמר טוב.

EROTOMANIA

New member
אמאלה מזה?

למה לטרוח? כי יש צדדים טובים כי אני צריכה את הקשר השטחי הזה איתו כי אני צריכה ריבאונד כי אין לי ממש אופציות אחרות? בעצם מה שאני חושבת זה למה לא? נכון שאני מקטרת אבל זה כל מה שזה קיטורים לא בעיות רציניות וזה כל כך על הזין שלי ולא אכפת לי זה פשוט מעצבן מה לעשות

אני לא מצליחה ללמוד

כי אני לא מרגישה הכי טוב ויש לי חום ומה קשור עכשיו להיות חולה? זה בכלל לא מתאים נו שוין יהיה בסדר.

OriginalMe

New member
ניסו לחנוק אותי

מספיק מקוטר?!@#?@!~!$@$%@# כוסבתא של היל דהאידיוט הזה אני נוסעת במונית שירות שגם ככה אין לי זין לזה ופתאום אני קולטת רצועת חגורה מעופפת מעל ראשי ומתלפפת סביב הצוואר שלי עכשיו ההוא חשב שיהיה מצחיק, וצחק הורדתי את זה אחרי שנייה ואמרתי לו 'מה אתה מפגר??' הנהג אמר לו 'מה אתם דפוקים??' (זה היו הוא ועוד חברים שלו) אבל זהו, אף אחד לא אמר כלום חוצמזה הייתי צכה לפרק לילד הזה ת'צורה באמאשלי !^#!&111!1

אני עדיין רוצה אותו.

והוא מפרלטט איתי חופשי ויש לו חברה לסתום וכל פעם מחדש אני מנסה להתרחק אבל I keep coming back

JuSt A GiRl 94

New member
זה מבלבל אותי כל-כך

איך אני יכולה לזרוק אותו וחודשיים אחר-כך לקלוט שאני מאוהבת בו? אני חושבת שכבר הפסדתי אותו. זה כל-כך עצוב לי.

Tin Doll

New member
כוסומו.

אני עושה את כל הנסיעה הזו והוא לא בבית!!!!!!!! איזה אקס מטומטם יש לי.

למעלה