איזה ערב בדיחה!!!!!!!../images/Emo153.gif
אשכרה אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. תכננו לצאת למיזוארי[ככה כותבים?] בהרצליה פיתוח. היה אמור להיות ממש טוב. התארגנו 14 בנות למונית, עם הנהג הקבוע והאהוב שלנו ובאמת שהכל כבר היה מאורגן וסגור ליציאה. אפילו אמרנו לעוד אנשים מהשכבה שהם לא יכולים להצטרף כי כבר יש לנו מונית סגורה. לפני המסיבה הלכנו לחברה.. אכלנו קצת, שתינו. ואז פתאום כולן החליטו שנחמד להן ככה והן לא רוצות בעצם לצאת למסיבה. ככה, בשיא הספונטניות. וזה היה פשוט הדבר הכי מעצבן בעולם! אני ביטלתי שיעור נהיגה כפול בשביל שאני אוכל לצאת למסיבה ואני פאקינג כבר חודשיים עומדת על שיעור 12! וחברה שלי אירגנה לנו כניסה למועדון למרות שאנחנו שנתון 90 ובנות מתחיל רק מ89 אלא אם כן זה רשימות, והנהג הקבוע שלנו, ויחצנ"ים שהיינו איתם בקשר[לא אני, החברה שאירגנה את זה]... זה היה ממש מרגיז. והקטע שלא היינו צריכות את חברות שלנו כדי לצאת כי היו עוד המון אנשים שיכלנו לצאת איתם ופשוט אני לא יכולה לתאר את האכזבה. רק ארבע בנות נשארנו, בשעתיים האחרונות לפני שהמונית היתה אמורה לצאת פשוט 10 בנות אחת אחרי השניה המציאה תירוץ מסריח אחר וזה היה חתיכת דבר עלוב. צעקתי עליהן שהן חבורה של זונות, ואף פעם לא קראתי לחברות שלי זונות עד עכשיו. וכאילו..באמת התכוונתי לזה באותו הרגע כי זה באמת היה מרגיז.. אשכרה לשים זין על חברה שאירגנה את כל זה בשבילך.. לשים זין על הנהג שלנו שאנחנו הכי אוהבות אותו בעולם וביטל 3 נסיעות בשביל להסיע אותנו! ואולי זה ישמע מופלץ שאני כותבת את זה אבל זאת הפרנסה שלו!!! זה היה פשוט זה היה רגע נוראי. ואז החלטנו[אני ועוד שלוש חברות, אבל אחת החליטה לחזור הביתה ונשארנו רק אני ועוד שתיים] שנצא למודיעין, נקנה שתיה ונשב איפשהו. הלכנו לטרפים, ועצר לנו אחד שנסע לאיזה פאב במושב בן נון. אז החלטנו שנהיה ספונטניות וכייפיות וניסע איתו ועם חבר שלו. קיצר הגענו לפאב, לא מכרו לנו שתיה. ישבנו שם והזמנו מים, זה היה פשוט מביך. לא הצלחנו להשיג מונית[ושוב איילת תודה על הכל
] ועמדנו בחוץ קופאות מקור כי לבשנו בגדים קצרים, הרי התכוננו למסיבה... ופשוט ברגע האחרון השניים שהסיעו אותנו בהלוך אמרו שהם חוזרים. אז סבבה חזרנו איתם. אח"כ השתי חברות באו אליי לקחנו קצת אוכל ואלכוהול בשבילי(הן לא רצו) וישבנו בגן שעשועים. דיברנו שם עם איזה אחד שחיכה לכמה חברים שלו. וזהו. כאילו.. מצד אחד לא הוצאתי שקל על הערב הזה אז בקטנה, מצד שני פשוט היה מאכזב. עכשיו אני עייפה בטירוף. עבר עליי הרבה היום(לא קשור רק לשעות האחרונות). בקיצור לילה טוב, סתם התחשק לי לספר לכן את הסיפור המעפן הזה אני אפילו לא יודעת למה. היה מסריח.