קיטורים

RainbowL

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

והקטע של מילי וטובה היה כל כך גרוע!!!! אלוהים ישמור הרסו להם את הדמויות והן לא מצחיקות יותר ורק המירב גרובר הזאת מלכה למרות התסריט המטומטם איף איזה גועל נפש הסדרה הזאת נהייתה. שתום יתעורר ויגלה שהכל היה חלום בבקשה?...

EVE Lights

New member
מירב גרובר ענקית בלי קשר ../images/Emo13.gif

ראיתי גם הצגה בתיאטרון שהיא שיחקה שם היא גדולה פשוט מלכה

יש עליי עין הרע

וזה מעצבן שאני מתה לספר משהו שאני מחכה לו כל כך אבל אני מפחדת. אז אני צריכה להתמודד עם זה לבד.

נכון

נכון שמגיע לי יותר ונכון שהיא לא מספיק טובה בשבילי ונכון שיש פיאלף יותר טובות ונכון ונכון ונכון... אבל אני שוונאת לריב ואני שונאת שיצא ככה.. ואני שונאת להתאכזב מאנשים ושונאת להיות כלבה... [חשבתי שהיא חברה שלי... אבל מסתבר שהיא כזאת רק כשזה נוח לה] אוליעדיף ככה.

GoOni

New member
סתם, אני קצת מפחדת ולחוצה.

כי ממש יש לי הזדמנות לסיים עם המקצוע המזעזע הזה לכל החיים ואין לי שום כוונות לעשות מועד ב', ואני כל כך מפחדת לאכזב את עצמי. תכננתי על היום הזה כבר חודשים (אפילו עשיתי קיינד אוף טבלת יאוש) ואני לא רוצה לדחות את זה בעוד חודש וחצי. אוף, הציוני הגשה שלי לא מספקים (זה פאקינג שלוש יחידות) השקעתי יותר מידי בשביל שלוש יחידות. ויותר מידי בלהסביר שזה ממש בסדר שאני עושה שלוש יחידות כי אני לא אהיה מדענית אטום, ולגרום לעצמי להרגיש טוב כשבעצם זה די עלוב. ולבקש עזרה, וכל המורים הפרטיים בכיתה ט' והבכי, ושוב "אמא נכשלתי" ולספוג. ואין לי כוח כבר. זה בסה"כ מתמטיקה, לא יודעת למה זה משפיע עלי כל כך.

adiss90

New member
../images/Emo24.gifמותק, מה ההסתברות שזה לא ילך טוב?

מה ההסתברות שהם ישימו תרגיל ממש קשה שבחיים לא ראית? לא גבוהה בכלל!! ממש לא צריך לדאוג, זה לא ייתן כלום. בהצלחה!

adiss90

New member
../images/Emo6.gif אני קולטת את עצמי משתמשת במילה הזו

הרבה מאז התחלנו ללמוד. (( היה סבבה ביותר, איך לכן? ))

Mrs big

New member
שברתי מנורת לבה בזמן ההתעוררות.

אני גם כנראה אקבל בהמשך היום וביום הראשון של המחזור אני משותקת לחלוטין, אין לי מושג איך אעבור את הבגרות. זה דווקא מעצבן, כי אני ממש מוכנה.

ThE uVa

New member
יש לי יומולדת ביום שבת.../images/Emo60.gif

וזה כלכך גרוע. כי באותו יום יש את התחרות של ההתעמלות, ואני חייבת לבוא כי חברות שלי מתחרות. וכבר שבועיים אני חולמת על איך אני באה והמאמנים מתעלמים ממני וגאד הם בטח כלכך שונאים אותי. וזה יתפוס לי חצי מהיום, ובשאר היום אני בטח גם לא אעשה כלום, כי החברים לא יארגנו כי שתי הבנות שתמיד מארגנות את הדברים האלה מתחרות, והן מרוכזות בזה מאוד, ובגלל זה גם ביום שישי לא יהיה כלום, והם רצו לעשות לי ארוחה או משהו, אבל הן לא רוצות לאכול לפני התחרות
ובכלל, היום לפני זה החודש לשרי. וגם היום הולדת שלה. וזה אומר שבטח ניסע לקבר שלה ולא יודעת. זה לא נהיה קל. מעלה לי דמעות בכל פעם. אני שונאת ימי הולדת.

יהיה בסדר מאמי... ../images/Emo204.gif

תנסי לבלות כמה שיותר ואני אומרת לך בוודאות. גם להסתכל על החברות ולהיות איתם לבי חגיגות והלאה זה אושר שיש לך כאלה בכלל. ואת חיה את כל ה... X שנים האלה.. ובקשר... ל"שונאת ימי הולדת" זה לא נכון. יצא לך לא יום טוב במיוחד היומולדת השנה אבל תמיד יש את השנים הבאות

EVE Lights

New member
כל הזין שבעולם

העבירו לו את אחת הישיבות באופן קבוע ליום רביעי אחרי הישיבה הרגילה ז"א ישיבה אחת ב- 18:00 עוד ישיבה ב- 19:00
ומיאו הוא אומר שהוא יבוא גם אם הוא יהיה עייף והכל אבל סתם, זה כל כך מדכא... ואני גם לא חושבת שנלך מחר בסוף לטעם העיר.

Shusho

New member
אם את כן הולכת שלחי סמס

או משהו, כי אני אמורה להיות שם :)

EVE Lights

New member
טוף.

נראה לי שבמקרה הכי גרוע אם אני לא אלך איתו מחר, אני אגרור איתי את מאיה ביום חמישי או משו (אם לא יהיה לכונפה דייט). נראה

למעלה