קיטורים

moruush

New member
../images/Emo90.gifהציציייייייייייי

שלי שרוף. מה זה שרוף, כוויות. שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווורף לי ;[ שמתי עכשו אלוורה קפואה וצורב לי אלוהים יעזור לי. ואני צריכה עוד היום לרקוד 3 ומשהו שעות עם בגד-גוף

Mooa-Numi

New member
נכנסתי קצת בשער בתל השומר

ממש בצד, בטעות. שפשפתי את האוטו מקדימה, ואבא גם אומר ששברתי משהו, אבל הוא גם קורא לכל הסיפור "תאונה" אז לא יודעת מה להגיד בנושא. אני עצבנית. היה לי יום מעצבן. חיכיתי יותר מידי פעמים ויותר מידי זמן (3 שעות לועדה רפואית?!?! למה מה קרה?!) בני גרעין שלי עצבנו אותי יותר מתמיד אין לי כוח לכלום כרגע

אע אני טיפשה

אני באמת חושבת שאני סתומה בצורה בלתי רגילה.. או סתם טיפשה\סתומה רגילה. אוף חבל. http://www.youtube.com/watch?v=BCvXzjGRnKc

Small talk

New member
סתם אני מרגישה חרא

אין לי חברים. כאילו יש לי ידיד טוב ועוד חברה שיושבת לידי כל בוקר באוטבוס אבל פעם הייתי חלק מחבורה כזאת שהיינו יושבים ביחד בהפסקות וכאלה ובנתיים לא יצא לי להחליף איתם מילה אפילו. וכל היום אני מרגישה חרא על זה, והייתי על סף בכי מקודם.

EVE Lights

New member
איכ אני עייפה.

והיום זה הרבה יותר מורגש מימים אחרים כי היום עבדתי 9 שעות. ואני מתה שהוא יבוא כבר, מצידי רק להתכרבל איתו וללכת לישון ואוף מחר עבודה בערב ולא בא לי.

הא

60 חיילים פצועים מקסאם שנפל בדיוק בבסיס שבו אני אמורה לעשות השלמה מ01 ל02. O_O אלוהים צוחק עליי בזמן האחרון

svety

New member
אני צריכה שקט ;[../images/Emo190.gif

אתמול רציתי לרצוח חברה ממש טובה שלי, מזל שאנדרי וליז היו שם בשביל לשמור על השפיות משבע בבוקר המשפחה מטרידה אותי אני יושבת פה במקום להתארגן לעבודה, והאוטובוס עוד 20 דקות האקס שלי מעצבן אותי ^%$#&^% אההההה. תמיכה תתקבל בברכה ;[

GoOni

New member
אני מתגעגעת אליו.

השיחות של 23:00 לא מספיקות לכלום (כי הוא צריך גם להתגלח), ואם זה יהיה ככה בכל השירות, אז הוא גם לא ידע כלום. הוא רוצה להיות שם בשבילי והוא לא יכול, וזה לא בכוונה. הוא פשוט במקום אחר, פיזית. אז אני לא כל כך בטוחה מי יהיה, ותמיד בקטעים האלה הכל מאכזב ואני מנותקת. שילכו להזדיין.

stink

New member
כככווווסססייימממאאא שלו

חיכיתי כל כך שיחזור בשביל לראות אותו ואין לו כוח לקום מהמיטה???

PennyLaneM

New member
אין לי כוחחחחחחחח

אני עובדת מחר מ8 וחצי בבוקר והחגים האלה פשוט אסון האימהות משתגעות והילדים בכלל מתרוצצים בחנות כאילו זה ג'ונגל אין לי כוחחחח!!!!!!!1111111111111 ואני ויוגב היינו אמורים להיפגש לדבר אבל הוא עייף ומחר ערב חג אז בטח עוד מיליון שנה ניפגש ומה זה בא לי לסגור את הנושא הזה כבר

התחיל טוב נגמר רעע.. חופר אבל תקראווו ../images/Emo13.gif

היום התחיל מעולהה
!| על הבוקר שיעור ערבית הכי משעממם בעולם, אבל זה לא העיקר שלו, איכשהו ישבתי ליד מישהו (נקרא לו X כי לא ממש בא לי הפעם לציין שמות...) וסתם דיברנו על הפעולה והוא אמר שהוא צריך עזרה במשהו אז הצעתי לו להיפגש אחרי הלימודים והכל.. נגמרו הלימודים, 2 בצהריים, אני מחכה מחכה מחכה ואני לא מוצאת אותו התחלתי ללכת הביתה כדי לצלצל אליו, פתאום אני קולטת אותו עומד עם חבר שלו ומנסה לתפוס אותי (בטלפון, כן
) חח אז התחלנו ללכת למרכז קניות לקחת קרטונים...והלכנו....והלכנו......ודיברנו....ודיברנו....... ואז הגענו אלי, לחדר שלי (יש לציין שהוא הבן הראשון שמגיע לשם :-O, עצוב..) אז התחלנו לעבוד וירדנו למרתף, ואז הגענו למסקנה העגומה שאין לי תרבות XD הוא החליט שאני לא שמועת מספיק רוק נורמלי אז הוא התחיל להשמיע לי שירים, חלקם היו ממש נחמדים
ואז הלכנו אליו, אמא שלו שכנעה אותנו לאכול אז אכלנו אצלו (היינו אמורים לאכול בחוץ), ואז הלכנו אליו לחדר, כי הוא היה צריך לסיים כמה דברים חחחחח אז הוא הלך להחליף מכנסיים (חאקי) והוא חזר לחדר שלו בלי חולצה :-O הייתי בשוק טוטאלי.. אזזז הלכנו לצופים וכל זה בדרך גיליתי שהאצבע שלי שהייתה נפוחה החליטה להיות סגולהה אז יש לי זרת סגולה, עצוב... ושחכתי לציין שיש לו חברה, נכון
אוקי, לפי מה שהבנתם נדלקתי עליו ממש.. ורגע עוד לא הגענו לחלק הרע של היום בעצם הוא עוד לא הגיע אבל בקרוב הלכנו ביחד לצופים, ואז בפעולה אני קולטת שאני מסתכלת עליו כל הפעולהה
אוקי החלק הרע חזרתי הביתה ישר אמא שלי התחילה לתחקר אבל בסבבה כזה חח לא משנה אז יצאתי עם הכלב שלי....ואז אני מצלצלת לחברה אחת שלי, היא צריכה להיפגש עם האקס שהיא דלוקה עליו חברה אחרת במקלחת אז עברתי על הרשימה ומצאתי עוד חברה שממש בא לי לדבר איתה צלצלתי שאלתי מה היא עושה היא אמרה לי שכלום אבל עוד מעט היא והחברה שבמקלחתהולכות למסיבה, אז שאלתי אותה למה הן לא אמרו לי אז היא אמרה לי שבגלל שלא הרשו לי, אבל אמרתי לה שזה לא בטוח. מפה הכל מסתבך. התחלתי לריב בטירוף עם ההורים שלי לבכות, על כל דבר בעולם, עליו, על זה שאני תקועה בבית בכל החופשים, על זה שאני לבד.. דיי זקוקה לתמיכה נואשתתת חיבוק ונשיקה למי שקראה
ירדן3>

moruush

New member
../images/Emo90.gifמגיע לי

חיבוק ונשיקה. סתם תקשיבי, את לא מפסידה כלום מהמסיבה הזאת, גם אני לא הלכתי..
וזה שהיה אצלך ואת אצלו, זה מי שאני חושבת שזה?

אממממ אני לא יודעת על מי את מדברת...חח

מסן
אבל אני בטוחה שאת מכירה אותו.. מעדיפה פשוט שאפחד לא ידע, אבל אם עלית על זה תכתבי לי במסר או במסן

התחיל טוב נגמר רעע.. חופר אבל תקראווו ../images/Emo13.gif, הת

היום התחיל מעולהה
!| על הבוקר שיעור ערבית הכי משעממם בעולם, אבל זה לא העיקר שלו, איכשהו ישבתי ליד מישהו (נקרא לו X כי לא ממש בא לי הפעם לציין שמות...) וסתם דיברנו על הפעולה והוא אמר שהוא צריך עזרה במשהו אז הצעתי לו להיפגש אחרי הלימודים והכל.. נגמרו הלימודים, 2 בצהריים, אני מחכה מחכה מחכה ואני לא מוצאת אותו התחלתי ללכת הביתה כדי לצלצל אליו, פתאום אני קולטת אותו עומד עם חבר שלו ומנסה לתפוס אותי (בטלפון, כן
) חח אז התחלנו ללכת למרכז קניות לקחת קרטונים...והלכנו....והלכנו......ודיברנו....ודיברנו....... ואז הגענו אלי, לחדר שלי (יש לציין שהוא הבן הראשון שמגיע לשם :-O, עצוב..) אז התחלנו לעבוד וירדנו למרתף, ואז הגענו למסקנה העגומה שאין לי תרבות XD הוא החליט שאני לא שמועת מספיק רוק נורמלי אז הוא התחיל להשמיע לי שירים, חלקם היו ממש נחמדים
ואז הלכנו אליו, אמא שלו שכנעה אותנו לאכול אז אכלנו אצלו (היינו אמורים לאכול בחוץ), ואז הלכנו אליו לחדר, כי הוא היה צריך לסיים כמה דברים חחחחח אז הוא הלך להחליף מכנסיים (חאקי) והוא חזר לחדר שלו בלי חולצה :-O הייתי בשוק טוטאלי.. אזזז הלכנו לצופים וכל זה בדרך גיליתי שהאצבע שלי שהייתה נפוחה החליטה להיות סגולהה אז יש לי זרת סגולה, עצוב... ושחכתי לציין שיש לו חברה, נכון
אוקי, לפי מה שהבנתם נדלקתי עליו ממש.. ורגע עוד לא הגענו לחלק הרע של היום בעצם הוא עוד לא הגיע אבל בקרוב הלכנו ביחד לצופים, ואז בפעולה אני קולטת שאני מסתכלת עליו כל הפעולהה
אוקי החלק הרע חזרתי הביתה ישר אמא שלי התחילה לתחקר אבל בסבבה כזה חח לא משנה אז יצאתי עם הכלב שלי....ואז אני מצלצלת לחברה אחת שלי, היא צריכה להיפגש עם האקס שהיא דלוקה עליו חברה אחרת במקלחת אז עברתי על הרשימה ומצאתי עוד חברה שממש בא לי לדבר איתה צלצלתי שאלתי מה היא עושה היא אמרה לי שכלום אבל עוד מעט היא והחברה שבמקלחתהולכות למסיבה, אז שאלתי אותה למה הן לא אמרו לי אז היא אמרה לי שבגלל שלא הרשו לי, אבל אמרתי לה שזה לא בטוח. מפה הכל מסתבך. התחלתי לריב בטירוף עם ההורים שלי לבכות, על כל דבר בעולם, עליו, על זה שאני תקועה בבית בכל החופשים, על זה שאני לבד.. דיי זקוקה לתמיכה נואשתתת חיבוק ונשיקה למי שקראה
ירדן3>, היום התחיל מעולהה
ירדן3>

saptenn

New member
אני כ``כ מתגעגעת אליה

כ``כ צריכה אותה, ופשוט נמאס לי שזה כל הזמן אותו סיפור, אותה אכזבה, וזה גם ימשיך ככה. עצוב פשוט (ואני רק בוכה בפורום הזה לעזאזל)

כמה זמן לא כתבתי בשרשור הזה

אבל גם קיטורים יש לפעמים
על שני דברים, אפשר? חח הראשון זה שהיום הייתי במיון, כן כן. נשברה עליי זכוכית חרף [השפעה מהפסיכומטרי, עזבו] זה שהתמוטט עלי שולחן עם פלטה של זכוכית. זוועת עולם. ככה שהייתי חצי יום במיון וכאב לי מוות באצבע ]: הדימום פשוט לא הפסיק לי אז התקשרתי למד"א. הייתי לבד בבית, באסה רצינית. כולי בוכה באמבולנס בהיסטריה - ובסוף אפילו לא תפרו. סתם חתך כזה שתוך כמה ימים יתאחה. מזל שזה ביד שמאל, אז אני לא מושבתת לגמרה. ועכשיו לא מפסיק לכאוב לי ]: על הפרצוף. השני זה שיש לי מחר תפסיכומטרי הזה ואין לי כוח/חשק. אופאופאופ.

למעלה