קיטורים.

Immortality

New member
כל כךךךך

כתוב לי שתי שורות על כל המבצעים ביחד!! הם באמת לא נורמליים.

K a y a 1989

New member
אוי אני כל כך

המצאתי את ההיסטוריה בבגרות. אבל הגיע לי למדתי גרוע.

עצוב.

עצוב לי. אני שמחה שהיה לי כיף בטיול, סתם לשבת ולדבר איתו. רציתי את זה ממזמן, ובלי שום קשר לאהבה. רציתי את זה בתור ידידים. אבל אני קצת יותר עצובה. עצובה שהם עוזבים. שהוא עוזב. ומי זה בכלל הם? על מי אני מדברת? עצוב לי רק עליו. אני רוצה שרק הוא יישאר. הוא ככ חשוב לי, זה פשוט עצוב. ואני לא מצליחה לכתוב. עצוב לי מדי לכתוב על זה. כתבתי לו משהו בחרוזים לקראת סוף השנה, אבל זהו. עצוב לי מדי לכתוב על זה. עוד שנה ודי. עוד שנה את תחזיקי. עוד קצת. עוד שנה אחת של לימודים, של חברים, ונשמור על קשר. עוד קצת ואנחנו נהיה שוב ביחד. לשנתיים. ואת תנצלי את השנה הזאת, ואת כמה שהיא הולכת להיות משעממת. את כל השיעמום הזה את תשקיעי בלימודים. ואז את תבואי לעוד שנתיים מדהימות. והשנה הזאת תעבור לך מהר, כי תלמדי. היא תעבור לך בטיל. הזמן ייעשה יותר ויותר מהיר... והכל סתם דיבורים באוויר.

RainbowL

New member
מאיה

עצוב לי לשמוע אותך מדברת ככה את היית במקום אחר את יודעת שאת לא חייבת להיות בלעדיו הרי, זאת עיר אחת. וחוץ מזה, שהוא לא הכל בחיים שלך, ותכניסי את זה טוב טוב לראש (אחרת אני אבוא להכניס לך) אוהבת אותך למרות שמשום מה הפסקנו לדבר :)

EVE Lights

New member
אני שונאת את העולם.

אני יותר עצבנית ממה שאי פעם הייתי עצבנית ואני פשוט מפחדת לדבר עם אנשים כדי שכל העצבים שלי ייצאו עליהם ותכלס יש עוד יותר מחודש לא נראה לי שאני רוצה לדעת מה יהיה מצבי שבוע לפני הבחינה... --הולכת לדפוק ראש בקיר--

Tin Doll

New member
איזו שנ"צ דפקתי

זה מעצבן כי עכשיו אני עוד יותר עייפה

יש לי פאקינג ביקורת בחמישי הבא

ואני לחוצה לגמרי. היום ביטלתי כל ביקור אפשרי בצהרים ונסעתי למשרד ונכנסתי לשוונג של עבודה. 3 וחצי שעות. ועכשיו מסתבר שיש מצב שזה יהיה כל 3 חודשים. 9:30. דאמיט. אוף, רציתי להיות על האוטובוס לאילת באותה שעה=[

Dirt.

אני צריכה לעלות לפסיכיאטרית ולהחליף כדורים בפעם המאתיים-אלף כי נושר לי השיער. ולמהלמהלמה הוא חייב לרצות אותי באופן הזה, הייתי מעדיפה שלא תהיה כאן משיכה מצידו, כי אני אישית לא מעוניינת בו- לא ככה. (והוא, המאנייק ההוא, איך לעזאזל הוא העז להצרב לי ככה בתודעה) ואני רוצה את זה שמשרת רחוק מידי. בחורה. -- מעניין אם אני יכולה. פשוט, לא חשבתי שתהיה לי הזדמנות שכזו, לא העליתי בדעתי. מרגיש גדול כל כך, מרוחק, אבל בעצם... עוד שבוע וקצת ואני אמורה להצטרף לנסיעה הזו להיכנשהו.

Tin Doll

New member
וואי אני נחנקת

קשה לי לנשום ובא לי להקיא אני כמעט נופלת.. שמישהי תחזיק אותי כלכך רע וזה חזר אליי כל כך מהר.

EVE Lights

New member
אה כן ואני מטומטמת

לא מאמינה שהתקשרתי ליצור הזה והוא אשכרה הצליח להרגיע אותי לזכותי ייאמר שהייתי בהיסטריה טוטאלית ואף אחד (לא רועי ולא אביב) ענה לי.
חוצמזה החודש הקרוב הולך להיות סיוטי לגמרי וגם מחר אני צריכה לחזור באוטובוס הביתה.

בהצלחה אחותי, יהיה טוב ../images/Emo13.gif

וואי, איך אני מתה להירשם כבר לפסיכומטרי (ולסיים עם זה...) רואין מההודעות שלך פה שאת משקיעה, יהיה בסדר גמור ותעדכני :]

EVE Lights

New member
חח תודה מותק. ../images/Emo9.gif

משקיעה אבל נקווה לטוב. 8 פרקים ברצף זה ממש לא צחוק..

svety

New member
בוביק!../images/Emo190.gif

אין לך מה להלחץ, באמת! זה סתם בולשיט... במיוחד כשאת משקיעה בצורה שכזו... יהיה טוב!!

AnGeL DoLlY

New member
יואו!!!!

משגעות אותי הפקאצות מהשכבה ששמות תמונה אחת חדשה במקושרים ושולחות 20000000000 הודעות לכל העולם "יאאא יש לי תמונה חדשה מהיםםםםםם תגיבווווווו!~~!~" כאילו מהההההה חלאס לפתטיות!!!! חחח זה כזה אתר דפוק. לפעמים אני מצטערת שנרשמתי אליו

למעלה