קיטורים

Small talk

New member
אוח

חזרתי מפולין הרוגה מעייפות וכאבי ראש. אני כל הזמן נרדמת, (אתמול הייתי אצל דודים שלי ונרדמתי להם על הספה, ולפני זה הייתי בגן חיות ופשוט החזקתי בעגלה של אחותי כדי לא ליפול והייתי עוצמת עיינים לשניות ספורות כל פעם כי לא יכולתי להחזיק אותן פתוחות). וחשבתי שכולם ככה אבל מסתבר שזו רק אני. ופתאום התחיל לי מין בליטה כואבת בבית השחי, היה לי את זה כבר כשהייתי בת 12 לפני שטסתי ללונדון ודודה שלי אמרה לי שבדואורדורנט שלי יש איזה חומר שאני כנראה אלרגית עליו שאני אפסיק להשתמש לכמה ימים וזה יעבור, ואז טסנו ללונדון ומצאנו שם איזה דואורדורנט בלי החומר הזה ואח"כ זה עבר, אבל מאיפה אני אמצא עוד אחד כזה, ועכשיו אני בטח לא הולכת להפסיק להשתמש בדאודורנט. ולא בא לי בית ספר, ולא בא לי נהיגה (ולעומת זאת בא לי כבר רשיון אבל לא בא לי שיעורים) וחברים מעצבנים אותי.

svety

New member
תנסי דאודורנט צמחי,../images/Emo190.gif

של סנריידר נניח

Small talk

New member
חזרתי לדואדורנט הקודם שלי וזה עבר

השתמשתי בסטיק דאב והוא כל הזמן היה נופל ונשבר לי אז עברתי לרולאון כזה של פה ואז זה הופיע, וחזרתי עכשיו לקודם שלי וזה עבר, אבל תודה :]

greeneye

New member
לי היה משהו דומה בבית שחי,

והלכתי לרופא והוא אמר שזה זיהום קטן מהגילוח.. אז ישמצב שזה גם המקרה אצלך, ולא אלרגיה או משהו. קיצ, קיבלתי קצת אנטיביוטיקה וזה עבר צ'יק צ'ק

moruush

New member
../images/Emo90.gifכנ"ל

אבל לא הלכתי לרופא ולא קיבלתי אנטיביוטיקה, אח שלי חובש צבאי וסבתא יודעת הכל
פשוט כמה ימים הייתי בלי דואודורנט [חופש גדול
] , וזה עבר.

לא חשבתי שזה יקרה,

אבל הוא איכזב אותי.. למרות שמה שהוא עשה זה לא כ-ז-ה ביג דיל, אבל זה עדיין איכזב אותי. ואני לא יודעת להצביע בדיוק למה ואיך וכמה, אבל פשוט התאכזבתי.. ועכשיו אחרי ששמעתי עוד משהו, יותר התאכזבתי... אבל מצד שני הוא הלך לפי הלב שלו ולא לפי מה שהחברים שלו אמרו לו, וזה גרם לי להרגיש קצת גאווה מסויימת, כי למרות החברים הדפוקים שלו, יש לו עמוד שדרה ובסופו של דבר הוא עשה מה הוא חשב לנכון ורצה. אז יין ויאנג. בכל רע יש קצת טוב...

little shorty

New member
אני רוצה לקנות חצי מהעולם

ב-400 שקל. מה חגים מהההה אין לי כסף לכל ההוצאות האלה!

saptenn

New member
חשבתי שדברים ילכו טוב יותר

שאני בעצמי ארגיש טוב יותר, אבל איפה. זה כזה זין שאני היחידה שגורמת לעצמי להרגיש ככה, אני והביטחון עצמי הדפוק הזה. לא מצליחה לקום, לדבר אליהם, להגיד מה אני מרגישה (את זה אני אף פעם לא מצליחה האמת). חרא, קיצור.

LimiMimi

New member
היה לי את הסיוט של החיים

קמתי בוכה והלב שלי עוד דופק מהר. סתם, חלמתי שכל החברים מוזמנים לאיזו ספינה די ענקית, ואנחנו נמצאים שם כל היום. אמא מתקשרת ושואלת אם יש לי איזה מקום טוב להמליץ שכל המשפחה המורחבת תשב בו לחג. אז אמרתי לה שיש את הספינה הזאת ויש איזה חדר ויאייפי למטה. לפני שכולם באו נתנו לשכבה שלי לרדת לשבת שם ואז אמרו לנו לעלות כמה שיותר מהר כי הספינה מתחילה להתנדנד בגלל הרוח וזה מסוכן. אז עלינו. ואז המשפחה שלי באה ונתנו להם לרדת למטה. הקומה למטה הייתה סגורה והקומה למעלה הייתה פתוחה לגמרי. ופתאום הספינה התחילה להתנדנד והייתה רוח מטורפת, וכל הגלים הציפו את הקומה. אז ממש קינאתי במשפחה שלי שנמצאת למטה ולא פוגע בהם אף גל. אבל אז פתאום בא גל פשוט עצום, וכל הספינה פשוט התחילה להסתובב ולהתהפך, ואני פשוט קפצתי. וקלטתי שהמשפחה שלי פשוט לא יכולה לעשות כלום, רק מי שהיה למעלה יכל להנצל... ואין פשוט בכיתי בהיסטריה.. אח שלי היה שם ובני דודים שלי ואמא שלי. יאו. איזה חלום מחריד.

סתם, הייתה לי את ההדרכה הכי רעה בעולם

רציתי לבכות באיזשהו שלב אבל חפיף, עבר... (
)

למעלה