קיטורים

אוף. אני מרגישה כ"כ לא נוח

היא קנתה לי זוג עגילים ושרשרת מדהימים מכסף, עם שיבוץ מטורקיז ומשהו מקסטרו... פתחתי את המתנה וראיתי 2 חולצות היא שאלה אותי שוב היום אם אני צריכה בגדים, אמרתי לה שלא... והיא מתעקשת לקנות לי וזה בא על חשבונה, גם כי המצב הכלכלי לא כזה משהו וכל כך לא נעים לי ואני כל הזמן אומרת לה אני באמת שלא צריכה, באמת יש לי הכל ואני אומרת לה את זה ואיכשהו אני מרגישה שאני פוגעת בה כי תכלס היא קנתה לי מתנה ואני... לא רוצה אותה אבל כל כך יש לי הכל שום דבר לא חסר לי בחיים לפחות לא משהו שאפשר לקנות והיא לא מבינה את זה...

אוף. ../images/Emo42.gif

ישבתי היום בקפה שעתיים שלמות עד שהאחמ"ש הועיל בטובו לעלות אותי. אז יופי, ישבתי עם עוד מלצרית (שבכלל לא עלתה בסוף) ועם הברמן והיה נחמד והכל, אבל די - אני שם לא בשביל החברה אלא בשביל הכסף וכל עוד אני לא עולה למשמרת אני לא עושה כסף. וגם לקחתי את המשכורת שלי. לא ציפיתי למשכורת גבוהה במיוחד, אבל למזלי כתבתי לעצמי כמה שעות עבדתי ומתי וואללה- ע"פ החישוב שלי מגיע לי מינימום עוד 200 שקל (שזה 10 שעות, רבאק!). וזה היה כלכך מעצבן כי אם זה היה עניין של שעה אז אוקיי, אני יכולה להבין כי אולי פינקתי את עצמי פה ושם בכמה דקות ועיגלתי את הזמנים למשהו עגול יחסית (נניח ורבע במקום 13 דקות וכאלה) אבל 10 שעות!!! ואם זה לא מספיק - היום החברים שלי יצאו לחגוג את ראש השנה איפשהוא ואמרו שאין בעיה שאני עובדת ושהם יחכו לי. כשראיתי שאף אחד לא מדבר איתי שלחתי סמס לבסטפרינד ושאלתי אותה מה נסגר אז היא אמרה שהם הולכים לאכול איפשהוא ובגלל שהם רוצים לצאת לפני שמשמרת שלי מסתיימת אז לפחות היא ועוד ידיד יבואו לשעשע אותי קצת בזמן המשמרת ואז ילכו. כמובן שהם לא הגיעו. וואלה - אוקיי, אני מבינה שהם רצו לצאת לפני 12 ורבע (למרות שאלה השעות שאנחנו במילא יוצאים בהן בד"כ) אבל לפחות אל תנפנפו אותי עם "נבוא להגיד לך שלום" ואז דקה לפני שאתם יוצאים מהבית למסעדה לשלוח לי "בסוף זה לא הסתדר". [בתכלס אני סתם ממש ממורמרת עכשיו, החיים שלי יפים בסה"כ. רק שהעניין עם המשכורת יפתר ואני אהיה פחות מתוסכלת.]

e l u l a

New member
איזה ערב בדיחה!!!!!!!../images/Emo153.gif

אשכרה אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. תכננו לצאת למיזוארי[ככה כותבים?] בהרצליה פיתוח. היה אמור להיות ממש טוב. התארגנו 14 בנות למונית, עם הנהג הקבוע והאהוב שלנו ובאמת שהכל כבר היה מאורגן וסגור ליציאה. אפילו אמרנו לעוד אנשים מהשכבה שהם לא יכולים להצטרף כי כבר יש לנו מונית סגורה. לפני המסיבה הלכנו לחברה.. אכלנו קצת, שתינו. ואז פתאום כולן החליטו שנחמד להן ככה והן לא רוצות בעצם לצאת למסיבה. ככה, בשיא הספונטניות. וזה היה פשוט הדבר הכי מעצבן בעולם! אני ביטלתי שיעור נהיגה כפול בשביל שאני אוכל לצאת למסיבה ואני פאקינג כבר חודשיים עומדת על שיעור 12! וחברה שלי אירגנה לנו כניסה למועדון למרות שאנחנו שנתון 90 ובנות מתחיל רק מ89 אלא אם כן זה רשימות, והנהג הקבוע שלנו, ויחצנ"ים שהיינו איתם בקשר[לא אני, החברה שאירגנה את זה]... זה היה ממש מרגיז. והקטע שלא היינו צריכות את חברות שלנו כדי לצאת כי היו עוד המון אנשים שיכלנו לצאת איתם ופשוט אני לא יכולה לתאר את האכזבה. רק ארבע בנות נשארנו, בשעתיים האחרונות לפני שהמונית היתה אמורה לצאת פשוט 10 בנות אחת אחרי השניה המציאה תירוץ מסריח אחר וזה היה חתיכת דבר עלוב. צעקתי עליהן שהן חבורה של זונות, ואף פעם לא קראתי לחברות שלי זונות עד עכשיו. וכאילו..באמת התכוונתי לזה באותו הרגע כי זה באמת היה מרגיז.. אשכרה לשים זין על חברה שאירגנה את כל זה בשבילך.. לשים זין על הנהג שלנו שאנחנו הכי אוהבות אותו בעולם וביטל 3 נסיעות בשביל להסיע אותנו! ואולי זה ישמע מופלץ שאני כותבת את זה אבל זאת הפרנסה שלו!!! זה היה פשוט זה היה רגע נוראי. ואז החלטנו[אני ועוד שלוש חברות, אבל אחת החליטה לחזור הביתה ונשארנו רק אני ועוד שתיים] שנצא למודיעין, נקנה שתיה ונשב איפשהו. הלכנו לטרפים, ועצר לנו אחד שנסע לאיזה פאב במושב בן נון. אז החלטנו שנהיה ספונטניות וכייפיות וניסע איתו ועם חבר שלו. קיצר הגענו לפאב, לא מכרו לנו שתיה. ישבנו שם והזמנו מים, זה היה פשוט מביך. לא הצלחנו להשיג מונית[ושוב איילת תודה על הכל
] ועמדנו בחוץ קופאות מקור כי לבשנו בגדים קצרים, הרי התכוננו למסיבה... ופשוט ברגע האחרון השניים שהסיעו אותנו בהלוך אמרו שהם חוזרים. אז סבבה חזרנו איתם. אח"כ השתי חברות באו אליי לקחנו קצת אוכל ואלכוהול בשבילי(הן לא רצו) וישבנו בגן שעשועים. דיברנו שם עם איזה אחד שחיכה לכמה חברים שלו. וזהו. כאילו.. מצד אחד לא הוצאתי שקל על הערב הזה אז בקטנה, מצד שני פשוט היה מאכזב. עכשיו אני עייפה בטירוף. עבר עליי הרבה היום(לא קשור רק לשעות האחרונות). בקיצור לילה טוב, סתם התחשק לי לספר לכן את הסיפור המעפן הזה אני אפילו לא יודעת למה. היה מסריח.

AnGeL DoLlY

New member
אני מבינה אותך

וזה באמת יכול להיות הכי מעצבן בארץ כשפתאום חצי מהבנות מחליטה להבריז, אבל כשנוסעים 14 בנות צריך לקחת בחשבון שלא תמיד כולן יבואו ותמיד יהיו את אלה שלא יתחשק להן בסוף...ככה זה בחבורה גדולה אין מה לעשות. גם אצלנו זה קרה לא פעם ולא פעמיים ואנחנו 9 בנות. הייתה איזו פעם לפני שנה שתיככנו לנסוע 5 בנות למסיבה, ופתאום שתיים החליטו שלא בא להן, ממש שעה לפני. חברה שלי קיבלה עליהן קריזה כי הן הודיעו מאוחר מדי וגם היה צריך לבטל את המונית המיוחדת ל5 (בזמנו הוא גם היה נהג קבוע שלנו ולא היה נעים לבטל איתו כשהוא סמך עלינו). יש כלמני שיקולים ולא צריך לקחת את זה ללב מדי.. להבא כשאתן מזמינות מונית גדולה תוודאו קודם שמי שהבטיחה לבוא-באה מאה אחוז ולא מבריזה ברגע האחרון. ככה זה יחסוך לכן את האי-הנעימויות שלפני. יאללה יהיו עוד מסיבות! [ולא היה משהו במיזוארי, דיברתי עם אדם..לא ממש הפסדת
]

e l u l a

New member
אבל המונית היתה סגורה../images/Emo153.gif

בשבע בערב זה היה סגור שכל מי שברשימה של המונית זה גם הבנות שברשימת מוזמנים של המסיבה. כאילו, פתאום חברה אומרת שהיא נוסעת מחר לים המלח. והיא לא הודיעה כי היא ניסתה לתפוס את חברה שלי(זאת שהתעסקה עם המוניות והרשימות) פעם אחת, והיא לא ענתה לה אז היא אפילו לא שלחה אסמס או משהו כזה.. לא יודעת. הכל היה בכ"כ זלזול. והקטע שאם הן היו מודיעות כמו שצריך כמה שעות קודם עוד היה לנו עם מי לנסוע.. והיו מלא בנות שמראש לא התכוונו בכלל לבוא והן היו הכי בסדר בעולם..אבל אוף לא משנה. קיצר זה לא-אין מה לעשות. זה סתם הזלזול המטורף שלהן והן יודעות את זה ושלחו לי אסמס של "אני מצטערת יצאנו הכי זונות בעולם נפצה אתכן"בלהלבלהלה. פשוט פעם הבאה אנחנו מוציאות חוק מונית-כל מי שבאה, צריכה לשלם כבר יום קודם על המונית וככה אין ביטולים של היום האחרון.. וגם אם יש אז זה לא משנה כי יש לנו עדין איך להגיע. ותודה.

Small talk

New member
Any Time

ושוב פעם הבאה שאת באזור תתקשרי לפני (לא שיש עוד הרבה מה לעשות באזור) ואני אגיד לך אם שווה ללכת בכלל.

e l u l a

New member
אבל בכלל לא התכוונתי להגיע לאיזור:p../images/Emo153.gif

אבל תודה רבה בכל מקרה, על הכל
.

e l u l a

New member
כן../images/Emo153.gif

לא תכננו, סתם האנשים בטרמפ נסעו לשם אז הצטרפנו. אבל כתבתי גם ככה לא מכרו לנו שתיה:p חח. וגם לא כזה התלהבנו מהמקום האמת. פאב זה פשוט כמו מסעדה אבל ששותים בירה, רצינו מסיבה:/. אבל עבר.. כבר התגברתי על הערב הזה.חח.

אוף!!!!!!!!!

כאילו-נכון שערב חג היום והכל. ויש את ים הסמסים ששולחים לי ואני שולחת להם.. שלחתי לאקס "שנה טובה" של 4[!!] סמסים..ומה הוא מחזיר לי? "תודה כפרה גם לך שנה טובה". לא ציפיתי ליותר. אבל ציפיתי לפחות קרירות ולפחות סמיילי או משהו מעפן בסגנון. אולי אני לוקחת את זה קשה מדי. אבל זה פאקינג מציק לי:[ כי כולם כזה בשוונג עם הסמסים וכותבים מגילות ובלאגנים. וזה מה שאני מקבלת אחרי חפירה של 4 סמסים? אוף. אוף. שנה טובה ומתוקה בנות.

אני שונאת לבכות מעצבים

כאילו. התקשרתי אליו פעמיים. הוא היה בממתינה. אז קשה לחזור אליי? ואם אתה לא יכול-אז קשה לשלוח סמס ולומר שאתה לא יכול לדבר? סעמק זה יכול להוציא אותי מהכלים. מה פאקינג נסגר :[

EVE Lights

New member
והכל מהסיבה הפשוטה

שלא באמת אכפת לו ממך וכן אכפת לו רק מתי שנוח לו אולי תפנימי את זה כבר בובה? ככה יפסיק לכאוב לך בכל פעם שמתחשק לו להיות זבל ...

../images/Emo24.gif

אחכ הוא התקשר באיזה 1 בלילה ולא עניתי כי שינתי..אז הוא שלח סמס ואמר שהוא מצטער שלא חזר אליי כי היה להם איזה אימון. ושלח בבוקר [באיזה 10] הודעה אם אני ערה...ורק עכשיו עניתי לו שכן-אבל בטח הם עושים משו...אז אני לא מצפה שיענה עכשיו

Mrs big

New member
אתה חושב שאתה חכם

הוא(1) מתנתק כל פעם שאני מתחברת, וברור שזה יהיר מצדי לחשוב שזה בכוונה, אבל זה קרה כבר יותר מ-5 פעמים. הוא(2) משחק בי כל כך. אני לא חושבת שזה במודע, כי הוא כזה בן אדם טוב, באמת. אבל כל כך הייתי רוצה שהיחסים ביננו יהיו יותר... הדדיים? הוא(3) אמר כאלה דברים יפים. אמר גם שהוא יתקשר ושאיתי הוא כן ישמור על קשר. אבל... לא. למה רק טיפשים מוצאים בי דברים טובים? למה צריך להגדיר הכל? [מצבי בפסיכומטרי מדרדר, החדר שלי נראה כמו גהנום, הרגליים שלי בסוף יברחו ממני מרב התעללויות, אמא אומרת שאני מקריחה, הפרצוף שלי פצוע כולו.]

Mrs big

New member
כן, אני מניחה שנחכה.

אבל באמת תודה שהגבת. (אוף, זה נשמע המשפט הכי ציני בעולם, בייחוד כשהוא בא ממני, אבל ממש לא, אני באמת לא רגילה שמגיבים לי.)

אויי

הוא גורם לי להרגיש לא רצויה הוא מתחמק מנסה שאני יזום שיחות זה מעצבן אותי מי הוא חושב שאני? לא צריך!!! יש עוד הרבה מי צריך אותו בכלל?

PennyLaneM

New member
נפרדנו סופית.

"אני לא יכול להיות איתך" "את היית טהורה בעיניי,מדהימה. סגדתי לך. עכשיו כל זה נעלם" "אני לא יודע למה אני אומר את זה,אבל אולי אם תתני לי זמן..נוכל לחזור לדבר. אבל לא עכשיו,לא כרגע" "אני לא מאמין שעשית את זה" "זה היה הקשר הראשון שהייתי נאמן ב100 אחוז,ובסוף זה מה שאני מקבל" :(

למעלה